С прежди зимни се захващаме, плетки коледни подхващаме

• 129 706
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
  • София/Благоевград
Привет, майсторки плетачки! За много години и още повече плетки! Имам едно питане, опитах да поръчам прежда от сайта на Стенли, но нещо не ми се получава. Дали мога да си купя такава на място в Пловдив? Гледам, че имат адрес тук, но дали там продават, някой знае ли?
Щом си от Пловдив може да отидеш на място, магазина е някъде до ВМИ./Бул "Васил Априлов" 11/..в Пловдив имате и друг хубав магазин http://www.hobiyarn.com/kontakt.html

# 601
...........................
KrIvOnDeLa мисля,че успях  Hug  bouquet Само в средата се вижда,че една бримка в повече имам  - повтаря се една дълбоко прободена.Но като за проба ми харесва как се получава Heart Eyes Само да те попитам още,ти може би по стегнато си плела,защото малко дупчесто ми излиза на мен.Може би трябва повече да стягам бримките Rolling Eyes

На схемата ПМ означава повтарящ се мотив.
А предпоследната бримка в ляво се появява и в средата, защото я плетеш в ПМ.

Иначе добре се получава и при теб.
Ако ти се вижда "на дупки", можеш да плетеш на по-тънки куки.

# 602
  • София
искам да питам освен лоом книтинг и плетачната кръгла машина http://www.youtube.com/watch?v=j5rkLg-I09Uнякой попадъл ли е на нещо по различно

http://www.vegatoys.com/index.php?area=toys&task=view&id=2846

# 603
KrIvOnDeLa ,извинявай,не се доуточних,че знам от къде ми е грешката,защото не си направих точно бримките като по ПМ,а исках да пробвам с 2 ПМ,за да видя как ще ми съвпаднат извивките Peace
Ще пробвам и на по-малки игли да видя как ще изглежда Peace Много благодаря за огромната помощ   bouquet Ако не ти харесат шала,аз го взимам,вече се влюбих в него,само дето не го сънувам  Heart Eyes  Hug

katiABV ,ето какво ще купя за рождения ден на моята щерка  Mr. Green Дори каза,че й харесва  Laughing

# 604
Браво на плетачките и сръчните им ръце! Шалът на ЛИСКА е страхотен и би ли споделила модела с нас........по точно схема ако има!

# 605
Здравейте!
Скоро ще ставам майка и ми се иска да изплета рокличка за бебка и пелена. Чакаме я в средата на април и ми се иска роклята да е от Джинс- много харесвам тази прежда. Една друга отлежава от доста време, памучна-лента с нишка ламе, не и помня името, иска ми се пелената да е от нея.
Моля ви за предложения най-вече за ефектна пелена! Praynig
Имам голяма колекция от модели за роклички, но ако имате снимки на ваши произведения ще съм благодарна да споделите!

# 606
Мира мога да ти помогна с тези но се извинявам за лошите снимки.в момента нямам апарат и снимам с телефона.дано ти помогна

# 607
Лили, много ти благодаря! Първата пелена много ми хареса, а и ми се струва лесна. Предполагам, че се изплитат н-броя квадрати и после се пришива цветето. Никога не съм свързвала отделни елементи, но май няма да е трудно, като стигна до там ще питам. За размер 90/90 колко прежда би отишла  newsm78, аз си мисля около 700 гр.

# 608
За много години сладуранки! Пожелавам ви от всичко по много!  Heart Eyes
Търся модел за детска туника за момиченце на 2 години. Помощ?

Последна редакция: вт, 04 яну 2011, 15:24 от Beborana

# 609
Здравейте!
Скоро ще ставам майка и ми се иска да изплета рокличка за бебка и пелена. Чакаме я в средата на април и ми се иска роклята да е от Джинс- много харесвам тази прежда. Една друга отлежава от доста време, памучна-лента с нишка ламе, не и помня името, иска ми се пелената да е от нея.
Моля ви за предложения най-вече за ефектна пелена! Praynig
Имам голяма колекция от модели за роклички, но ако имате снимки на ваши произведения ще съм благодарна да споделите!

Не е кой знай какво, но ще ти покажа.
Това съм плела за племенницата, не е трудно. Отгоре се почва. Гледах някъде по форума как се плете, става бързо, няма шиене, а като стане къса можеш и да доплетеш някой ред. За най-малката отиде към 120-150 грама, а другото към 300 грама, но и преждата бе по-дебела, направо шнур.

# 610
bovilowa, лесно и ефектно, какво по-хубаво от това  Grinning! Благодаря!

# 611
Мире, добре дошла при нас. Има цяла тема с одеялца - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=469939.0 благотворителни. Simple Smile

# 612
pufana, мноу ти джиджано шапото! Hug Hug

eat. sleep. knit...

# 613
Додич  Heart Eyes, миси, ама то е старо, бре. Превждах го тук и взех, че го спретнах набързо преди.  Joy

# 614
KIKI_nik , много ми харесаха бебешките работи. Би ли дала схема или някакво обяснение? Така като гледам, май се плете настрани, или се бъркам нещо?  newsm78 Особено това бялото със синьо - направо се влюбих в него... Crazy
Някой може ли да ми помогне със схема или модел на бебешки чувал? Купих такава бяла прежда ЙОРИ  за една бъдеща мама, която иска да й изплета торба /чувал/ за изписването. http://www.stenliyarn.com/site/index.php?page=shop.product_detai … mart&Itemid=2

Последна редакция: вт, 04 яну 2011, 17:31 от maxell_m

Общи условия

Активация на акаунт