Re: Къде в Бургас 25

• 64 477
  • 724
  •   1
Отговори
# 375
Знае ли някой от къде да купя кош за играчки. В магазин Тема не са хубави
аз купих от китайския магазин срещу бившето кино Родина,иначе и по другите магазини за 1лев сигурно ще има.

# 376
Някой знае ли къде приемат или изкупуват стъкло в Бургас/буркани и тем подобни/ , че доста сме събрали,а ми се вижда грехота да отиде на боклука    bouquet
На пазара - Краснодар има хора, които изкупуват конкретно буркани .  Peace
За другата стъклария до колкото знам вече няма такива пунктове като едно време.  Peace Ееееех колко бутилки съм връщала.  Mr. Green

# 377
  • Бургас
Градът се напълни с контейнерите за резделно изхвърляне на боклук. Аз с голям кеф открих пред нас и ползвам най-вече този за стъклен амбалаж. Не ми се струва изгодно да обикалям града с торба стъклария или пък с колата... Тогава сигурно ще съм даже на загуба. Нека бъдем европейци! Използвайте зелените контейнери за стъкло, жълти - пластмаса. Peace

# 378
  • Бургас
Някой знае ли къде приемат или изкупуват стъкло в Бургас/буркани и тем подобни/ , че доста сме събрали,а ми се вижда грехота да отиде на боклука    bouquet

На Сан Стефано, преди учителския гледах в 1 фургон изкупуваха, но става въпрос за жълти стотинки.

# 379
  • Бу-у-урга-а-ас
Къде сменят метални копчета на дънки?

# 380
на уличката зад Макдоналдс, най накрая има едно шивашко ателие, където сменят и копчета  Peace

# 381
  • Бургас
на уличката зад Макдоналдс, най накрая има едно шивашко ателие, където сменят и копчета  Peace

И в Кауфланд на щанда на БелинаЕко

# 382
Кажете къде да занеса прахосмукачката на ремонт? Не засмуква добре и според мен нищо не прави. Марката е AEG.

# 383
  • Бу-у-урга-а-ас
Мерси за инфото!

# 384
Къде мога да намеря бебешки ескимос за 5месечно момиченце? Напоследък не мога да намеря никъде  Sad

# 385
Утре ще напълня зеления контейнер до нас  Laughing мерси

# 386
Къде мога да намеря бебешки ескимос за 5месечно момиченце? Напоследък не мога да намеря никъде  Sad
аз купих нашият от едно магазинче срещу Малибу,до магазина на Черноморка.После видях на още места,пак по тези магазинчета около Малибу.

# 387
Кажете къде да занеса прахосмукачката на ремонт? Не засмуква добре и според мен нищо не прави. Марката е AEG.

На гаранционната карта трябва да има списък със сервизите. Ако не гаранционна, не мога да помогна  Crazy

# 388
Бързо, бързо... къде продават дървени обръчи или от тези с които играят гимнастичките? Трябва ми тежък обръч?  Praynig

# 389
В Лазур, бл.119  има сервиз за различни видове техника, аз там си поправях скоро пресата за коса, дори ми дадоха 3 месеца гаранция след ремонта  Peace

Днес бях в Пикадили, но  не видях такава маска за лице http://1.bp.blogspot.com/_wu9nvwwRDHM/Szx_oImKv9I/AAAAAAAACYc/vC … s400/purederm.jpg
С риск да стана досадна - ако някой случайно види такава да пише, много моля Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт