Мариелка, как е Алексчето? Надявам се да е малко по-добре

Хариелка, много добре ми звучи това десертче с киселото мляко. Аз също давам така, но без ябълка- не съм се сещала да добавя, но в събота като няма детска кухня ще му дам. И бутер баничките ми харесаха много като идея- бързо и вкусно, ще пробвам

Янче, медът никъде не съм виждала да пише,че след 2 години се дава. Напротив- навсякъде намирам,че до 1 година е опасен, защото киселинността на бебешките стомахчета е ниска и не могат да се преборят със спорите на бактерията,предизвикващи ботулизъм и болестта може да се развие. След годинката вече този проблем не съществува ( освен при болни стомаси, но това е наистина рядко). Без да претендирам за много коректно пресъздаване на информацията,с две думи- не е опасно вече за децата ни. Браво за излизанията- супер е да разтовариш малко!
Аз да се оплача малко- от една седмица не съм спала нормално- първо Топчето не спеше като хората, после на мен нещо ми стана и като се ококоря и с часове не мога да мигна, което ме изнервя ужасно, защото времето не ми минава нощем, а през деня съм гроги. Всичко ме боли от това недоспиване, много зле ми се отразява

Иначе пък днес се качихме на Алеко- голям кеф! Пързаляхме се с шейна, ровихме в малкото сняг, Александър страшно се впечатли от скиорите и даже се опита да се качи на ските на един мъж

Май след 1-2 зими ще го правим скиорче милото 
Аз отивам да почивам.... Спокойна вечер ви желая на всички и да оздравяват всички болни!!!
Разбира се всеки сам преценява, не съм го написала да критикувам или нещо такова. И малко се редактирам да добавя, че аз лично така или иначе на Андичка сладко, както и зрънчо и салами няма да й давам още доста време. Май медът + сладкото като цяло за нас с мъжо са една от 'онези храни', от които ще се опитаме да я 'опазим' или поне поограничим докогато можем.
Ние с теб не можем да си пишем на скайп или просто да се чуем, та си водим диалози тук, а? Ама сме зле.
) и пак ще се лекуваме. Днес поддържаше почти през целия ден 37,1-37,2 C, но привечер вече нямаше. Иначе си е жизнен и цял ден щурее. 

Пожелавам ти успех в бизнеса! 
, я се вземете в ръце.

Понякога като нямаме кухня й правя супа от елда - става ми страхотна, и аз си хапвам от нейната.
Август и септември ще е весело у нас!