Re: Къде в Бургас 25

• 64 471
  • 724
  •   1
Отговори
# 390
Къде мога да намеря бебешки ескимос за 5месечно момиченце? Напоследък не мога да намеря никъде  Sad

В магазина в уличката под стоматологията, Вип Кидс има много хубави на Канц и други по-евтини, сега има и намаление на всичко.

# 391
Кажете къде да занеса прахосмукачката на ремонт? Не засмуква добре и според мен нищо не прави. Марката е AEG.
В Лазур, бл.119  има сервиз за различни видове техника, аз там си поправях скоро пресата за коса, дори ми дадоха 3 месеца гаранция след ремонта  Peace

Много ти благодаря.   bouquet

# 392
  • Бургас
Къде мога да намеря бебешки ескимос за 5месечно момиченце? Напоследък не мога да намеря никъде  Sad

В магазина в уличката под стоматологията, Вип Кидс има много хубави на Канц и други по-евтини, сега има и намаление на всичко.
А ако искаш нещо на нормални цени - магазин "13ти февруари", срещу клона на ДСК, зад Свободния.

# 393
  • Бургас
Бързо, бързо... къде продават дървени обръчи или от тези с които играят гимнастичките? Трябва ми тежък обръч?  Praynig
Нат, ето от тук: http://www.firetoys.co.uk/juggling/Classic_hula_hoops.html
Не са дървени, но са точно такива каквито трябва да бъдат-тоест тежки. Във Бургас няма да намериш никъде, гарантирам. Преди Нова година обърнах Бургас и София да търся за Красимира. Накрая поръчах от тук и въпреки,че този, който купих е детски го въртя и аз наравно с дребосъчка.

# 394
Благодаря ви,мамчета!

# 395
  • Бургас
Къде продават колички Косато? Знае ли някой каква гаранция им дават, защото.... в "Най-добрият град за живеене" е толкова разкопано, че гаранцията ми е мн важна?

Може да ги предлагат в магазин СИНДИ. Там обикновено има разнообразие на марки колички. Simple Smile. Това са им тел.номера: 0888 69 00 40 и 056 801 140.

# 396
  • Бургас
Момичета , вече има частна детска млечна кухня. Тече записване в магазин "СЛънчо" на ул. "Възраждане", до 31-ви.
АКо вече някой е писал за това, моля за извинение  Peace
Аз лично мисля да пробвам, най-вече се радвам , че ще ми отпадне ангажимента с бурканите, който май само в нашият град го има все още  ooooh!

Има и сайт: http://amamburgas.info/

# 397
То тези дни се появи и още една частна детска кухня
http://bambini.bg/soon.php

newsm78 Аз нямам нужда засега от нея, но ми се струва смислено.

# 398
Може да сте го обсъждали в стари теми, но в тази не видях..Търся си добър шивач за абитуриентска рокля. Ако може да ме насочите, а и горе-долу някакви цени  Rolling Eyes

# 399
Здравейте,къде копират(черно/бяло) на ниски цени.
 Отдавна не ми се беше налагало да принтирам и цените от 10 стотинки на страничка ме изненадаха.

# 400
Здравейте,къде копират(черно/бяло) на ниски цени.
 Отдавна не ми се беше налагало да принтирам и цените от 10 стотинки на страничка ме изненадаха.

Уточни се за копиране или за принтиране говорим, за да те насоча.

# 401
GreenApple извинявам се. Искам да копирам учебник. Предполагам копиране е.

# 402
Момичета, къде ходите на почистване на лице. Сега видях в сайта за масово пазаруване, че има промоция -50 % на едно студио в Изгрев, и се чудя дали да не си взема ваучер  Rolling Eyes

# 403
  • Бургас
За почистване ходя в Лаванда заради козметиката на Babor.
А някой посещавал ли е "A Fashion Line", намира се на  ул. "Патриарх Евтимий" 103? Спечелих козметична процедура при тях, а не знам какво да очаквам.

Знаете ли къде се премести магазина, в който продаваха обувки на Land Rover или са го закрили? Последно беше срещу входа на Света София.

# 404
GreenApple извинявам се. Искам да копирам учебник. Предполагам копиране е.

Няма за какво да се извиняваш, Mia Mia Simple Smile Просто трябваше да се уточним. Значи за принтиране имам евтин вариант, който очевидно не ти е необходим.

Но за копиране едно време ползвахме Дигитала срещу Свободният, до Новата поща. Наистина си спестявахме поне 50% от коричната цена на книгата, че и ни слагаха подвързия на спирала. Предполагам, обаче вече си проверила там и са вдигнали цените. Ако не си проверила, обаче - направи го.

Общи условия

Активация на акаунт