Неуморно АВГУСТинче от скука вкъщи вика, навън от студ пък дзинзирика.-тема № 25

• 28 594
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Добро утрооо! Мнооого снежно утро Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Алегория, ние имаме същия огромен проблем с влагата. Не ни е усвоена терасата, нищо конструктивно не е променяно, но тъй като живеем в стара кооперация, аз на това го отдавам. Като захладня времето започнахме да пускаме влагоуловителя и работи по цял ден, само нощем го спираме и пак едва насмогва с влагата. Сутрин като станем има по 10 см влага по прозорците, кошмарно е направо. А става дума за спалня- нито се готви, нито нищо и пак е ад! Питах мъжа ми сутринта за нашия влагоуловител колко струваше, някъде около 300 лева по спомени, но той ми каза, че сега в Метро имало доста мощни машини по около 200 лева, измислена марка - Аляска, но ако вършат работа е все едно. Ако имаш възможност виж ги.

Мама Винету, веднага щом времето позволи разходка ще се уговорим. Аз ти имам телефона и ще се разберем. Колкото до режима- нашият е противоположен- сутрин става към 8-9, после към 1 заспива. Обикновено го извеждам сутрин, после взимаме кухнята (от Тича) и се прибираме. Но това не ми пречи да го изведа и следобед за да успеем да се видим Simple Smile

Мими, добре дошла отново! Не се притеснявай, Амелия е просто е фина госпожица. А и теб, като съм те виждала на снимки във фейсбук, си една тъничка и елегантна, нормално е и малката да е такава  Hug

Александра, как е Кати? Надявам се,че й се е разминало вече!

Дани, браво на мъжа ти за хубавата постъпка! Много коректно е постъпил! И ние сме хора и трябва да разпускаме от време на време! А стаята на децата е прекрасна! Аз си спомням, че още много отдавна беше пускала снимки, когато още се чудеше какво да избереш Simple Smile

Магаре,
това лекарство - "Чаевец" от тези, които се приготвят в аптеките ли е? Или е готово? Аз също го мажа с Пиоктанин дупето, а отгоре с Имазол и засега действа, но явно трябва да съм адски настоятелна.

Жижин, аз също не си представям ходенето до кухнята без количка. Той спира да разглежда всяка фуга между плочките на тротоара, всяка счупена плочка, всяка кола се оглежда по 5 минути.... Резултатът е,че за да стигна до магазина на ъгъла (на 30 метра от входа) трябва да отделя половин час. А до кухнята имам 5 минути път, смятай с магарето  колко време ще ми отнеме  Grinning А на ръце - абсурд, то тежи , върти се, опитва се да слезе... Картинка пълна Simple Smile

Янче от Видин ( от Благоевград),
ужасно преживяване с припадането в пощата! Лошо ми стана като те четох! А Алекс с теб ли беше? За ученето- по-добре пиши реферати, те са ти приоритетни сега, форумът няма да избяга! Hug

Янче, много неприятно с компютъра! Аз така страдах и треперих края на януари- началото на февруари! Нали си имам специалист вкъщи, та повечето неща успяхме да опазим. Имаше незначителни загуби и от този момент се старая да правя перманентен бекъп на всички скъпоценни снимки. Качвам ги в интернет, отделно ги прехвърлям на другия компютър, едва ли и двата ще умрат едновременно. Алек каза, че при всяко включване на компютъра, на харда горят все нови и нови сектори и затова е важно да го гледа човек, който си разбира от работата. Потвърди и думите на Магаре, че в сервиза на Тошиба са добри хардуерните специалисти, но това, което са направили със запазването на информацията си е било на добра воля. И последно- има някаква фирма в София, която вади едва ли не всичко от скапан хард диск, но взимала много скъпо. Но стискам палци лесно и безболезнено да се оправи машинката Simple Smile

Славенка, не се ядосвай за готвенето! Поне със сигурност всичко ще ти е безкрайно вкусно, а ти ще си горда от празничната трапеза!  Hug Във фейсбук те търсих, но има няколко момичета с твоето име и не мога да разбера коя си ти. Никоя снимка не ми прилича на теб, каквато съм те виждала по-рано на снимки. Ако искаш ти ме добави- Ani Staleva.

Диндла, честит рожден ден и от мен на голяяяма патерица! Бъди здрава и щастлива с хората около теб!

Скайпетя, привет и на теб! Много хубаво как си е поиграло детето със снега!

Хариелка, тези гумените ботушки много ме изкушават! Струват ми се много подходящи за джапане по локви и киша. А за студеното,което държат- аз си мисля,че с едни хубави дебели плетени вълнени бабини чорапки, все трябва да им е топло на крачетата. Моят племенник има едни такива ботушки на Чико- гумени, но със страхотна вълнена подплата вътре- прекрасни са дори за тоя студ сега, но пък струват приблизително 100 лева, което ми се струва абсурдно за тях! Но пък някой ден можем да ги наследим, ако не ги износи тази зима Simple Smile А твоят Марти как е? Надявам се,че  е по-добре! Hug

Рибке, здрасти и на теб!  bye Много сладко с това "Аг-аг-аг" Simple Smile

Кобрети, как е Мими? Надявам се бързо да оздравява! За пеенето много се смях- и аз съм така-не мога да пея, а Александър си умира от кеф да му пея песнички. Вчера ми излязоха пришки на устата- пътувахме 40 минути в колата, после още 40 чакахме да паркираме. През цялото време пях- Зайченцето бяло, Тихо се сипе първият сняг, La cucaracha  и още какво ли не, но тези три са му любими сега, особено кукарачата Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Смайл, страхотна работа имаш! Браво за ентусиазма, който влагаш, много е заразяващо! Сега ще те намеря във фейсбук!

Момичета, ще излизате ли днес с децата? НА мен ужасно ми се излиза, но беше -9 с вятър и това леко ми поохлади ентусиазма, но пак ми се излиза. Вместо да си стоя вкъщи в това време, ама ми писна! Тази седмица ми е много динамична и разнообразна и някак не ми се застоява днес вкъщи....

Приятен ден и съжалявам, за този пост в стил "Война и мир", който пускам....  Blush Blush Blush

# 91
Добро утрооо! Мнооого снежно утро Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Смайл, страхотна работа имаш! Браво за ентусиазма, който влагаш, много е заразяващо! Сега ще те намеря във фейсбук!

Момичета, ще излизате ли днес с децата? НА мен ужасно ми се излиза, но беше -9 с вятър и това леко ми поохлади ентусиазма, но пак ми се излиза. Вместо да си стоя вкъщи в това време, ама ми писна! Тази седмица ми е много динамична и разнообразна и някак не ми се застоява днес вкъщи....

Приятен ден и съжалявам, за този пост в стил "Война и мир", който пускам....  Blush Blush Blush

Нали? хехе Наистина е страхотна! Радвам се и, че "заразявам"! Една от основните ми цели е точно това, да насърчавам хората да създават неща или да вървят в това, което са мечтали  Heart Eyes
М... ти коя си във фейса? Че добавих вече няколко момичета и нещо май не се ориентирам съвсем  Blush Laughing
Колкото до разходката навън, аз бих излязла с Йо по някое време, само дано успея да приключа с работата си по-рано. Но навън е дооооста неприятно заради вятъра. Виж, ако си от София обаче, може да избягаш и на Витоша. Там със сигурност е далеч по-меко и приятно.

# 92
  • София
Смайл, Ани Сталева съм аз. Не ми се ходи до Витоша, защото трябва мина през целия град за да стигна, а това ще е ужасно преживяване в този сняг и прилежащите му задръствания Simple Smile Иначе идеята е чудесна и може пък утре да се качим да се пързаляме с шейни там Simple Smile Мноооого се кефя на снега!!!  Grinning Grinning Grinning

Аууу, явно днес много ще досаждам във форума, ама нямам какво друго да правя сега, малкият ненадейно заспа по никое време и съм пас за всичко, освен да ви пълня главите с моите глупости тук  Mr. Green

# 93
Мами да ви питам на какви ботушки се спряхте за дечицата? НА мен ми харесва нещо такова - http://www.dunstarltd.com/product.php?id=2010 , но не знам дали са подходящи, топлят ли, пропускат ли?
Тези тежките кожени ботушки с огромни подметки нещо не ми се нравят...

silvi.d честита бременност, аз някак си съм пропуснала новината! Лека и безаварийна докрая, а иначе аз Анди до 5м. я кърмих, не съм имала проблеми с контракции освен умората.

# 94
Смайл, Ани Сталева съм аз. Не ми се ходи до Витоша, защото трябва мина през целия град за да стигна, а това ще е ужасно преживяване в този сняг и прилежащите му задръствания Simple Smile Иначе идеята е чудесна и може пък утре да се качим да се пързаляме с шейни там Simple Smile Мноооого се кефя на снега!!!  Grinning Grinning Grinning

Аууу, явно днес много ще досаждам във форума, ама нямам какво друго да правя сега, малкият ненадейно заспа по никое време и съм пас за всичко, освен да ви пълня главите с моите глупости тук  Mr. Green

Ако колегите не бяха съсипали всички коли напоследък, а и тази, която до снощи шофирах аз.... (удариха я и нея...), щях да те открадна и да идем заедно. На мен ми се ходи днес, защото съм свободна, обаче няма да има как да стане поне до другата седмица. Надявам се до тогава да са отремонтирали всичко по всички коли... Ама, че с шофЕри разполагам  Laughing
Между другото, от къде мога да му купя на дребния хубава шейна с облегалка? Все ги намирам и аз едниии... за по-големи деца, а ние къде ще се държим за такава, къде не... Да не взема да го обърна някъде  Laughing

# 95
Пивет!
Пратих покани във фейса на Ани и Бо. Hug Hug Казвайте и другите да ви търсяяяяя...

Бо
, много готина професия имаш.Чак ти завиждам мъничко. EmbarassedА между другото ние с моя мъж нямаме брак и се надяваме догодина да можем да си спретнем една сватба.Жалко,че си ми толкова далеч иначе щях да те помоля за някоя идейка. Hug Flutter Спомена,че си се развела - добре ли си сега?Питам,защото аз също се разведох с първия ми мъж , когато баткото беше на 3 годинки и ми трябваха няколко месеца да се възстановя.При мен причината беша класическа - хареса си една своя колежка.Прегръщам те силно! Hug Hug Hug

Тук вали доста сняг.Аз извиках свеки да стои при малкия ,за да отида до пощата.ТЯ сега е на гости на щерка си.Краката м изамръзнаха докато си дойда и си викам сега до печката ще се сгрея.Да ама не.Тя не сложила грам дърво и печката загаснала.Че я палих на ново.Ужас. #Cussing out

Дани, браво на твоя мъж.Разбран човек е явно.И много хубава детска имате.Честито. Hug

Има детски между другото,ако искате си проверете картите.Аз бях приятно изненадана. Peace

# 96
  • На плажа
Славенче и аз бях приятно изненадана от наличието на детски надбавки по това време на месеца Wink А и ти си се развеждала newsm78 май не си споменавала до сега или аз съм пропуснала,значи Валката и батко му са от различни бащи,не че има някакво значение,извинявай ако съм те обидила нещо Hug
А твоята свеки едва ли забравя да сложи дърво на печката на дъщеря си Close
Захирка как е на финалната права,добре ли се чувстваш?А такива апрески гледах в брошурата на Метро по 23лв,даже и за мами имаше пак по 23лв.На мен ми харесват,със сигурност ще топлят и няма да пропускат  Peace
Терпсихора  "Войната и мира" я прочетох с кеф Mr. Green да ти кажа сутринта излезнах без Нико,но тук духа много и продължава да вали,направо ме затрупва,докато ходя Mr. Green обаче като стане от сън смятам да го облека добре и да го изведа в двора поне да го наснимам Laughing

# 97
Здравейте мам4ета,
извинявам се, 4е нямам време да ви из4ета и да ви пиша, но отивам на лекар по спешност и понеже видях, 4е то4но спиране на кърмата коментирате, да ви попитам и по моя въпрос Sad
Тази нощ не съм спала от болка в едната гърда. Като си лягах напипах бу4ка близо до мишницата и като се погледнах - 4ервено петно, топ4е отдолу, голямо колкото желязно лев4е (мисл4, 4е е доста голямо), на цвят м/у 4ервено и синьо, една вена до него доста изпъкнала и голяма, има и Т на пипане. Доста 4етох през нощта и пише, 4е може да се полу4и при жени не кърмили или кърмили малко, както е в моя слу4ай. Опитвах се 2 седмици лед раждането и като не ми дойде кърма се отказах. Бях и пред мастит, но с масажи и изцеждания, компреси се справих. На някоя мама толкова късно след раждането да и се е слу4вало  newsm78 Нищо не ми те4е от тогава и сега просто не знам от къде се появи това 4удо. Поне да знам да го масажирам ли, да слагам ли компреси, да не го пипам ли...  newsm78 Идеи имате ли  newsm78
Като се върна ще ви пиша подробно на вси4ки  Hug

# 98
Дани добре съм, вече цяла седмица си седя с 2см. разкритие и изгладена шийка на 80%, бебчо се е смъкнал и заел стартова позиция, но нямам контракции. Явно е решил да чака татко си който последните седмици го виждаме само за да му сменим багажа и пак тръгва на път.

# 99
  • София
Привет

Преди малко пак го водих при снега Боби, ама голям рев падна. Само ме води към колите и явно търсеше къде е нашата. Не го харесва тоя сняг и това си е. На всичкото отгоре иска за ръка да го държа, ама да съм без ръкавици  ooooh! Неговите също не можах да ги нахлузя на ръцете...

Алегория, ние сме в грасониера с балкон-кухня, всичко е с външна изолация и по принцип е най-топлия апартамент на света това. Обаче, и алуминиевата в стаята и ПВЦ-то на балкона са с конденз, който направо се стича надолу. Имаме влагоуловител от електрическите - помага да няма мухъл, но работи непрекъснато. При нас основен източник на влагата е прането, което съхне в банята и коридора. Като цяло си мисля, че това че постоянно духа вятър около блока е другият ни основен проблем, защото охлажда силно стъклата и оттам и големия конденз. На път сме да си вземем 2ри електрически влагоуловител, ама то за нас няма място... Иначе проветрявам, отоплявам - няма особено значение. Тъкмо тази сутрин видях, че в стаята точно под прозорците и на тапетите имаше конденз и май ще минавам с белина да няма мухаляци. Някой ден ще си направя пак дървена дограмата...

Смайли, много тъпо това с колите, ама аз ги гледам как повечето още си карат с летни гуми и не знаят баш какво правят на пътя, та хия не се учудвам...

Ох ама как хубаво валиии. Много ми е едно приятно.
Хубав ден!

# 100
Ох, Захирка! Много вълуващо ми стана! Simple Smile Стискам палчета и чакаме хубавите новини!  Hug Hug Hug

Лиде, пиши какво е! Дано бързо се размине!  Praynig Hug

# 101
Момичета да ви почерпя виртуално, че моето мъжле днес има рожден ден!  Heart Eyes Heart Eyes С експлоръра не знам как да сложа картинка, така че чувствайте се почерпени с мноооого картинки!  Grinning

Ние днес май няма да излизаме. Да ви кажа писна ми от памерсите Пуфис. Преди, когато явно Анди е била по-малка и пишкала по-малко не съм имала такова чудо. Е сега сме на един пакет и направо съм бясна - ВСЯКА сутрин е мокра та мокра, а вчера и след разходката (преди да излезнем се беше наляла порядъчно с вода) също беше вир вода там долу. Някоя от вас ползва ли ги сега и има ли такъв проблем като нас???  newsm78

Захира, много рядко и спорадично се  включваш, но сигурно от месеци вече не ти е до форуми. Така и не качи никъде една снимка да те видим с големия корем. Желая ти всичко да мине по вода и непременно да се похвалиш когато можеш!!!   Simple Smile

Магаре, Терпсихора май вярно ще го нося в Тошиба. Явно за добро днес баща ми го забрави вкъщи и съответно няма да го занесе на неговия си майстор. Стискайте палци, че от онзи ден ходя като препикано мушкато от мъка!  Cry

Дундла, забравих да ти честития рождения ден !  ooooh! Да си жива и здрава! И да знаеш, че имаш право да се цупондриш на мъжлето,  макар да не е било нарочно и много да ти се е извинявал. Случва се, но действително е много гадно най-близкият ти човек да те забрави на специалния ти ден.  Hug

Последна редакция: чт, 16 дек 2010, 14:35 от Бърборанка

# 102
Пивет!
Пратих покани във фейса на Ани и Бо. Hug Hug Казвайте и другите да ви търсяяяяя...

Бо
, много готина професия имаш.Чак ти завиждам мъничко. EmbarassedА между другото ние с моя мъж нямаме брак и се надяваме догодина да можем да си спретнем една сватба.Жалко,че си ми толкова далеч иначе щях да те помоля за някоя идейка. Hug Flutter Спомена,че си се развела - добре ли си сега?Питам,защото аз също се разведох с първия ми мъж , когато баткото беше на 3 годинки и ми трябваха няколко месеца да се възстановя.При мен причината беша класическа - хареса си една своя колежка.Прегръщам те силно! Hug Hug Hug

Благодаря ти  Heart Eyes Вие, ако мислите да се ожените наистина, изобщо не мисли да НЕ ме ръчкаш за идейки! На нас консултирането ни е винаги безплатно, дори и клиентите да не поискат нищо в крайна сметка, за което да се погрижим  Simple Smile Работим го от удоволствие и то всички в екипа ми са така, не само аз. Най-вече обичаме да помагаме на младоженците, затова и в последното си интервю си пожелавам през 2011та да направим не една, но две цялостни сватби подарък. Тази година успяхме да подарим само една сватба и съм много хепи  Party , защото до миналата година не можех да си позволя да мисля за подобни подаръци, а много, много, МНОООГОО искам с всяка изминала година, да можем да подаряваме все повече сватби. Това пък, че си далече, изобщо не ме плаши Simple Smile Правили сме сватби и в Гърция, а ти предполагам си в нейде на наша територия Simple Smile Къде всъщност?
Колкото до моят развод... малко е шантаво понякога като си помисля, че се занимавам със сватбено планиране и производни, а се разведох...  Laughing , но определено съм много добре. Някак преди няколко години успях да се науча да оставям всичко зад себе си и да продължавам с двойна сила напред. Та и сега така. Разведох се и още на следващия ден вече бях добре и здраво стъпила на земята. Просто гледам да не позволявам на неща, колкото и жестоки да са те, да ме повалят или спрат дори за секунда. А и гледам да съм благодарна в и за всичко в живота си, защотознам, че нищо не е случайно. Та такам Simple Smile позитивно, с вяра, само напред. И слава на Бог за това Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Неприятно за това, че и ти си преминала през същото макар и поради различна причина, но ето сега си щастлива, нали? И имаш това, за което със сигурност сърцето ти е крещяло скрито вътре в теб  Grinning Heart Eyes Hug

Lidiya_81 не ми се е случвало. Звучи ми стряскащо обаче... Дано всичко е наред! Пиши непременно какво се е случило...  Hug

Zahira йеее! Чак сега разбирам, че чакаш бебок...  Party Party Party Много хубавооо! Ти явно веднага пак си забременяла след първото?

silvi.d голям майтап е! Нищо им нямаше и изведнъж на всичките коли една след друга им отидоха предници, задници... А тази, която карах аз, снощи я дадох на брат ми и въпреки, че е със симни гуми, на един завой се завъртял яко и в съсщия момент идвала друга кола и хайдеее... Предницата я няма... Иначе всичките ни коли са със зимни гуми от повече от седмица. Гледам тези неща да ги държа много стриктни и ги пращам момчетата да действат. Ноо! Пързалката си е пързалка. Заледи ли се някъде, няма значение дали си със зимни или не. Помня преди време как и с вериги на един път в планината се завъртяхме.

Бърборанка ах! Честито да ви е и много, много, незабравимо весело! Simple Smile Simple Smile Simple Smile  newsm59 Tada
За памперсите, не съм ги ползвала изобщо, защото от началото се влюбих в Памперс Премиум кеър. Но понякога сутрин и Йо ми е мокър около кръстчето и си мисля да му купя вече следващия номер, за да видим дали като е с по-голями гащи хехе няма да остава сух на сутринта Simple Smile То, ако и при вас номера, който ползвате ви е точен, може да опиташ с по-големи. Но пък, ако смяташ, че не попиват Пуфиските, смени ги Simple Smile

# 103
Смайлче, мерси! Simple Smile А за развода и професията и аз мислех да напиша виж само какво нещо е животът. НО както и ти вече самата каза важното е, че така се чувствате по-добре. Simple Smile А ако не е тайна кой те е интервюирал? Wink За памперсите - точният размера са - на Пуфис 4ката ни е супер! Но явно все пак като качество не стават, особено за по-голямо детенце, което пишка повече от новородено, защото преди като съм ги ползвала от време на време такива проблеми не сме имали. Иначе си ползваме Памперс, но понякога сменям според това какво има в Кауфланд и кое на каква цена е. А Премиум Кеър са наистина страхотни, но за съжаление неоправдано скъпи за българския пазар.

# 104
  • София
Смайл, ще чакам някой друг път да ме откраднеш за разходка на Витоша Simple SmileSimple Smile Много тъпо с колите, но наистина има здрава поледица, особено по по-малките улици с по-слабо движение. Вчера няколко пъти ми се случи да поднеса, но за късмет нищо повече не стана.  И си права, че зимни, зимни гуми, ама като стъпиш на излъскания лед и става сложно. Виж ние каквашейна му купихме на хлапчо тази седмица. Има някаква облегалка, има и коланче, с което все пак да го закрепиш. Още нямам сериозни впечатления, но във вторник като го разхождахме из парка не можахме да го изгубим Simple SmileSimple Smile

Вики, на мен тези ботушки ми изглеждат много добре, даже порових да видя дали има момчешки, но уви. Лелеее, на теб почти ти дойде терминът, супер! Нямам търпение да дойде и голямата новина, нали няма да ни забравиш и ще ни се похвалиш?  Hug

Аз май няма да успея днес да го изведа- сутринта ми заспа по никое време, после гладен беше, после аз имах работа и тъкмо като решихме, че можем да го разходим, той пак заспа. И ако поспи хубаво ще се стъмни докато се натуткаме, ама здраве да е Simple Smile

Аз ще си лягам докато и той спи, после пак ще пиша - днес трябва бан да получа за писане през пост
newsm65

Общи условия

Активация на акаунт