И ние също искаме да разходим някаде Теди, ама в това лошо време освен на затворено помищение няма каде другаде а и с тия вируси ме е страх, че за сега сме си здравички и дано да сме си така и за напред.

А преди изобщо не даваше.
Най-добрият ми приятел (андгличанин) ни е на гости с годеницата си (бразилка), на която й е за първи път у наше село и трябваше да я поразходим.
А тя милата хептен дзиндзирикаше, защото в Бразилия сега е
лято 30С.
Но при нас съм почти сигурна, че е от зъбите. Вече и почти месец носът й се е превърнал в чешма. Иначе определено и Анди развива малко характерче. Де да се метне на таткА си, ама не.
У нас заобичахме помело преди 2 зими. И Анди папка с кеф. Но наистина трябва да попаднеш на хубав плод, а често се падат отврат и едвам го изяждаме.. 
И аз се чудех кой иска да ме добави във Фейса и за това реших директно да си питам. 
Е весело ще е, надявам се. Хубава вечер!
Точно както преди два дни,когато беше набарал един възелин и се беше омазал целия
още се опитвам да изпера блузата му 

Много добра идея даваш за баничките,не съм го пробвала Нико дали ще ги яде,но ще пробвам задължително,а елдата все се каня да я купя и все не стигам до нея,но и да взема ще я ползвам само за супи,вместо ориз 

В Обзор си имаме театрална група и миналата година изнасяха представление по "Вражалец" но тогава Ники беше много малък и не успях да отида да гледам,и много ме е яд
А пък Ники много обича да си играе с монетите,и аз му давам докато яде,понеже само тогава мога да го наблюдавам.Даже като седне на стола и си ги иска"Пии" 
.А то всъщност не е ли в София,понеже Джема спомена Несебър,ама май се е объркала 

Ама като гледам...май само момченцата хвърлят така,големи са беладжии,ще има да ми се оплакват от Нико,като порасне 

, здравейте пак.
, от хора толкова не ме е страх, кукувица 

Навсякъде да те следват здравето, щастието и късметът!

Хайде продължаваме да ги стискаме в такъв случай!

Какви ужаси има по света само ...!
Много ревах, скоро така и на една книга си поревах, та да ми олекне.

Ми не ми е спешно бе, мога да си мра тука, на кой му пука!!!
Не се сети да вдигне телефона да пита как съм и имам ли нужда от нещо 2 дена, а знае че съм зле и лежа.Ако ми стане нещо и припадна няма кой да го разбере докато не си дойде моя мъж вечерта!Зълва ми уж ми е роднина и трябва да си помагаме и освен това живее на две крачки от нас пак не се сеща!!! Как да не съм бясна кажете???!!!
Прегръдки
Много тъга и отчаяние лъха от поста ти и това показва колко зле се чувстваш ..... Дани е права, че състоянието ти допринася за това. Аз няма много какво да ти кажа, освен че си права да се чувстваш така, но след като нещата стоят по този начин сама разбираш кой те зачита и кой не. Искрено се надявам вече да не изпадаш в такива дупки, а да изпитваш само веселие и радост. Но за да се случи това, сега трябва да събереш всичките си сили и да се справиш със ситуацията, а аз знам че така и ще стане, просто нямаш друг избор заради децата. Нали знаеш, че страданието ни прави по-силни. И не си мисли, че си омръзнала на някого с оплакванията си, ние затова сме тук - за да се подкрепяме в трудни моменти. Не се познаваме много и няма за какво да си завиждаме или да желаем зло една на друга, единствено във всяка една от нас трябва да има желание да помогне и да бъде от полза на другите и съответно да получи същото, когато на нея й се наложи, а неминуемо всяка една от нас изпада в такава ситуация, когато се нуждае от помощта на другите. Затова събери сили и се справи с нещата, повтаряй си, че до теб са двете най-големи съкровища в живота ти -твоите деца - и щастието, което те ти носят никой не може да ти го отнеме!!!

Ама исках с някой да споделя, понеже тези дето са кърмили знаят, че е малко тъжно, а мъжото само ми се смее и ми вика - е ти какво искаш - до 14 ли да го кърмиш