Re: Къде в Бургас 25

• 64 415
  • 724
  •   1
Отговори
# 525
  • у дома
Попи, по принцип, би било добре да е близо до вкъщи, но ако няма такъв учител няма проблем...Давай координати, не се стеснявай  Mr. Green Wink

# 526
  • Бургас
мерси Hug, а дали в събота работят

# 527
Момичета, можете ли да ме упътите откъде да си купя самолетен билет до София? Къде продават на България Ер? А колко, горе долу, ще ми излезе ако взема такси до летището в Сарафово? Изобщо си нямам идея на колко километра е и каква е тарифата на таксиметровите компании, че да мога да си сметна Embarassed Embarassed

# 528
Момичета, можете ли да ме упътите откъде да си купя самолетен билет до София? Къде продават на България Ер? А колко, горе долу, ще ми излезе ако взема такси до летището в Сарафово? Изобщо си нямам идея на колко километра е и каква е тарифата на таксиметровите компании, че да мога да си сметна Embarassed Embarassed
спокойно можеш да го направиш и онлайн на сайта на България Еър,аз лично практикувам така.Не те съветвам да купуваш онлайн от други агенции,не всички са коректни,аз съм се парила.За цени на таксита,попитай най-добре диспечер на някоя фирма колко приблизително ще ти излезе.Най-евтини в момента май са Стил такси,иначе тези които са на самото летище са скъпи.Успех

# 529
а на мен кой ще ми помогне с координати на добър тапицер,при възможност на повече от един,защото мебелите са извън града и искам да сравня цените

# 530
П Мария, благодаря ти  Hug Проблема е, че имаме над 100кг хартия /чистим офиса/ и вместо да ги носим до казана си мислехме да ги натоварим на една кола и да ги занесем някъде - така или иначе си спестяваме и от носене, че боклука е далеч, а и казана е един и няма да побере всичко за един ден... по-лесно е една две коли да се натоварят .... пък да се рециклира все пак ... нали все за екология мислим  Rolling Eyes толкова много за подпалки на кой да кажа да дойде да си ги вземе ?

# 531
  • у дома
Ками, в такъв случай се сещам за пункта на пресечка успоредна на Батак, но не съм минавала отдавна от там, и не знам дали още съществува. Свежото Гале може да знае повече  newsm78, защото е на съседната под тяхната улица

# 532
  • Бургас
Ками имам подозрения за един работещ пункт в Зорница, някъде между блокове 11, 13 или 15 - до хирургичната клиника. Днес минах и вратата мисля че беше отворена, но не се загледах.

# 533
  • Бургас
Пункт за изкупуване на хартия има на ул. "Иван Богоров" май -горе почти на ъгъл с ул "Демокрация".
Още един знам в к-с "Изгрев" , ако ти е по-удобен. Намира се точно пред бл.15. Там има верига от магазини и заведения. Майка ми спомена, че цената на килограм е 0.09 ст.

# 534
  • Бургас
Ками, в такъв случай се сещам за пункта на пресечка успоредна на Батак, но не съм минавала отдавна от там, и не знам дали още съществува. Свежото Гале може да знае повече  newsm78, защото е на съседната под тяхната улица

Изобщо не се сещам  Rolling Eyes

# 535
а на мен кой ще ми помогне с координати на добър тапицер,при възможност на повече от един,защото мебелите са извън града и искам да сравня цените

В Медово устройва ли те?

# 536

В Медово устройва ли те?
да,устройва ме,моля те за координати.
Аз повтарям молбата си и към другите момичета,защото предполагам че не всеки тапицер ще приеме поръчка извън града и искам да имам избор.

# 537
  • Бургас
Къде има магазин на ТСМ?

# 538
  • Бургас
Къде има магазин на ТСМ?
До Новата поща-където едно време беше фотото(дано не се лъжа,че и магазин на ТСМ)

# 539
Благодаря ви много момичета  Hug
ще ги проверя утре  Peace

Общи условия

Активация на акаунт