ПрЪвУписТно Дупреждение от ПоркОратурата за пУТкУкоросани маТСки- 53

• 30 702
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
# 466
  • Варна
Празникът е Нова Година, на него посрещаме новата година. Wink

# 467

Ммм, не, празникът е Нова година. Wink

# 468
 newsm78 Аз пък имам някакви спомени,че ни учеха навремето да пишем Нова Година и изобщо празниците - с главна буква . Нещо такова ми се върти из махмурлийската глава Mr. Green

Честита Нова Година на всички,независимо кой как я пише Wink

# 469
  • Варна

Ммм, не, празникът е Нова година. Wink

Хаха да, увлякла съм се.  Laughing

# 470
Честита нова година, момичета! Много здраве и любов през настоящата година  baloni

# 471
  • забравих си мисълта...
ЧНГ!
С пожелание за здраве и една успешна година!
Нека през Новата 2011 Година учениците да не бягат от часовете по български език! Wink

# 472
  • Costa Rica
Цитат
За обвинението и лепенето на етикети, за презюмцията за виновност, вместо невинност, съм напълно съгласна.
Честита Нова Година!

# 473
Цитат
изибиран ис консурс

# 474
  • София
Цитат
Най - голямата фойерверка правена някога!
  Joy

Не трябвали да е най-големият фоерверк?

# 475
Фойерверк си е.

# 476
Цитат
Орис със спанак

Честита Нова Година. Нека бъде щастлива и успешна за всички ни.

п.п навсякъде срещам Нова Година, по картички, честитки, не споря, защото не съм убедена дали с главни букви или с малки се пише правилно. За мен това е правилния начин.

# 477
Цитат
че като някой изплагиадства нещо

За нова година - пиша Честита Нова Година, защото абревиатурата е ЧНГ, а не Чнг. Така са ме учили, а и ми звучи по-тържествено  Thinking

# 478
  • София

За нова година - пиша Честита Нова Година, защото абревиатурата е ЧНГ, а не Чнг. Така са ме учили, а и ми звучи по-тържествено  Thinking

Абревиатурата по принцип се изписва с главни букви  Wink (освен ако не е абревиатура от срички)  Hug

# 479
Цитат
Naughty Съжелявам, но не съм съгласна с теб. Ексфолиантите им са продукт, който бих препоръчала с две ръце. Не знам как ти ухаят на ефтин разтворим сок, за мен миришат уникално.  Heart Eyes
Днес докато се къпех с маракуята и си мислех, че трябва да се сдобия и с друг аромат, ММ влезе да пита с какво се къпя!  Shocked Чак отвън му е замирисало.  Crazy
Кой ли е ММ?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт