Re: Къде в Бургас 25

• 64 433
  • 724
  •   1
Отговори
# 495
Знаетете ли станцията за пълнене на газови бутилки в Лазур (с/у флората) дали работи в неделя?

# 496
Не мога да си заредя малката газова бутилка. На топливо ми казаха че зареждат само големи,на Трапезица ходих не помня как се казва там бензиностанцията,но и там ми отказаха. ако някой е зареждал скоро такава бутилка да даде инфо. Имат някакви нови разпоредби относно зареждането и не знам къде да отида.

Докато аз търсех такова място се оказа, че е едно единствено в града, но ще ми е трудно да го обясня. В Комлука е, където е сградата на ДАИ. Подминаваш ДАИ в посока мисля кораборемонтния завод и в дясно по пътя си има табела газстанция. Там проверяват и зареждат туристическите бутилки  Peace Уф дано ме разбра  Embarassed
Като ориентир също на около 300м след сервиза на "Алианц". Peace

# 497
  • Бургас
Къде мога да си купя ТУРСКИ АРИЕЛ? Някъде около Космос съм виждала да продават, но паметта ми изневерява. Става въпрос за центъра...

В търговския център, който е на площад "Кирил и Методий" на партерен етаж има магазин с име "КОреком" .....там продават неща от този вид внос от Турция  Peace

# 498
  • там край морето...
Здравейте момичета, може ли да ме упътите къде мога да намеря черна боя за оцветяване на сладки и фондан в Бургас? Може би въпроса е за тортената тема, но предполагам че и тук ще има кой да ми помогне? Благодаря ви предварително  Hug

# 499
Момичета игра ли ли сте paintball в Бургас. Изобщо има ли такава игра в нашият град?

В село Маринка(по пътя за малко Търново)

# 500

А знаете ли къде мога да си продам старият лап топ Simple Smile Може би за части  Rolling Eyes
Компютърен Център Бургас(срещу механа Домино)

# 501
  • Бургас
От къде мога да си купя читав вграден дозатор за веро?Отчаяла съм се.Тези в Мастерхаус за 15,50лв не струват ,за няколко дни се отлепи отпред човката ,а за месец ръждясват.Преди него имах един от Бриколажа от 9,90лв точно за 2,5м.клеяса ,шишето се пукна.  .За пореден път се убеждавам какви некачествени стоки се предлагат.За тези на Бланко чувам добри отзиви ,но в Бриколажа са 50лв.-луди ли са тези хора незнам.Какви са тези цени?Някой да ми предложи нещо друго ,или на Бланко,  но на по-сносни цени ?В Мобо предлагат същите като в Мастерхаус.Идея си нямам къде вече да търся.

# 502
  • Бургас/Пз
Здравейте момичета, може ли да ме упътите къде мога да намеря черна боя за оцветяване на сладки и фондан в Бургас? Може би въпроса е за тортената тема, но предполагам че и тук ще има кой да ми помогне? Благодаря ви предварително  Hug

Мисля, че точно черна няма къде да намериш!! Може да питаш в склада на Алимко, Новажел или Делфин, но там опаковките са големи по 500гр. Координатите ги има в тортената библиотека!

# 503
  • Бургас
От къде мога да си купя читав вграден дозатор за веро?Отчаяла съм се.Тези в Мастерхаус за 15,50лв не струват ,за няколко дни се отлепи отпред човката ,а за месец ръждясват.Преди него имах един от Бриколажа от 9,90лв точно за 2,5м.клеяса ,шишето се пукна.  .За пореден път се убеждавам какви некачествени стоки се предлагат.За тези на Бланко чувам добри отзиви ,но в Бриколажа са 50лв.-луди ли са тези хора незнам.Какви са тези цени?Някой да ми предложи нещо друго ,или на Бланко,  но на по-сносни цени ?В Мобо предлагат същите като в Мастерхаус.Идея си нямам къде вече да търся.

В магазините за мебелен обков или фирмени магазини за мивки.

# 504
Доволна съм от този на Бланко, но винаги препарата се разрежда 1:1 с вода като се слага.

# 505
Бихте ли ме ориентирали от къде мога да си купя по-голямо количество безопасни игли на добра цена. Thinking

# 506
Здравейте, знаете ли къде продават детски обувки CIAO BIMBI   bouquet

# 507
  • Бургас
Бихте ли ме ориентирали от къде мога да си купя по-голямо количество безопасни игли на добра цена. Thinking
Във всеки магазин за 1лев.

# 508
Здравейте!
В петък ще има безплатна консултация с акушер в МОЛА, в детския център срещу Карфур, вижте тук:
Милена Христова - акушер, ще консултира и отговаря, напълно безплатно на вашите въпроси свързани с бременността, раждането и отглеждането на бебе - от 14 до 16 часа, на 18.02.
http://www.facebook.com/event.php?eid=165531530164396

А утре ще има безплатна консултация с хомеопат.
в сряда 16.02 между 12.30 и 15 часа и ще имате уникалната възможност да се срещнете и консултирате абсолютно безблатно с доктор Ивайло Димитров - хомеопат.
http://www.facebook.com/event.php?eid=112072605534146

Кампанията е с напълно нетърговска цел!
Заповядайте!

Последна редакция: вт, 15 фев 2011, 12:39 от moonlady

# 509
  • Бургас
МАГАРЕ,   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт