Re: Къде в Бургас 25

• 64 476
  • 724
  •   1
Отговори
# 405
  • Бургас
Може да сте го обсъждали в стари теми, но в тази не видях..Търся си добър шивач за абитуриентска рокля. Ако може да ме насочите, а и горе-долу някакви цени  Rolling Eyes
И аз се присъединявам.Добър шивач на официални и ежедневни рокли.Предварително благодаря  bouquet

# 406
  • Бургас
Аз съм ползвала услугите на две шивачки. Едната е на ъгъла на Рилска и Славянска, точно до ресторант Извора.
Другата се намира на ул.Хан Аспарух, почти до ъгъла с ул.Асен Златаров, в ляво посока морската градина, в една оранжева кооперация отдолу.
Доволна съм и от двете.

# 407
  • Бургас
Препоръчайте езиков център за курс по английски Thinking

# 408

Ако е за дете, мои близки си водят децата във Форхел и са много доволни.

# 409
Къде в центъра има оверлог за килими?

# 410
  • Бургас

За мен Simple Smile Аз ходя в момента там, но не съм доволна от преподаването, и се чудя дали да продължа, защото това е загубено време и пари Thinking

Последна редакция: ср, 02 фев 2011, 20:55 от Миленика

# 411
Къде в центъра има оверлог за килими?
Да не те подведа,но оверлогпоне за пътеки съм ползвала,не знам дали и килими ще правят,трябва да се пита-под блока на Краставицата в магазина за пътеки и килими,и  на Фердинандова надолу след пресечката с Калоян има магазин за пътеки и килими.(под Краставицата е по евтино с 50 ст.)

# 412

За мен Simple Smile Аз ходя в момента там, но не съм доволна от преподаването, и се чудя дали да продължа, защото това е загубено време и пари Thinking

За възрастни сме ползвали услугите на една преподавателка, много сме доволни. Но беше преди време, сега не знам къде работи и на каква възрастова група преподава. Ако желаеш ще ти дам телефон да лични да питате.

# 413
Аз ходя в "Европа",но зависи много от преподавателя. В момента съм много доволна , но преди това бях при друг преподавател и не бях .
Пробвала съм и в "Британика" - но изобщо не си струват парите.

# 414
Дами препоръчайте ми от къде да си взема хубав матрак на сносна цена Simple Smile

# 415
kalinka86  от страни на Била в центъра има една складова база, там има магазин за мебели и такъв за спално бельо - аз от там си взех моя на хубава цена, по-евтини са от в магазините, само не знам в момента какво имат като наличност и дали ще ти свърши работа. Отсреща имаше една дискотека, но сега не си спомням как се казва  newsm78 май вече не работи, близо е до Трапезица Simple Smile

# 416
kalinka86  от страни на Била в центъра има една складова база, там има магазин за мебели и такъв за спално бельо - аз от там си взех моя на хубава цена, по-евтини са от в магазините, само не знам в момента какво имат като наличност и дали ще ти свърши работа. Отсреща имаше една дискотека, но сега не си спомням как се казва  newsm78 май вече не работи, близо е до Трапезица Simple Smile
мерси знам го този склад още утре ще ида Simple Smile

# 417
  • Бу-у-урга-а-ас
Купих дунапренов матрак - с няколко вида дунапрен и вата 90/200 за 109,00 лв. от МОБО. За другото ни легло 140/200 - 169, 00лв. Няма пружини и се предполага, че няма да се амортизира лесно.

Последна редакция: чт, 03 фев 2011, 23:26 от Лого5ка

# 418
момичета здравейте трябва ми помощ,
Продават ли някъде в Бургас бански бебешки на бамбино мио?Спешно ми трябва да закупя.Идеи?

# 419
  • Бургас
Бях купувала от  м-н Йори на Оборище... преди 3 години  Laughing Не ми е много актуална информацията, но не пречи да провериш  Peace

Общи условия

Активация на акаунт