Re: Къде в Бургас 25

• 64 182
  • 724
  •   1
Отговори
# 540
  • Бургас
Къде има магазин на ТСМ?
До Новата поща-където едно време беше фотото(дано не се лъжа,че и магазин на ТСМ)

Ако не греша и на Лермантова има, малко преди първо  РПУ

# 541
  • Бургас
  Мама Джиджи , ani4ka   bouquet

# 542
  • Бургас
Момичета, знаете ли къде се премести магазина на Кристиан оф Рома? Преди нова година беше зад ДЗИ, но съда? На вратата пише, че е някъде по ул."Екзарх Йосиф", но колкото и да я обикалях, не го открих. Или поне да знаете от къде другаде мога да се купя боя за коса на Alfaparf? newsm78

# 543
  • Бургас/Пз
От къде да взема бельо за 11-12годишно момиче! Става въпрос за потничета и бикинки, по възможност в бяло.

# 544
От къде да взема бельо за 11-12годишно момиче! Става въпрос за потничета и бикинки, по възможност в бяло.
В "Карфур" имаше разпродажба на текстил на 50%.Аз от там купувам на синчето бельо.Но не знам какви наличности има. Thinking

# 545
Момичета, знаете ли къде се премести магазина на Кристиан оф Рома? Преди нова година беше зад ДЗИ, но съда? На вратата пише, че е някъде по ул."Екзарх Йосиф", но колкото и да я обикалях, не го открих. Или поне да знаете от къде другаде мога да се купя боя за коса на Alfaparf? newsm78
и аз го търсих на адреса,но не го открих,иначе редовно виждам колата им в района

# 546
аз пазарувам от едно магазинче на ул. Кл. Охридски. Като се подмине у-ще Княз Борис в посока към Краснодар под една сравнително нова кооперация от дясната страна на улицата.
Ето и линк с местоположението:http://www.bgmaps.com/link/E2E78554DD5EB372DF0652C3712C8E47

# 547
  • Бургас
Препоръчайте ми фризьорка в М. рудник-моля!!!

# 548
  • Бургас
Къде има магазин на ТСМ?
До Новата поща-където едно време беше фотото(дано не се лъжа,че и магазин на ТСМ)
Вече няма.
За другия нямах възможност да проверя.

# 549
  • Бургас
На ТСМ магазина от Богориди пак е на Богориди, ама под Лермонтов, в близост до парфюмерията, срещу хотел "България".

# 550
Препоръчайте ми фризьорка в М. рудник-моля!!!

Аз съм доволна от Ани работи в 385 бл., това е където е магазин Слънчо.

# 551
Момичета,знаете ли,дали в Карфур издават данъчни фактури?

# 552
Трябва да издават.

# 553
Трябва да издават.
Ама незнам предварително ли да си дам данните на касата или когато дойде ред да плащам???Питам защото като гледам какви фалшиви бележки издават?Служебен бон?Това какво означава?Не е като фискален.

# 554
  • Бургас
Трябва да издават.
Ама незнам предварително ли да си дам данните на касата или когато дойде ред да плащам???Питам защото като гледам какви фалшиви бележки издават?Служебен бон?Това какво означава?Не е като фискален.
Плащаш си на касата и отиваш с бона на информация, където ти издават фактурата. Аз съм го правила и не виждам какво те притеснява... Все пак са сериозна фирма, не са кварталната бакалия.

Общи условия

Активация на акаунт