Алегория, ние имаме същия огромен проблем с влагата. Не ни е усвоена терасата, нищо конструктивно не е променяно, но тъй като живеем в стара кооперация, аз на това го отдавам. Като захладня времето започнахме да пускаме влагоуловителя и работи по цял ден, само нощем го спираме и пак едва насмогва с влагата. Сутрин като станем има по 10 см влага по прозорците, кошмарно е направо. А става дума за спалня- нито се готви, нито нищо и пак е ад! Питах мъжа ми сутринта за нашия влагоуловител колко струваше, някъде около 300 лева по спомени, но той ми каза, че сега в Метро имало доста мощни машини по около 200 лева, измислена марка - Аляска, но ако вършат работа е все едно. Ако имаш възможност виж ги.
Мама Винету, веднага щом времето позволи разходка ще се уговорим. Аз ти имам телефона и ще се разберем. Колкото до режима- нашият е противоположен- сутрин става към 8-9, после към 1 заспива. Обикновено го извеждам сутрин, после взимаме кухнята (от Тича) и се прибираме. Но това не ми пречи да го изведа и следобед за да успеем да се видим

Мими, добре дошла отново! Не се притеснявай, Амелия е просто е фина госпожица. А и теб, като съм те виждала на снимки във фейсбук, си една тъничка и елегантна, нормално е и малката да е такава

Александра, как е Кати? Надявам се,че й се е разминало вече!
Дани, браво на мъжа ти за хубавата постъпка! Много коректно е постъпил! И ние сме хора и трябва да разпускаме от време на време! А стаята на децата е прекрасна! Аз си спомням, че още много отдавна беше пускала снимки, когато още се чудеше какво да избереш

Магаре, това лекарство - "Чаевец" от тези, които се приготвят в аптеките ли е? Или е готово? Аз също го мажа с Пиоктанин дупето, а отгоре с Имазол и засега действа, но явно трябва да съм адски настоятелна.
Жижин, аз също не си представям ходенето до кухнята без количка. Той спира да разглежда всяка фуга между плочките на тротоара, всяка счупена плочка, всяка кола се оглежда по 5 минути.... Резултатът е,че за да стигна до магазина на ъгъла (на 30 метра от входа) трябва да отделя половин час. А до кухнята имам 5 минути път, смятай с магарето колко време ще ми отнеме
А на ръце - абсурд, то тежи , върти се, опитва се да слезе... Картинка пълна 
Янче от Видин ( от Благоевград), ужасно преживяване с припадането в пощата! Лошо ми стана като те четох! А Алекс с теб ли беше? За ученето- по-добре пиши реферати, те са ти приоритетни сега, форумът няма да избяга!

Янче, много неприятно с компютъра! Аз така страдах и треперих края на януари- началото на февруари! Нали си имам специалист вкъщи, та повечето неща успяхме да опазим. Имаше незначителни загуби и от този момент се старая да правя перманентен бекъп на всички скъпоценни снимки. Качвам ги в интернет, отделно ги прехвърлям на другия компютър, едва ли и двата ще умрат едновременно. Алек каза, че при всяко включване на компютъра, на харда горят все нови и нови сектори и затова е важно да го гледа човек, който си разбира от работата. Потвърди и думите на Магаре, че в сервиза на Тошиба са добри хардуерните специалисти, но това, което са направили със запазването на информацията си е било на добра воля. И последно- има някаква фирма в София, която вади едва ли не всичко от скапан хард диск, но взимала много скъпо. Но стискам палци лесно и безболезнено да се оправи машинката

Славенка, не се ядосвай за готвенето! Поне със сигурност всичко ще ти е безкрайно вкусно, а ти ще си горда от празничната трапеза!
Във фейсбук те търсих, но има няколко момичета с твоето име и не мога да разбера коя си ти. Никоя снимка не ми прилича на теб, каквато съм те виждала по-рано на снимки. Ако искаш ти ме добави- Ani Staleva.Диндла, честит рожден ден и от мен на голяяяма патерица! Бъди здрава и щастлива с хората около теб!
Скайпетя, привет и на теб! Много хубаво как си е поиграло детето със снега!
Хариелка, тези гумените ботушки много ме изкушават! Струват ми се много подходящи за джапане по локви и киша. А за студеното,което държат- аз си мисля,че с едни хубави дебели плетени вълнени бабини чорапки, все трябва да им е топло на крачетата. Моят племенник има едни такива ботушки на Чико- гумени, но със страхотна вълнена подплата вътре- прекрасни са дори за тоя студ сега, но пък струват приблизително 100 лева, което ми се струва абсурдно за тях! Но пък някой ден можем да ги наследим, ако не ги износи тази зима
А твоят Марти как е? Надявам се,че е по-добре! 
Рибке, здрасти и на теб!
Много сладко с това "Аг-аг-аг" 
Кобрети, как е Мими? Надявам се бързо да оздравява! За пеенето много се смях- и аз съм така-не мога да пея, а Александър си умира от кеф да му пея песнички. Вчера ми излязоха пришки на устата- пътувахме 40 минути в колата, после още 40 чакахме да паркираме. През цялото време пях- Зайченцето бяло, Тихо се сипе първият сняг, La cucaracha и още какво ли не, но тези три са му любими сега, особено кукарачата

Смайл, страхотна работа имаш! Браво за ентусиазма, който влагаш, много е заразяващо! Сега ще те намеря във фейсбук!
Момичета, ще излизате ли днес с децата? НА мен ужасно ми се излиза, но беше -9 с вятър и това леко ми поохлади ентусиазма, но пак ми се излиза. Вместо да си стоя вкъщи в това време, ама ми писна! Тази седмица ми е много динамична и разнообразна и някак не ми се застоява днес вкъщи....
Приятен ден и съжалявам, за този пост в стил "Война и мир", който пускам....
Спомена,че си се развела - добре ли си сега?Питам,защото аз също се разведох с първия ми мъж , когато баткото беше на 3 годинки и ми трябваха няколко месеца да се възстановя.При мен причината беша класическа - хареса си една своя колежка.Прегръщам те силно! 

А и ти си се развеждала
май не си споменавала до сега или аз съм пропуснала,значи Валката и батко му са от различни бащи,не че има някакво значение,извинявай ако съм те обидила нещо

Неговите също не можах да ги нахлузя на ръцете...
, защото до миналата година не можех да си позволя да мисля за подобни подаръци, а много, много, МНОООГОО искам с всяка изминала година, да можем да подаряваме все повече сватби. Това пък, че си далече, изобщо не ме плаши