Re: Къде в Бургас 25

• 64 477
  • 724
  •   1
Отговори
# 465
  • Бургас
Сетих се първо за него, но ми бяха разказали, че собственика(или управителя) СЕ ДЪРЖАЛ МНОГО ГАДНО С ПОСЕТИТЕЛИТЕ. Какво е твоето наблюдение ?
Много странно. Познавам и собственика и управителя, както и детето ми е тренирало там 6 години. Нямам такива наблюдения и впечатления.  Peace

# 466
Момичета къде в Бургас мога да намеря магазин с платове от рода на плетивата,трикотаж за спортни екипи.
Магазина се намира на ул. 'Л.Каравелов" пресечка на Александровска.А можеш и на магазин Чар да видиш, той е точно там Peace

# 467
Сетих се първо за него, но ми бяха разказали, че собственика(или управителя) СЕ ДЪРЖАЛ МНОГО ГАДНО С ПОСЕТИТЕЛИТЕ. Какво е твоето наблюдение ?
Много странно. Познавам и собственика и управителя, както и детето ми е тренирало там 6 години. Нямам такива наблюдения и впечатления.  Peace

Именно за това и аз исках да ви разпитам и вас. Имате ли телефона на собственика, да ми го пратите на личен Simple Smile

# 468
  • Бургас
А за какво ти е телефона на собственика точно? Едва ли ще получиш супер актуална информация за часове на тернировки от това лице. Тук има доста информация http://www.ajax-sport.com/, както и контакти, дано съм ти била полезна. Иначе мога да ти дам тел. на управител.

# 469
Здравейте,   bouquet
Къде във града има по-голям избор на детски столчета за кола. Има ли магазин в който мога да видя тези марки: CONCORD, MAXI COSI, CYBEX 2-3 група (15-36кг.)
Благодаря предварително!

# 470
  • Бургас
От къде може да се купи шалче на ФК Черноморец, има ли магазин на фен клуба някъде в Бургас?

# 471
От къде може да се купи шалче на ФК Черноморец, има ли магазин на фен клуба някъде в Бургас?
Освен във магазинът им на самия стадион не съм виждала другаде. Peace

# 472
  • Бургас
Здравейте,   bouquet
Къде във града има по-голям избор на детски столчета за кола. Има ли магазин в който мога да видя тези марки: CONCORD, MAXI COSI, CYBEX 2-3 група (15-36кг.)
Благодаря предварително!
Синди и Бамболино, за тях се сещам.

# 473
  • Бургас
Моля да ми препоръчате масажист в Бургас, класически масаж, нормални цени, някой от който сте доволни и посещавате редовно или бихте посетили отново. Благодаря.

# 474
  • Бургас
Питай "При Акулите" срещу входа на НХК в градинката Peace

# 475
"При Акулите" сега има нови фенски артикули Simple Smile включително и шалчета. Ето това представляват

# 476
Момичета, къде има магазини на Мat Star  в Бургас?

# 477
  • Бургас
Мисля, че съм виждала обувки на Мат стар в магазините на Компас. На ул. "Шар планина" зад БСУ имат 2 един срещу друг, в блока на ДСК и срещу него.

# 478
  • Бургас
Мисля, че съм виждала обувки на Мат стар в магазините на Компас. На ул. "Шар планина" зад БСУ имат 2 един срещу друг, в блока на ДСК и срещу него.

Също така и като тръгнеш по Богориди в посока Морската, в дясно, има един мини търговски център - там в ляво е магазинът за обувки.

# 479
  • Бургас

Много мерси, има и фланелки и анораци   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт