Re: Къде в Бургас 25

• 64 331
  • 724
  •   1
Отговори
# 30
  • Бургас
Мимита подобни ботушки съм виждала около Красносар,но не мога точно да си спомня кой магазин   newsm78  .Ако се сетя ще пиша.
...

Ооо, ще чакам да се сетиш!  Mr. Green

# 31
здравейте
някой знае ли  къде мога да купя куфар-карета детски или по-точно бебеши Rolling Eyes
и ориентировъчна цена

# 32
Някой има ли инфо относно "Джъмбо" в Бургас - като че ли се спомена нещо за такъв магазин тук newsm78
Ани,и на мен ми се иска да има,ама май няма. Thinking

# 33
  • Бургас
Търся плюшен Ру от Мечо Пух. Събрали сме цялата колекция герой, но този нещо не мога да го намеря, а ни е любим.
И продължавам да си търся платняни цветни презрамки за сутиен, не силиконови. Ходих до магазинчето за бельо  на Кирил и Методи, но са го развалили.
Ще съм благодарна ако някой може да помогне Hug
Благодаря предварително  bouquet

# 34
  • Където е сърцето
Някой знае ли къде се продават дрехи на Юнона?Гледах в офицялния им сайт ,но няма даден магазин във Бургас.

Младост, в "Престиж"-а

Благодаря ти.Това къде се намираше точно около залата Младост ли,че от скоро живея в Бургас?

# 35
  • Бургас
Някой знае ли къде се продават дрехи на Юнона?Гледах в офицялния им сайт ,но няма даден магазин във Бургас.

Младост, в "Престиж"-а

Благодаря ти.Това къде се намираше точно около залата Младост ли,че от скоро живея в Бургас?

Да, точно там.

Търся плюшен Ру от Мечо Пух. Събрали сме цялата колекция герой, но този нещо не мога да го намеря, а ни е любим.
И продължавам да си търся платняни цветни презрамки за сутиен, не силиконови. Ходих до магазинчето за бельо  на Кирил и Методи, но са го развалили.
Ще съм благодарна ако някой може да помогне Hug
Благодаря предварително  bouquet

Преди съм виждала цветни презрамки в Цезар и Клеопатра. Има ли го още този магазин?

# 36
Момичета, търся прозрачен целофан . Сещате ли се къде има? Проверих на няколко места , но няма . Благодаря!

# 37
Търся си някакви такива ботушки:

Ясно ми е, че същите няма да намеря, но някой виждал ли е нещо подобно?

Такива подобни на тези съм виждала в Трията на 2 етаж до Triumph ако не се лъжа.Има ги в черно и бяло.Ако видя на друго място пак ще пиша.

И не, вече няма магазини Цезар и Клеопатра.

# 38
  • Бургас
На ул. "Гурко" до китайския ресторант има голям магазин за бельо и ми направи впечетление, че имаше голям избор на презрамки за сутиен, ама не обърнах внимание какви са, сигурно е имало от плат.

# 39
# 40
  • Бургас
Бургаско Renni, а ценичка на ботушките помниш ли?  Flutter

# 41
ами мисля че бяха към 65 лв , но то има и малко по- къси и все пак утре ще ходя и без това до там ако искаш ще погледна и ще пиша Peace 

да попитам да сте чували случайно за някакъв италиански ресторант на Баба Ганка? newsm78

# 42
# 43

да попитам да сте чували случайно за някакъв италиански ресторант на Баба Ганка? newsm78

ДА, казва се "Инканто" и е на  2 етажа, над кафе "Кибо" . Повечето неща са много вкусни, но специално пиците и основните  с месо,  ги консумирай бързичко, защото след 10мин. не стават за нищо. Със смесени чувства съм за това заведение.

# 44
Благодаря много Ахче , а така и така съм започнала с този ресторант,чувала съм , че правят и суши има ли нещо такова ? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт