Отговори
# 540
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Аз моето го умарям с помпата от данет,  Mr. Green сега цица и се надявам скоро да е в кревата за поне 2 часа.

Мерси за комплиментите за сладките, вкусни са, дори и тези омесени от Георги, които се доближават по-скоро до джуджешки хляб или метателни кифлички!  Mr. Green За нечетящите Пратчет - ъъъ въз твърдички са.

# 541
Браво на синчето! Аууу, обожавам Тери Пратчет!

# 542
Haile, топличко е ама сутрин като карам баткото на училище си трябва и горно боди с дълъг ръкав и крачолки  Joy.
а аз правя глазура с прясно мляко и пресята пудра захар. има и бои за сладки, които капвам и става различен цвят. според мен е по-безопасна от тази с белтъка, че е суров все пак

май ако искам д ачета по това време трябва да е  Shocked

# 543
Добро утро от мен!
Честита трета месечинка на  Алек на мама Stelisima  и на Мира на мама Soni4ka   bouquet
Честита втора месечинка на Петър на мама Vessi_barabesi,на Радо  на мама Oleto , на Палмина на мама Ivdrag и на
Георги на мама Staneely   bouquet
Лидия снощи заспа в 23ч. и се събуди в 6ч. да яде. Поиграхме малко и сега с баща и още спят, аз станах да си изпия кафето и да ви изчета, ама за днес май аз съм първа разписала се Simple Smile Това с уморяването и ние го практикуваме. Не издържа будна повече от 2 часа, ама след 19ч. не я оставяме да спи, играем си с нея, тя ни гука. Към 21.30ч. вече душичката и спи, ама я мятаме във ваничката тя се разсънва, после мазане, малко гимнастика, пак гукане и в 23ч. яде и само като я оставя в кошарата и е заспала. Това е от няколко дни де, ще видим по нататък дали ще действа. И така за сега не се събужда през нощта да яде, дано все така да продължава Praynig
Днес мисля да пробвам на центъра дали става за разходка. Баща и ще ходи до работа за малко и ще ни свали долу, ако има някоя мама на разходка и без компания да се обажда

# 544
Добро утро Simple Smile Наш малчо пак много се пъни и пъшка цяла нощ пак  ooooh! събуди се да яде в 4:00 и после от 5 часа се е запъшкал, мрънка, пръцка ужас....ейто сега го чувам пак реве....отивам.....

Днес май става за разходка в Морската градина, страхотно е времето Simple Smile

# 545
Здравейте Simple Smile

Ох,много ви съчувствам за това неспане.Аз нямах такъв период Слава Богу  Hug

Моята принцеса по повод 3тия си месец спа от 20 часа снощи,та до 8:20 тази сутрин.Искам да попитам КОНСУЛТАНТИТЕ:Моята дъщеря от доста време пропуска храненето в 3 часа и става в 6-7 за ядене.проблем ли е това при 3 месечно бебе.Тази нощ пропусна не 2 ,а 3 хранения и малко се притесних да не се отрази на производството на кърма.Но съм спала като заклана и се събудих чак в 7:30 да приготвя сина ми за градина.

Не съм,БРАВО ,супер сладки  Hug

Аз май съм единствената,която не е купила още подаръци Simple Smile Ама все чакам мъжа ми да се прибере,че без него съм за НИКЪДЕ ,а той се прибира на 23 вечерта,та ще пазаруваме в последния момент за жалост.

Марис и аз ви завиждам за топличкото  Mr. Green

Честити месечинковци,да са здрави и много щастливи Simple Smile

И аз чакам да стане обедно да видим дали ще може да излезем днес,че вчера беше голяма поледица и не посмях Simple Smile

# 546
  • Варна
Наде ние спим от 21 до 7, но нали имам кантарче и проверих колко изяжда през деня, понеже намали храненията до 6 на ден и прави към 3 часа паузи. Значи забелязах, че си е увеличил яденето на едно кърмене и така пак папа, колкото преди при 7, 8 хранения, даже повече изяжда. Надявам се, че ме разбра  Mr. Green С една дума може и Дари си е увеличила манджата през останалото време. Иначе при мен проблем с млеко производството няма.
Нинка ние ще слизаме към центъра, но имам конкретни задачки, а и ще ходя до работа и няма как иначе щях да се радвам да видим.
Честито месечинки.
Не съм страхотни меденки  Hug Аз глазурата я знам като кралска.
И ние направихме нашите и направихме медена къщичка, престарахме се, по проект на мъжа ми. Догодина по обикновена ще направя  Crazy

# 547
Добро утро!
Nad1_Nad1 , не си единствена! И аз не съм готова с подаръците.То цяло чудо е , ч1е успях елхата да украся.
Не съм, джуджешкият хляб може да влезе в много употреби Mr. Green. И аз съм фен на Тери Пратчет!
Lady V, големи майстори сте!Мъжът ти да не е архитект?
 Mr. Green

# 548
Добро утро Simple Smile Как искам и моята бебка да спи по толковааааа,надявам се скоро да си направи такъв режим Praynig Не съм супер сладки ( и аз съм фенка на Пратчет) Днес времето е хубаво и беба като се нахрани излизаме,че само навън спи и мълчи и така да си почина и аз. Честити месечинки и на болничките бързо да оздравяват. Хубав и слънчев ден с по малко рев! Hug

# 549
Времето и тук е страхотно, хайде всички по разходки  newsm44

# 550
hailie, оздравяхме. Ева е добре още от началото на миналата седмица, но педиатърката каза, че трябва поне 2 седмици преди ваксината да е била напълно здрава. Аз също много се притеснявах, щото нощем хърка и си казвах "А ако не е оздравяла?!", а все пак това са две ваксини наведнъж, едната от които 5-валентна.
Кой се притесняваше, че бебка му е 5 кг., ето има и по-леки. Ева е 4,800 кг., обаче изобщо не е слабичка или дребна. Напротив, дългуче с бузки и гънки по краката. А вчера татко й й вика "Леле, тате, каква гушка имаш, приличаш на пеликанче!"  hahaha
Пък и доки каза, че е супер и на кг. и на см.  Peace
Ние сме готови с подаръците и смятаме на Бъдни вечер да ги подредим под елхата и да изненадаме Моника, която само за това говори.  Grinning
Аз в момента пия кафе, а Ев още спи по пижама в спалнята.  Grinning
Nad1_Nad1, нека консултантите също ти отговорят, но аз мисля, че не е никакъв проблем.  Peace

# 551
Времето и тук е страхотно, хайде всички по разходки  newsm44

изчезвам и аз след малко , чакам го само да се събуди само и да яде, страхотно  време -така напичаааа

# 552
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Lady V, големи майстори сте!Мъжът ти да не е архитект?
 Mr. Green
smile3521  newsm62 Страхотни кулинари сте ! Бравоо на Вас!

Ние преди малко се върнахме от консултация. Явно ще е неуместно да кажа "малкия", защото синът ми е станал 7кг и 60 см.  #Crazy  ooooh! Равносметката за месец е 2кг и 5 см. Доки ми обърна внимение и каза да не го държа толкова на гърда. Е, да де ама как да стане?!  Thinking Отгоре на това си имаме себореен дерматит, заради крустите. Взехме си направление и утре ще ходим на кожен да го погледнат, въпреки че доки ни каза, че това е често срещано при бебетата и обикновено до 6 месец се израствало дори без медикаментозно лечение. Ваксините ще ни ги слагат на 7.01.  Peace

# 553
Момичета вижте какво сътворих http://oktomvri2010.snimka.bg/daily/legeo.481865.21819945

Сайтът е: http://www.photofacefun.com/
И аз чакам нашият тати да се събуди ( след дежурство) и хукваме навън!! smile3521 sun  madnoel

# 554
Здравейте , аз ще водя Митко на ветринар и после може да сляза към центъра, т.е. към 1,30-2...  Само подайте сигнал по -отвреме да разпределя времето на мъжо , те.е. да го пусна да си хойка Simple Smile

Имам и едно предложение към мамите който правят страничката ни ..... май е време скоро да направим една за октомври 2011, за да ги посрещнем. Simple Smile))) Че сигурно ще има нетърпериви и бързи в тестовете за бременност Simple Smile)

Лейди  много е хубава къщичката .... жена кога успяваш с всичко  .... ако имаш тайна казвай я.

Общи условия

Активация на акаунт