Янче, Бубе, и при нас кърменето не върви към отказване - по цял ден рови из блузите и си търси. По цяла нощ е закичен за мен също.
Така както върви май в тандем ще ги кърмя и двете. Само докторът нещо се опъва да съм отбивала, че да не си докарам контракции, ама за сега уж е ок всичко.
Бърборанке, стискам палци за комщтъра да се спаси информацията

Скайпете, аз държавната кухня не съм пробвала, че моето е голяма претенция. Ние сме на Ози и да ти кажа доста добре и разнообразно готвят. Малко по-скъпо идва, но аз пък не мога да хукна да търся заешко и пуешко и нам какво си да търся и да готвя. Може да им погледнеш менюто. Аз всяка седмица си подбирам какво да му поръчам.
Шайн, как е Бела? Надявам се и няма нищо вече. Направо сигурно щях да се побъркам на твое място. Голяма гушка имате и двете.
Ох май завършва следобедния сън. Изчезвам.
Виктория си умря от кеф сутринта ,като стана и видя снег.Ники го гледаше странно и предпазливо,нямаше шанс за дълга игра навън,понеже духаше страшен вятър 
Еврейски сватби
/....Явно трябва да търся марка "Крина".
ставаме днес сутринта - и всичко бяло. Деси не иска да го доближи, но и много малко беше на вън.....надявам се да свикне. 
Иначе и моят лаптоп е То-ши-ба
Явно са пъъъълни боклуци. 

А на малката снимка едва виждам, въпреки че ми се струва адски готино. 

А това може би отговаря и на въпроса за професията хехе
,да вземеш да си смениш Ник нейма,че хич не ти приляга