Отговори
# 675
Иринополис- дано се оправи детенце  бързо Praynig

Алекс ве4е 3та седмица е със запушен нос, от някоколко дни секретите са мн по- гъсти, надявам се да отминава, няма температура ,освен това му излезе голяма пъпка на дупето- мн надута, не го боли , но мен ме плаши.Налагах с реванол няколко дни и поспадна - явно реванолът е издърпал гнойта.Педи каза , 4е е възможно да е вътрешна инфекция , която избива наавън и сме я пресекли с осцилококцинума , който давам профилакти4но. Дано да е това и гъстите секрети да са индикация за отминаването.Ноооо незнам защо имам пред4увствие за стафилококи.В понеделник сме на консултация и ще мрънкам на педи да му пусне микробиология.

Ще взема да метна и аз тези меденки, направо ще ми изкарат о4ите #Crazy #Crazy #Crazy

# 676
Мунка, засега добре.Благодаря!

# 677
Здравейте момичета,
днес моето Ники прави 2 месеца. Почерпете се за негово здраве.

Днес за мен е много тъжен ден, защото кърмата ми е много намаляла и за пръв път се наложи да му дам АМ. Сега стимулирам постоянно с помпата и се надявам да се оправят нещата.
Иринополис, скорошно оздравяване на твоето детенце.

# 678
  • Sofia
Здравейте мамчета,

Не знам къде са намалели колите, но по булевардите в Младост е някакво безумно задръстване. Такова чудо скоро не бях виждала...

Лудрес моя син се роди 4.200 кг. и на консултацията на 2 месеца и една седмица беше 7.400 кг. и 11 см. отгоре...

Иринополис бързо да оздравявате!!!

# 679
Иринополис, бързо оздравяване и повече никакво разболяване. И аз метнах меденките, но не се получи това, което бях замислила, нищо - догодина!
Абе, мами, вашите бебоци сами ли си заспиват?
Нашият Гого, от две седмици насам, колкото и да му се спи, мрънкка, плаче, но не заспива. Трябва да го взема и да му дам да посуче и тогава, и пак сънят му е неспокоен, само се стряска. Пробвала съм да го оставя да се нареве- не работи, пак не заспива.Мислех че периодът е отминал - два дни спа добре, сега обаче пак се намъчихме Sad

# 680
Иринополис, бързо да се оправяте! Hug

Мерси,мамчета, които казахте колко са качили малките господинчовци, аз 2 кг първоначално си мислех, че са доста, но виждам че доста бебоци качват по толкоз, така че съм спокойна. Peace

Честити месечинки на празнуващите!  bouquet

Ноел, много интересни предложения Peace

Легео, и моя така всякакви периоди ни тресат. Whistling ooooh!

Милички, искам да пожелая на всички весело посрещане на празниците  !!!
Аз малко късно се включих при вас Blush, компанията ви е страхотна и много се радвам, че ме приехте! Party Hug  bouquet

# 681
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ох чак сега ми остава време да се разпиша.
Цял ден се занимавах с една костенурка за бабата съседка, която не яде сладко и трябваше да измисля някакъв солен вариант. Тя все ми носи по нещо, та реших да се реванширам послучай Коледа. Преди малко и я занесох и се трогна, надявам се да и хареса, че за пръв път правя такова чудо.
Бях до работа, шефа почерпи и раздеде подаръци. На жените- сребърни комплектчета колие и обици. Йована вече ми приватизира обиците, остави ме да ги нося само до утре  Crazy Мила се превъзбуди, че като я нападнаха тези мити колежки, ще кажеш, че бебе не са виждали и както раздаваше усмивки, така се разрева- ужас.

Тая нощ, изобщо не спахме. Мила в 4 реши, че се е наспала и започна да си говори и ме събуди, държа  ме будна до 5 и половина да си говорим и да се смее  Crazy Laughing. Тъкмо заспах и се унесох и Йована реши, че се е наспала и дойде в 7 сутринта да ме буди. Накрая се разсъсках и и се скарах и я сотавих в моето легло, а аз отидох да спя в нейното. Ама не би, отпусна миполовин час, щото събуди сестра си, тя пък реши, че е гладна и какво да ви кажа. Луда ме направиха тези деца  ooooh!

# 682
hailie - много са готини бебчетата. Но Борянка ви води по коса  Laughing. На последната снимка са сякаш гаджета - твоя юнак как се е изтегнал доволно, пък девойката притеснено се оглежда, да не би да ги види някой  Joy

Joy Сладури големи! Много интересно се гледаха първоначално hahaha

Честитих ли месечинките днес? Да са ни здравички и щастливи!

Марис, не мога да го намеря тук този за чело, само за ухо и обикновените видях. Мисля да вземем това , ако някой има наблюдения да сподели  bouquet

Нинче, дано Гого се оправя бързо! Миличкия! А да знаеш как се ядосах, заради циганетата! Ей, много ме влудяват тия!!! Ама може ли всичко да им е разрешено #Cussing out #Cussing out Close  ooooh!

Имаме си нова секция! Много съм доволна, страхотна е! newsm44

# 683

Хайдее, и ние в групата на големите! Почерпете се!

# 684
Здравейте мамчета!

Първо - много, ама много съжалявам, че никаква ме няма, но си надничам от време на време да ви видя как сте  Wink

Ние сме добре, малкия Николайчо папка и расте, послушен е и раздава много усмивки ( на кой да се метне детето  Laughing ) На 2 месеца на консултацията бяхме 5720 гр и 56 см. Спинкаме през ноща, но през деня много трудно се прилъгваме да спим, защото иска всичко да види и чуе... Вашите сладкурковци спят ли?

Триместъра ми свърши, вчера предадох и последната си писмена и чакам резултати..От 03 Януари започва следващия...Няма почивка  Sunglasses

Надявам се да имам малко повече време да пиша, че Тони ми се закани, че ще ми дърпа ушите  Mr. Green
Наденцето ме държи в течение какво се случва и всички много ми липсвате!

Искам да ви пожелая една топла и нежна Коледа с дечицата - Нека бъдем здрави, усмихнати и позитивни!
Целувкии  Hug

П.С. Хейли - Честита ви месечинка! Да сте здравички и вселеи и да слушкате! Честито и на всички бебчовци, които са родени на 24ти Simple Smile

# 685
Здравейте милички мамчета и бебоци
Лурдес моя бебок за 2 месеца качи 2.200 кг. педиатърката каза че е напълно нормално така че не се притеснявай.
Тини  Hug дано не се окажат стафиликоки и Алекс да се оправи да  здравичък за празниците.

Искам и аз да ви пожелая една Весела и прекрасна Коледа изпълнена с много усмивки, любов  Two Hearts и щастливи  мигове. Мисля че тази 2010 ни донесе най- прекрасните подаръци   newsm30и ни направи истински щастливи. Време е сега и ние да ощастливим скъпите ни малки съкровища и всички които обичаме  Hug  bouquet
Като едно голямо форумско семейство нека да отпразнуваме тази Коледа заедно макар и виртуално. Обичам ви всички . Бъдете щастливи  newsm51 txtloves

# 686
Приятно посрещане на празниците,на всички вас,мили момичета!Тази година наистина беше незабравима за  нас Simple Smile Ето сега си отива,но нека следващите бъдат още по-щастливи за всички нас и прекрасните ни бебчета  HugМного здраве и късмет ...

Ради,обещала си ми междупразнично кафенце Simple Smile

Краси
,честита ви месечинка и честита секция  Hug

Ох,стана ми едно меланхолично значи  Cry Много ви обичам и аз всички   bouquet

# 687
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ И МЕСЕЧИНКОВЦИ   bouquet

И ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА ПРАЗНИЦИТЕ, ПОВЕЧЕ УСМИВКИ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ  smile3525

Ние днес заминаваме извън града, и това ще е първото гостуване на Чочко извън Варна, както и първото преспиване извън нас. Дано всичко мине добре  Praynig

# 688
Весели празници и от мен мамита.И на мен ми стана едно мило от поста на Надето и Цвети.

Аз 4 дни ще послещам гости, днес се залавям за постните манджи, 4е ще идва само баща ми и няма кой да сготви.

веси- дано 4о4ко се 4увства добре извън къщи и и прекарате добре празника Hug

Лурдес - Алекс само първият месец ка4и 1700гр, а за втория още не знам .Ама той се роди големи4ък-4250гр и педи каза 4е това има зна4ения.И също така не се гледат само килограмите, ами пропорционално на ръста Peace

# 689
МОМИЧЕТА, ХУБАВИ И ВЪЛШЕБНИ  ПРАЗНИЦИ!

Хайли, ОБЪРКАХ ТЕ. MICROLIFE  е термометърът и аз намерих тел на вносителите тогава и от тях го взех, офисът им беше някъде срещу зала универсиада

Последна редакция: пт, 24 дек 2010, 10:08 от Maris

Общи условия

Активация на акаунт