Re: Къде в Бургас 25

• 64 155
  • 724
  •   1
Отговори
# 585
wavey
Знаете ли къде има магазин за български спортни дрехи-мъжки?
на Богориди,срещу музея има магазин за спортни стоки,марката мисля е българска,с добър дизайн и качество са

# 586
къде мога да намеря козметика на Чифели?

# 587
не е по темата, но ако сте решили да купите мартенички,
може да пазарувате благотворително от нашата сергия до 01.03. Simple Smile

# 588
Denito  за всичко - анцузи, суътчъри, тениски   bouquet

ще се пробвам да обясня,аз от там взимам за мен и мъжът ми-в едното магазинче анцузите са български,но за блузките не съм сигурна,защото не съм взимала.едното магазинче е Като тръгнеш от Александровска по Самуил посока Коджа кафалията и завиеш след последния блок наляво(посока Новата поща) има едно малко магазинче,не знам как се казва улицата,простете.Долничките не са страхотни,по 25лв,но мен ме устройват,от прането не мърдат.
А другото е м-н Гергана,на Сан стефано,точно срещу Свободния се пада,в един блок на първия етаж.Или стигаш до края на Александровска и на светофара за свободния не пресичаш,ами завиваш наляво.

# 589
  • Бургас
Denito  за всичко - анцузи, суътчъри, тениски   bouquet

ще се пробвам да обясня,аз от там взимам за мен и мъжът ми-в едното магазинче анцузите са български,но за блузките не съм сигурна,защото не съм взимала.едното магазинче е Като тръгнеш от Александровска по Самуил посока Коджа кафалията и завиеш след последния блок наляво(посока Новата поща) има едно малко магазинче,не знам как се казва улицата,простете.Долничките не са страхотни,по 25лв,но мен ме устройват,от прането не мърдат.
А другото е м-н Гергана,на Сан стефано,точно срещу Свободния се пада,в един блок на първия етаж.Или стигаш до края на Александровска и на светофара за свободния не пресичаш,ами завиваш наляво.
Точно от тези два магазина си купих по една долница за носене у дома, по 25лв. Преди месец някъде. Нямат мърдане, нито след пране, нито след сушене в сушилня. Много са читави.  Peace

# 590
Къде продават детски спални комплекти - светещи?

# 591
В една от парфюмериите в Престижа продаваха Чифели, но в интерес на истината не съм купувала поне от година, дано още да има.

# 592
  • Бургас

Взамала съм от една парфюмерия на „Кирил и Методий“
Тръгваш от „Александровска“ по въпросната улица /посока към църквата/.Гледаш отдясно - има аптека,магазин за бельо,някакви сергийки и след това е парфюмерията.
Има и по-нагоре по същата улица - след като пресечеш „Републиканска“, пак отдясно в магазин за козметика и перилни.
Когато купувах миналото лято на второто място цените бяха по-добри,но нямаше това,което търсех.

# 593
Nefertity , pafal благодаря много !

# 594
Понеже видях, че има пуснато съобщение за благотворителна разпродажба, ще си позволя и аз да го направя:

Цитат
Фондация "Приятели на животните, Бургас" - Разпродажбата продължава и през седмицата! Заповядайте,очакваме ви на същото място с нови предложения! Приемаме и ваши вещи като дарение:)
---------------------------------------------------------
Благотворителна разпродажба в магазин за компютри Димитрови 2010 зад Краставицата на ул.Плиска 13А. Всички предмети могат да бъдат закупени от там на символични цени.

http://www.facebook.com/album.php?aid=52396&id=1551908011765 … d=196445723717707

# 595
Здравейте, момичета! Случайно попаднах на този склад за домашни потреби: http://www.alo.bg/%D0%9E%D0%B1%D1%8F%D0%B2%D0%B8-79195 . Въпросът ми е някой знае ли дали продават на дребно, за да не се разхождам напразно, че ми идва малко далече . Благодаря предварително!

# 596
Здравейте момичета!
Някой знае ли, къде в Бургас продават хубави български дивани,например къде могат да се видят дивани на Тедива и т.н.  bouquet

# 597
Здравейте, момичета! Случайно попаднах на този склад за домашни потреби: http://www.alo.bg/%D0%9E%D0%B1%D1%8F%D0%B2%D0%B8-79195 . Въпросът ми е някой знае ли дали продават на дребно, за да не се разхождам напразно, че ми идва малко далече . Благодаря предварително!
идея си нямам,но ако разбереш нещо-пиши моля те.

# 598
Не знам точно този склад дали продават на дребно, но пак там има един, в който със сигурност ще ти продадат:)След КАТ, но от др страна, от дясно, след Статистиката /май това е високата сграда там/ свиваш в дясно и след около 20 метра пак в дясно има склад за домашни потреби

# 599
  • Бургас
Не знам точно този склад дали продават на дребно, но пак там има един, в който със сигурност ще ти продадат:)След КАТ, но от др страна, от дясно, след Статистиката /май това е високата сграда там/ свиваш в дясно и след около 20 метра пак в дясно има склад за домашни потреби
Споделете какво по-различно има в тези складове от магазините, че да си струва да се ходи до там?

Общи условия

Активация на акаунт