Re: Къде в Бургас 25

• 64 436
  • 724
  •   1
Отговори
# 480
  • Бу-у-урга-а-ас
Моля някой да сподели къде в Бургас мога да получа това: "Удостоверение за липса на задължения на  към Община Бургас".
Къде се плаща таксата за синя зона и всичко на едно гише ли става?

# 481
  • Бургас
Удостоверението се издава в сградата на данъчните срещу Пиргос стил, първо плащаш 2лв на касов салон, после се качваш в зала 3. Бързо става. После с този документ, лична карта, талон на колата и гр. застраховка отиваш на "Иван Богоров" номер? това е зад краставицата, до тенис корта. Има си голяма табела синя зона, няма начин да не го видиш. Това е, заплащаш стикера когато ти го дават.

# 482
  • Бургас
Моля някой да сподели къде в Бургас мога да получа това: "Удостоверение за липса на задължения на  към Община Бургас".
Къде се плаща таксата за синя зона и всичко на едно гише ли става?

В ТД "Приморие"
ул. Александровска, 83

срещу Пиргос Стил се пада -  едно малко тунелче

# 483
  • Бу-у-урга-а-ас
Тенкю, тенкю!

# 484
  • Бургас
Удостоверението се издава в сградата на данъчните срещу Пиргос стил, първо плащаш 2лв на касов салон, после се качваш в зала 3. Бързо става. После с този документ, лична карта, талон на колата и гр. застраховка отиваш на "Иван Богоров" номер? това е зад краставицата, до тенис корта. Има си голяма табела синя зона, няма начин да не го видиш. Това е, заплащаш стикера когато ти го дават.
Срокът е 30 дни, но става и по-бързо. Peace

# 485
Момичета игра ли ли сте paintball в Бургас. Изобщо има ли такава игра в нашият град?

# 486
За имането- има paintball.
За съжаление не помня кой ми е казвал, но предполагам, че е това.

# 487
Здравейте,
извинете че нахлувам в темичката ви, но мисля че мога да споделя събитието което се организира в Бургас в полза на едно болно детенце, а именно : "Да помогнем на Вики"

Благотворителните фотосесии в подкрепа лечението на Вики ще се състоят в София, Варна, Пловдив, Велико Търново, Шумен, Кърджали, Асеновград, Бургас. Направете на себе си и семейството си незабравим подарък с прекрасни фотографии като тези, които ще ви останат скъп спомен за цял живот. Дарете шанс на Вики да има нормално и щастливо детство.

Цената за 5 обработени кадъра е 20 лева. За 10 кадъра - 30 лева. Разбира се, ако прецените, можете да дарите и повече. Можете да платите предварително по банков път по сметката на Вики (моля носете копие от платежно нареждане), или в брой преди сесията.
Благотворителната фотосесия в Бургас - "Да помогнем на Вики" ще се проведе на 12.02 (събота) между 12-16 часа и 13.02 (неделя) между 10-16 часа.  в реновираната градинка до Страта поща и и Транспортна болница! За вас ще снимат Ани и Роси, със специалната подкрепа на Стефан Чапкънов.
Ако проявите желание може да се запишете на e-mail rtsoneva@planiks.com или на телефон 0888 222976 за определен час, като оставите и обратен телефон за връзка с вас.

ПОвече информация може да откриете тук: Да помогнем на Вики

Последна редакция: пт, 11 фев 2011, 14:41 от rosi_bosi

# 488
  • Бургас
Къде мога да си купя ТУРСКИ АРИЕЛ? Някъде около Космос съм виждала да продават, но паметта ми изневерява. Става въпрос за центъра...

# 489
  • Бургас
Търся си някакви кецове, високи до глезена, примерно, но със заострени "муцунки". Може и да не са от плат.
Идеи къде да търся?

# 490
Виж в магазини "Компас"

# 491
Не мога да си заредя малката газова бутилка. На топливо ми казаха че зареждат само големи,на Трапезица ходих не помня как се казва там бензиностанцията,но и там ми отказаха. ако някой е зареждал скоро такава бутилка да даде инфо. Имат някакви нови разпоредби относно зареждането и не знам къде да отида.

# 492
Не мога да си заредя малката газова бутилка. На топливо ми казаха че зареждат само големи,на Трапезица ходих не помня как се казва там бензиностанцията,но и там ми отказаха. ако някой е зареждал скоро такава бутилка да даде инфо. Имат някакви нови разпоредби относно зареждането и не знам къде да отида.

Докато аз търсех такова място се оказа, че е едно единствено в града, но ще ми е трудно да го обясня. В Комлука е, където е сградата на ДАИ. Подминаваш ДАИ в посока мисля кораборемонтния завод и в дясно по пътя си има табела газстанция. Там проверяват и зареждат туристическите бутилки  Peace Уф дано ме разбра  Embarassed

# 493

Докато аз търсех такова място се оказа, че е едно единствено в града, но ще ми е трудно да го обясня. В Комлука е, където е сградата на ДАИ. Подминаваш ДАИ в посока мисля кораборемонтния завод и в дясно по пътя си има табела газстанция. Там проверяват и зареждат туристическите бутилки  Peace Уф дано ме разбра  Embarassed
Благодаря ти за отговора-не разбрах точно къде е но ще питам

# 494
  • Щастлива мама на 3 слънца
Мили момичета здравейте
имам едно въпросче.  Бихте ли ми казали от къде мога да си купя боксов чувал. Не съм от Бургас ,но имам път на там.Ако можете да ме упътите кой е най- големия или големите магазини за спортни неща .
Ще съм мн благодарна ако ми дадете име на магазина или сайт да се обадя и да проверя точно.
МН благодаря на всички.
Лек ден !

Общи условия

Активация на акаунт