Re: Къде в Бургас 25

• 64 573
  • 724
  •   1
Отговори
# 225
момичета случайно да знаете къде вграждат мигли , но не на снопчета, а косъм по косъм .Гледах в Интернет , че Дима Стил правят такова нещо,някой ако е ходил при тях, съответно да си каже мнението и ако сте си правили такова нещо какво точно представлява??  newsm78 Благодаря много предварително   bouquet

# 226
Някой знае ли къде превеждат дипломи в Бургас?И как вървят цените?

# 227
  • Бургас/Пз
Някой знае ли къде превеждат дипломи в Бургас?И как вървят цените?

Само за превод или и легализация ти трябва? Мога да ти препоръчам ето това бюро. Преди около две години доста често ми се налагаше да ги ползвам и са бързи и коректни. http://www.bulgariatranslations.com/ В момента обаче не мога да ти кажа какви са им цените!

Аз искам да ви попитам козметика на Essence , освен в ДМ в Мола, къде другаде се продава?

# 228
  • Бургас
В първата парфюмерия в Безистена, която е отдясно и има вход откъм Александровска. Но изборът често е бедничък.

# 229
  • Бургас
Essense има стендове на доста места:

-Парфюмерията малката точно срещу входа на данъчното(забравих й името),
- Малката парфюмерия ,която се намира до кафенето "Coctails &dreams" от към страната на улицата е входа (любимата ми парфюмерия-много заредена на хубави цени)
- преди essense имаха разпродажба и в карфюр,но не съм сигурна дали не махнаха целия стенд- бях си взела течен гланц на супер цена...

# 230
Маймунке, коя е тази втората (малката с добри цени)? Нещо не се сещам кое е кафето.

# 231
  • Бургас/Пз
Essense има стендове на доста места:

-Парфюмерията малката точно срещу входа на данъчното(забравих й името),
- Малката парфюмерия ,която се намира до кафенето "Coctails &dreams" от към страната на улицата е входа (любимата ми парфюмерия-много заредена на хубави цени)

За тези двете изобщоо не мога да се ориентирам  Embarassed За кое данъчно става въпрос, това което е срещу входа на Хотел България ли?  newsm78 Там май има на Ивис парфюмерия?

# 232
  • Бургас
Откъде да купя хубави балони?
Хубави,всмисъл.....на кръщенето на малката мъжа ми беше купил от кварталното магазинче за левче и се пукаха сами през 10-15 минути. Тя се спука да плаче.  Rolling Eyes

# 233
Мили дами ..къде бих могла да намеря пееща свещичка за Рожден ден?

# 234
Мили дами ..къде бих могла да намеря пееща свещичка за Рожден ден?

Преди няколко дена гледах в Карфура и в Кауфланд,а за РД на съпруга ми  Laughing купих от Амадеуса в Лазур.

# 235
  • Бургас/Пз
Пеещи свещички има в едни магазин за всякакви парти аксесоари зад нвия свободен университет, в уличката след магазин Компас!

Там също има и хубави балони!

# 236
Благодаря ani_d  smile3525

# 237
  • Бургас
Хубави балони и пеещи свещички има и в едно магазинче на ул. "Кирил и Методий" в горната част към морската градина. Срещу кафе "Мастро Лоренцо" - Казва се "Асико" - парти магазин  Peace

И да ви кажа за работилницата за ремонт на чадъри, която препоръчах - за съжаление там всичко е срутено и в ремонт. Работилницата изцяло е закрита, че жената била възрастна и няма да отварят на друго място изобщо. Извинявам се, че ви подведох и зарадвах неоснователно Peace Hug

# 238
Здравейте,
къде в Бургас има магазин за бани,
такъв,в който да са налични, или да имат каталог на душ кабини и паравани за баня,
търся с Гугъл-тц,
благодаря предварително....
и лека вечер....

# 239
Моля да ми препоръчате маникюристка в района на Калоян Simple Smile) Трябва ми и телефон за връзка. Имаше май по подходяща тема, но не мога да я открия Sad

Общи условия

Активация на акаунт