Re: Къде в Бургас 25

• 64 462
  • 724
  •   1
Отговори
# 420
# 421
  • Бургас/Пз
Бях купувала от  м-н Йори на Оборище... преди 3 години  Laughing Не ми е много актуална информацията, но не пречи да провериш  Peace

Магазин Йори вече не съществува! Преди 3-4 дни ходих до там!
Поръчах Бамбино мио  по интернет, никъде не можах да намеря, ако го откриеш някъде, моля те пиши ми на ЛС!

# 422
За колко време ти пристигнаха от Интернет?Търся из Бургас,ама и аз не ги откривам!Ако има прогрес ще ти пиша

# 423
  • Бургас/Пз
За три дни, обаче беше лятото и ги имаше в наличност, сега не знам как е?

# 424
  • Бургас
За възрастни сме ползвали услугите на една преподавателка, много сме доволни. Но беше преди време, сега не знам къде работи и на каква възрастова група преподава. Ако желаеш ще ти дам телефон да лични да питате.

Пиши на лични, аз все още съм на кантар зали да изкарам нивото до края, не знам дали има смисъл. Има още 2 месеца. Ще преценя, пък може после да повторя нивото.

Аз ходя в "Европа",но зависи много от преподавателя. В момента съм много доволна , но преди това бях при друг преподавател и не бях .

За това става дума! Може ли на лични, кой ти преподава, ниво, цени?

# 425
бамбино мио съм виждала в Бамболино, в зорница

# 426
Не мога да се сдържа и да не споделя, че и в Бургас най-после се появи сайт за колективно или групово пазаруване, или както там му викат www.vipoferta.com  Hug Hug Hug

# 427
# 428
виж там в саита имат може и в магазина да имат бамбино мио

# 429
petian в Бургас отдавна има такъв сайт. www.grabo.bg  + Това с доста по-добри оферти. Разгледай, може да намериш каквото търсиш.  Laughing
А знаете ли къде мога да си продам старият лап топ Simple Smile Може би за части  Rolling Eyes

# 430
Знам за Грабо, следя ги, но пускат периодично по нещо за Бургас. А тъй като тези от vipoferta били бургазлии, надявам се да наблегнат повече за града ни, щото мене какво ме топлят офертите за София. Освен ако не са някои, като почивки в страната и чужбина  Wink

# 431
  • Бу-у-урга-а-ас
СПЕШНО:

Търся детски слънчеви очила за момиченце. Да са до 20 лв.

# 432
  • Бургас
Мин лято при Арменците (който са в Славейков до ВиК касите ) имаше мн голям избор, може да ги попиташ дали не са ги прибрали в склада Wink

# 433
В Бамболиното в Зорница и в Метро съм виждала по всяко време на годината.

# 434
здравейте,поствам си и тук питанката,постнах си я и в здравната тема,но тук влизат повече хора

някой чувал ли е нещо за д-р Буланова,дали става за детски стоматолог,и издирвам телефон  и къде работи?или изобщо много добър и внимателен стоматолог  за малко дете,че не дава сегашния да му пипа зъба?

Общи условия

Активация на акаунт