Неуморно АВГУСТинче от скука вкъщи вика, навън от студ пък дзинзирика.-тема № 25

• 28 585
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Привет,

Янче, Бубе, и при нас кърменето не върви към отказване - по цял ден рови из блузите и си търси. По цяла нощ е закичен за мен също.
Така както върви май в тандем ще ги кърмя и двете. Само докторът нещо се опъва да съм отбивала, че да не си докарам контракции, ама за сега уж е ок всичко.

Бърборанке, стискам палци за комщтъра да се спаси информацията  Peace

Скайпете, аз държавната кухня не съм пробвала, че моето е голяма претенция. Ние сме на Ози и да ти кажа доста добре и разнообразно готвят. Малко по-скъпо идва, но аз пък не мога да хукна да търся заешко и пуешко и нам какво си да търся и да готвя. Може да им погледнеш менюто. Аз всяка седмица си подбирам какво да му поръчам.

Шайн, как е Бела? Надявам  се и няма нищо вече. Направо сигурно щях да се побъркам на твое място. Голяма гушка имате и двете.

Ох май завършва следобедния сън. Изчезвам.

# 76
И аз съм в числото на кърмещите....И като гледам няма шанс скоро да се откаже. Освен това той май напоследък основно на кърма кара ,а другите храни са за опитване между другото.В чудо съ мсе видяла с това готвене и просто не знам какво да му предложа,че да вземе да му хареса до толкова,че да се наяде с него... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Като разбере някой ,че още кърмя и така ме гледат  Shocked
Валентин заспа преди малко по никое време та май ще се стои тая нощ до късно.Отивам да правя кремче сега.Лека вечер. Hug

# 77
  • На плажа
Бреееееййй цял ден не мога да седна и да ви прочета.Сутринта бяхме на разхотка,и при нас вече е бяла приказка GrinningВиктория си умря от кеф сутринта ,като стана и видя снег.Ники го гледаше странно и предпазливо,нямаше шанс за дълга игра навън,понеже духаше страшен вятър cold
Скйпетя а не може ли да си избираш дните в които да взимаш от кухнята.Аз така правех докато Ники свикне с новата храна.Преглеждах менюто в петък и си избирах за другата седмица каквото ми харесва.Поне докато си израсходиш купоните.При нас готвят хубаво,ама и нашите десерти са главно нишесте,веднъж с банан,веднъж с ябълка,чат-пат с бисквита.Рядко предлагат грис и мляко с ориз..а и кисели правят.Затова понякога му давам за десерт от кремчето,а за следобедна му приготвям нещо у дома Peace
Янче стиснати палци имаш от мен за компютъра и всичко в него  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
А картичките във фейса не си ли ми ги виждала,в профила ми съм си направила албум,можеш да погледнеш.
Браво за стаята,и ти се радваш като малко дете,както аз Laughingтолкова бях щастлива,когато открих и харесах нашата детска,даже ще ви я покажа да се похваля,че още ми е тръпка Mr. Green

Благодаря на всички за пожеланията,сигурна съм ,че ще си изкарам супер,понеже организацията е на ниво.Ще има томбола,награди,скечове и въобще ...пълна програма Mr. Green
Няма да успея да се обърна към всички поименно,затова ме извинете....
Утре повече Mr. Green

# 78
Hariela месиански Simple Smile Еврейски сватби Simple Smile

# 79
  • Бургас
Янче, моят харддиск на лаптопа също беше изгорял, тук в Бургас казаха, че не могат нищо да извлекат като информация. Изпратиха го в София, в специализиран сервиз на Тошиба /лаптопа е такъв/ и ми се запази доста голяма част от информацията която е била на дял D от харда. Ако носите компа в сервиз ги предупреди къде са ти важните папки и как се казват даже ако трябва.....при мен са местели цели директории на веднъж и затова някой от нещата са изгубени. Просто трябва внимателно да се действа, ако трябва им платете повече, но ако могат да се спасят снимките, дори и бавно да става - да го направят.

Мерси за инфото на качамака на всички Simple Smile /за Хари бях сигурна, че ще се включи като голяма негова почитателка  Heart Eyes/....Явно трябва да търся марка "Крина".

За снега - както вчера недоволсвах от него и направо го предизвиках  #Cussing out ставаме днес сутринта - и всичко бяло. Деси не иска да го доближи, но и много малко беше на вън.....надявам се да свикне.
Е....има и една положителна страна -  със застудяването и минусовите температури ще изчезнат и гадните вируси  ooooh!

Смайлче, може ли да полюбопитствам за сватбената агенция в подписа ти - какво те свързва с нея? Твоя ли си е, професия ли ти е или нещо подобно? /ако не е удобно, няма да се разсърдя и да не отговориш Simple Smile/

Последна редакция: ср, 15 дек 2010, 23:16 от magare

# 80
Ето вече 6-та страница от новата тема сте изписали,а аз още старара не съм изчела.Ама нещо тия дни няма живец в мен,мнооого ми е скапано ooooh!Днеска ходихме на разходка и Митко толкова много се радва на първия сняг и само повтаряше"Аг-аг,аг-аг" и маха с ръчички,че лети около него-тплкова са сладки и истински Heart Eyes
Надявам се ,че няма много болни,даже хич,защото на тези празници всички трябва да са спокойни и усмихнати и да не се притесняват от болести и т.н.
Имам един въпрос към майките които вече НЕкърмят
.След като спряхте да кърмите,забелязахте ли до кога имахте кърма като се стиснете за гърдите и ходихте ли на лекар(след колко време след кърмене)?Понеже,аз вече от близо месец не кърмя,а когато се стисна за гърдите все още имам кърма,незнам колко но има,а мисля,че не би трябвало вече Thinking
Връщам се да чета,а да Аси Hug супер е темата както винаги

# 81
Мими Петрова, може ли да полюбопитствам за сватбената агенция в подписа ти - какво те свързва с нея? Твоя ли си е, професия ли ти е или нещо подобно? /ако не е удобно, няма да се разсърдя и да не отговориш Simple Smile/

Имаш предвид Смайлчето. Wink Иначе и моят лаптоп е То-ши-ба  Joy Явно са пъъъълни боклуци.  #Cussing out Утре ще го взима майстора на баща ми да го поправя, дано успее да направи нещо. Дали пък наистина да не го дам в сервиза на Тошиба, може пък там да са си специалисти, знам ли.  newsm78

Рибке, днес пък си мислех точно за теб, че и ти се загуби и трябва да се разпишеш. Егати телеПАТКАТА съм.  Joy Hug Вече 4 месеца не кърмя и като стисна все още излиза капка коластра. При някои спира тотално по-бързо, при друго по-бавно. Нормално си е.  Peace

# 82
Дани, детската е топ! Добър избор, кефи ме.

# 83
Здравейте! Колко много станахме вече, супер! По-весело ще бъде така.
Мимчето ми вдигна температура днес следобяд, ще спя пак на нокти тази нощ. Сутринта я водих на педиатър, здравичка, само за да й видят имунизациите и да ми кажат кога да я заведа за следваща. Би се като истински лъв нашата, аз и две сестри я държахме, за да я измерят. Ама не е свикнала тя така - съблечи я и я слагай да ляга. Нейната докторка си й знаеше капризите и първо я занимаваше със слушалки, химикалки и пр., и чак тогава по същество. Пък и ми дадоха час в 9 без 20 сутринта, а тук започва да се съмва в 8,30. Беше студ голям и явно понастина, нали все си сваля ботушите и шапката.
Дани, страшна е стаята! Много ми харесва.
Янче, стискам палци. Това ми е било винаги голям кошмар, щото ми се е сривало така всичко, та през 3-4 месеца архивирах на Мими снимките. Дано успеят да ги възстановят!
Бубе, лека бременност и от мен, че май не съм ти пожелала още. И понеже много коментирахте 90 дневната и снимките ти, понадникнах  Embarassed...Евала за волята, направо се чудех една и съща жена ли гледам.
Лиде, стискам палци и на теб да не си покъсаш нервите, че мен точно неразбории от този тип най ме подлудяват.
Фликс, и вие си денсите значи  Laughing
Я да си пускам аз едно филмче, че го гледам 4 вечери вече  Wink Лека вечер!

# 84
Благодаря на всички, които ми отговориха (успокоиха). И аз смятам, че е ОК, но се замислих.

Дани детската е разкош!!! Направо е страхотна. Как ми се иска и аз да направя детска....ама на!
 Спалнята си стои с вехториите на свеки, ние сме в детската на мъжото. Имаме и хол и кухня, а трябва да спим всички заедно. Тази година им намекнах, че няма да стане така, да спим заедно, а те се направиха на луди. Но аз няма да ги оставя така. Пък и за момента не ми е приоритет заради отоплението.

Да се оплача - в кухнята си имам адска влагаааааааа. Направо ми текат реки по прозорците. Пролема е, че са избили терасата (Усвоили), но има изолация само на стената. А отгоре явно не. Но не мога да си обясня от къде идва чак пък това чудо. Две халии мога да мокря на ден и пак текат. Сложих си онзи ден абсорбатор (не скъп и малък), коийто все пак улавя готвенето, но пак е същото с прозорците. Знам, че трябва влагоуловител, но нямам 400лв. Направо незнам.....

Янче - дано мила всичко да е ОК с компа. И браво за детскатаааа! Със здраве да си я ползва принцесата.Чакаме снимки!

МАгаренце - дано Деската се престраши - да усети кефа от зимата!

ХАри - аз се бях навила за такива, но мама ме разубеди, че адски запарват и държат студено. Нали модата се връща от едно време, та и тя се е гласила с такива и каза, че ги е обула веднъж. Но пък знам ли?

Какво щях да пиша още....

# 85
  • Бургас
Уф, да грешката е моя, ще я поправя , че е Смайлчето а не Мими за сватбената агенция Simple Smile обърках се и аз Simple Smile

Янче, няма лошо да пробва познатия на баща ти, но ми казаха, че времето е важно. Моят понеже беше гаранционен и тук в Мулти рама /откъдето го купих/ не можаха да се справят. Та го изпратиха в София, апаратурата им явно е мнооого добра. Аз първо го занесох на мой приятел , който обслужва комп. и в офиса и в къщи и си е специалист по принцип. Е да ама той не можа да се справи и ми препоръча ако е гаранционен да им го нося в магазина поне да не плащам харда, изобщо беше сигурен човека , че нищо не може да се спаси. Както казах и в магазина ми казаха, че абсолютно нищо не може да се направи по спасяването на информацията. Но ето, че в СОфия стана. Пожелавам и на теб да имаш късмет, че аз бях като болна една седмица.  Преди време си бях качила почти всички снимки на Деси и на една флашка, ноооо не мога да я намеря къде съм я забутала  #Cussing out добре, че съм качвала във Фейса и в някой други сайтове , че си ги издирвах наново снимчиците. Сега съм решила на края на всеки месец да си ги качвам снимките и в пощата в abv-то където има папка "DOX",  с размер 3 гига байта. Там поне няма как да се затрият.
Хайде стига съм се обяснявала с тия компове , стискам палци за вас  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Дани , на мен не ми се отваря твоята снимка в радикала в момента, но по-късно ще я видя детската по-подробно Peace обаче и на малката снимчица изглежда прекрасна  Peace

Алегория, аз имам гумени ботуши, които много си харесвам и съм доволна от тях. Удобни са, не съм усетила студ /ама то тук и не беше досега студено де/, имат ток около 5 сантиметтра и не ми спарват краката. А за кишата в Бургас са идеални  Laughing А, и не на последно място струват  40 лева  newsm10
 Ето ги, малко са замазани снимките, но се виждат най-добре тук:

По горе изброените причини търся и на малката да купя, но не мога да намеря подходящи за в момента.

За песните и танци на народите - Деси като тръгне народна музика по ТВ-то и залепва за телевизора  Mr. Green започва да прикляка смешно и да си пери ръцете както каза Фликс, все есно се върти в кръг. Оказа се обаче, че като я гледа баба и от време на време,  си потропват на хорце двечките  Laughing
Още , имаме една кукла , която пее "мила, моя мамо" като я натиснеш по коремчето, и Деси започва все по-често да и припява, даже ми се струва на моменти, че произнася "миуа мамо".

# 86
  • Sofia
Даниии, аз не можах да видя детската стая, все не ми се отваря.  Sad А на малката снимка едва виждам, въпреки че ми се струва адски готино.  Simple Smile

Магаренце, мноооого са ти готини ботушките. Изцяло си в тон!  Simple Smile  Аз точно това имах предвид, че сигурно са ОК за дъждове и киша.

Смайли, благодаря за пояснението.  Hug

Алегорийке, откъде пък толкова много влага???  newsm78 Нашата тераса на кухнята също е усвоена, но изцяло е с изолация отвън, отвътре няма и нямаме проблем с влага. Дано да си решите проблема.  Naughty

Г-це Кобрети, стискам палци Мимче да не се разболява, а да са зъбчета. Hug

Рибке, аз не кърмя вече от 6 месеца, но все се проверявам като се къпя и винаги ми изтича по мъничко. Още не съм ходила на лекар, въпреки че имам голямо желание да отида.

Лека ви нощ!

# 87
Добро утро, мамчета Simple Smile

Да сложа аз кафето

Вън вали, вали ..... натрупа
Дани, много хубава детска стая, ама тя само за Вики ли е или и за двамата? В нашата детска вече има килим с пътища за Олег, а как да я пригодим и за двамата се чудя още, май ще трябва да рисуваме принцеси по стените
Рибке, децата ми са с 5 години разлика, но между двете си имах капки кърма, сега също имам, а приключихме кърменето преди 2 месеца. Четох, че е нормално.
Коберти, дано да е добре Мими
Алегория, при нас влагата е страшен проблем. Горе-долу се справяне с влагоабсорбаторите на Церезит - те са пластмасови контейнерчета (около 20 лв. струват, но се купуват и консумативи) и по-често проветряване. А ако имаш мухлясали стени - има разни препарати антимухъл - вършат чудеса.

Хубав снежен ден на всички!

# 88
magare агенцията е моя  Heart Eyes Аз съм Бо  Heart Eyes ако си видяла в раздела "За Бо Криейшънс", значи си ме видяла и мен   Blush А това може би отговаря и на въпроса за професията хехе
Моля те, не се притеснявай да ме питаш каквото и да било. Мисля, че съм човек, който е доста отворен към останалите и разговарям за всичко хех Ах! Понякога си мисля дори, че е хубаво да имам поне една тайна...  Blush

Хари разбира се  Hug За жалост обаче, не успях да я довърша, че вчера цял ден трябваше да уреждам хотели в Бистрица. Ех! Толкова е хубаво горе...  Heart Eyes Вечерта като се прибрах, главата ме болеше толкова жестоко!!! Явно си е доста натоварващо да шофираш цял ден... Чудя се таксиметровите шофьори и изобщо, хората, които по цял ден са зад волана как издържат  Thinking И все пак, дано да успея днес да я завърша, че се и събудих с главоболието..., и да я пусна на колегите да я публикуват.

Ех, че съм неучтива  Blush Добро утро на всички!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

О! Славена ли писа за фейсбука си? Опитах се да я намеря, но ми излезнаха няколко момичета с нейното име   Laughing Коя от всички си ти Славенче?
Ето го и моят, ако някой иска да ме намери там... Bo Yordanova  Blush Аватара ми в момента е една нарисувана мадама с много шарена и голяма коса, синьо лице на черен фон  Grinning

# 89
  • На плажа
Момичета,не зная защо не ви се отваря радикала,при мен няма проблеми newsm78
За всички желаещи качих снимки в Снимка.бг
Рибке при мен и двата пъти кърмата ми спираше от раз и въобще не се е появявала капка,но виждам,че при доста жени се появява,значи не е някакво отклонение,а нещо нормално.
Янче според мен не си прави експерименти,след като имаш толкова много за губене ,ами отивай в сервиза на То-ши-ба  Mr. Green и благополучен изход от ситуацията пожелавам Peace
Ивуше мен пък много ме кефят новите ти творения,страшно си задобряла Wink Hug
Кобрети как спахте тази нощ?Дано Мимче да не е настинала Praynig
Алегория мила,благодаря ти и аз много и се кефя на детската,но да знаеш,че и ние от две години живеем в собствено жилище,а сме женени от 9 години.Така,че  и на твоята улица ще изгрее слънцето,търпение му е майката WinkА за влагата,да ти кажа,няма спасение,докато не отстраните причинителя.В предишното ни убежище имаше много влага,и ние ползвахме на Церезит влагоуловителя за който пишеше Рени .Но факт е,че ни мухляса паркета и Вики получи тежка алергия,една година беше на специални лекарства.Но след като се преместихме всичко изчезна от раз Peace

Магаренце страхотна си отново smile3521,да вземеш да си смениш Ник нейма,че хич не ти приляга Mr. Green
А детски гумени ботушки съм виждала в сайта на Спорстдиректа,можеш там да погледнеш Peace
Рени стаята е само за Вики,понеже е много малка и няма място за второ легло.Мислехме вариант с легло,тип сандвич,но решихме ,че ще е неудобно.Ники ще е в друга стая,като порастне.Аз имам една приятелка с момче и момиче и над леглата на децата е налепила,съответно принцеси и колички.
Смайли сега ще те потърся във Фейса Wink

Общи условия

Активация на акаунт