На същия принцип баба ни правеше на село спанак с яйца и кисело мляко. Намазано на филия беше страхотно... Нахлуха ми детските спомени.

За меда аз уж все гледам домашен от хора да вземам, та да съм по-сигурна в качеството.
А ние не си даваме съвети за храненето, само споделяме мнения, естествено че няма как да задължиш другия да постъпва точно като теб, пък и няма смисъл от това.
Обсъждаме си разни въпроси и ако на някого му хареса, взаимства, ако ли не, подминава и така ...
Нали затова сме се събрали...
А с второто ще затвърждаваш.
Радвам се, че идеите ми ти харесват. То не че са оригинални, просто трябва да се сетиш на време.
За елдата Бърборанка ти е написала, аз всъщност от нея знам рецептата за супичката. Софи я харесва, но на закуска не съм й предлага елда все още, а все се каня.
Тя не си хвърля играчките, не ни замеря с разни неща и Слава Богу. Сигурно е поредния период при някои дечица.
И аз всеки ден ям овесени трици (не ядки) с кис. мляко, но си слагам Активиа с плодове, та да ми е по-вкусно и Софи като ме види, не мирясва, докато и на нея не дам. Много й се услажда. 

Обсъждаме си разни въпроси и ако на някого му хареса, взаимства, ако ли не, подминава и така ...
Нали затова сме се събрали...
И аз не видях някъде някой да дава съвети.. 
А как правиш оранжадата? 
Ние почти не играем с играчки и за това общо взето намирам и за безсмилено да й се купуват на този етап. Никакъв интерес към нищо. Само нашите неща са й интересни още откакто започна да обръща внимание на предмети. 

Кофти е с тази грипна епидемия, тук поне няма този проблем, до вчера беше -30, то нищо не вирее на тези температури, дори ние едвам оцеляхме. От вчера се затопли и в неделя се готвим да ходим на ски!
, лошото е, че после иска и устата си да бърше
...Наскоро мъжът ми сглобява един шкаф, тя се въртя около него, да му ''помага'' с отверка в ръка, даже се опитваше да завъртва болтовете, на мама техничарката!
Писала ли е при нас?
По-добре е,но си взехме инхалатор.Е,няма по-добро нещо за кашлицата!!!Дори и само с физиологичен разтвор е супер.Мъжо също си прави инхалации всяка вечер 
Един час после не можехме да я успокоим.Може би вкусът е много наситен за тях.Но по малко за подсплаждане мисля,че ще й хареса.

Ината ни е голям на нас, но като цяло е мъж на място за болежките
Дано да ви няма скоро нищи и Ники да си играе пак безгрижно, а ти се успокой
НА нервна по4ва знаеш вси4ко става, не само безсънието 
За Саванка също ще е голяма радостта от гостите с ку4енце
Браво на детето, 4е помага, говори, само това с -30 хо4 не го разбирам, а каму ли и да си го представя
На скенера като ме гледаха ме питаха как изобщо съм на крака, а те сега са по4ти минали
дано да сте по-добре ве4е и двамата
То милото не стига, 4е повръща и тъкмо му оправих разтройството, ами и къри да яде на раздразнено корем4е....
Ама така ще е то, няма как да го предпазя от вси4ко, а за пъп4иците на вратлето - като го вземах ве4ерта беше с едно лигав4е (по принцип не му слагат, ама сега какво им става) такова, което се залепя с велкрю и ако го държат цял ден така с него и той като се върти д аму дере, ако не е добре залепено изобщо няма какво да се 4удя, 4е е обринат
Дария е същата като Савана, ако и дам кърпичка почва да бърше пода, но после направо я лапа, всичко си слага в устата това дете, докога така незнам.
Вие кога ще си идвате до БГ?

Още един Теди в отбора.
Тя Софи и просото по същия начин - на попарка с масло и сирене не го харесва много, но в супички го изяжда бързо бързо. 

Малко е труден на последък и с яденето,не знам дали са зъби или ината е в повече,ама да е здрав друдото ще се оправи някък си.