Re: Къде в Бургас 25

• 64 416
  • 724
  •   1
Отговори
# 510
Мама Джиджи,благодаря! Peace

# 511
Момичета, къде в Бургас има все още пунктове за изкупуване на вторични суровини?
До ОУ Бр Миладинови имаше два, но единия фургон са го извозили, а другия не дава никакви признаци за работа? А имате ли идея на колко ст изкупуват килограм хартия?

И още - освен в Офис1 някъде другаде изкупуват ли стари тонер касети? може би трябва да питам във фирмите, които предлагат рециклирани касети ...

# 512
  • Бургас
Момичета, знаете ли дали в Бургас има фирми, които вземат стари компютри и монитори, без големите вериги. Такива, които идват със собствен транспорт.

# 513
 Ками*, в копирен център Дигитал може да попиташ.

# 514
  • у дома
Ками това със вторичните суровини го забрави - мисля, че на кг излизаше към 0,10 ст/кг. Лично аз се отказах и ги дадох на едни роднини да си палят печката.
Аз знам, че не съм за тук, но да попитам интересува ме къде мога да запиша каката на пиано? Инфо всякакво ми е от полза

# 515
  • Бургас
От къде мога да купя детска нощна лампа? От тези, които са примерно на батерии и се пускат и спират с натискане.

# 516
Имаше в Метро. Peace
За издаване на удостоверение за имотно състояние лично ли трябва да е?

# 517
А да попитам аз дали знаете магазин Компас да имат сайт?

# 518
А да попитам аз дали знаете магазин Компас да имат сайт?
Не.

# 519
  • Бургас
От къде мога да купя детска нощна лампа? От тези, които са примерно на батерии и се пускат и спират с натискане.
Има едно магазинче на "Гурко", малко над оптиката, влиза се навътре в един двор. Там има много неща. Аз купих лампа, която се включва в контакта и в зависимост от светлината свети или не свети. (Много ясно ти го обясних Simple Smile)

# 520
Заинтересувах се и аз от тази лампа от складчето. Доволна съм от нещата, които съм взела от там и винаги като има проблем момчето ми ги сменя без излишни обяснения.
За какви парички я купи?

# 521
Къде на "Гурко" има Оптика????

# 522
  • Бургас
Оптиката е между ул. "Оборище" и бул. "Демокрация", като вървиш нагоре се пада от дясно. Има един ловен магазин, зоомагазин и оптиката.

Лампата беше около 2лв.

# 523

Проста Мария, има ли значение района в който е учителката?

# 524
Оптиката е между ул. "Оборище" и бул. "Демокрация", като вървиш нагоре се пада от дясно. Има един ловен магазин, зоомагазин и оптиката.

Лампата беше около 2лв.
smile3555 smile3525

Общи условия

Активация на акаунт