Re: Къде в Бургас 25

• 64 171
  • 724
  •   1
Отговори
# 555
  • Бургас
Къде продават комплректи за  глинени отпечатъци ,нещо подобно търся :

# 556
Момичета,знаете ли,дали в Карфур издават данъчни фактури?
Трябва да издават.
Ама незнам предварително ли да си дам данните на касата или когато дойде ред да плащам???Питам защото като гледам какви фалшиви бележки издават?Служебен бон?Това какво означава?Не е като фискален.
[/Плащаш си на касата и отиваш с бона на информация, където ти издават фактурата. Аз съм го правила и не виждам какво те притеснява... Все пак са сериозна фирма, не са кварталната бакалия.
     Благодаря ти!Не се притеснявам,просто до сега не съм го правила и незнам.А къде се намира Информация?

Последна редакция: вт, 22 фев 2011, 12:19 от Erika_bg

# 557
  • Бургас
Трябва да издават.
Ама незнам предварително ли да си дам данните на касата или когато дойде ред да плащам???Питам защото като гледам какви фалшиви бележки издават?Служебен бон?Това какво означава?Не е като фискален.
Служебен бон? Често пазаря от Карфур и моите касови бележки завършват със "Системен бон". Това е фискална система, която е свързана директно с НАП. Те издават системен бон (не е фискален, защото самата каса няма фискална памет). Такива системни бонове издават почти всички големи магазини, бензиностанции и др. Така че няма страшно.

# 558
Къде продават комплректи за  глинени отпечатъци ,нещо подобно търся :

Бамболино

# 559
в Мола на последният етаж в детският магазин( сега му забравих името)

# 560
  • Бургас
Трябва да издават.
[/Плащаш си на касата и отиваш с бона на информация, където ти издават фактурата. Аз съм го правила и не виждам какво те притеснява... Все пак са сериозна фирма, не са кварталната бакалия.
     Благодаря ти!Не се притеснявам,просто до сега не съм го правила и незнам.А къде се намира Информация?

Информацията е на входа на Карфур, където охраната опакова стоките, внесени отвън.

# 561
Момичета, можете ли да ми помогнете? Търся покривала за дивани ако може на прилична цена Simple Smile  Благодаря предварително!

# 562
в Мола на последният етаж в детският магазин( сега му забравих името)
Хиполенд?

# 563
ДА.Там съм виждала и за ръчички и за крачета Simple Smile

# 564
  • Бургас
Спешно трябва да намеря жълто трико (боди) с дълъг ръкав, размер 5-6г.
Нещо такова:

Идеи?

# 565
Спешно трябва да намеря жълто трико (боди) с дълъг ръкав, размер 5-6г.
Нещо такова:

Идеи?
провери в големия спортен магазин на първия етаж в мола,както и в магазините за бельо-най-малките размери бодита за жени може и да и станат.

# 566
  • на морето
Здравейте, нахлувам в темата с много спешно питане: Къде продават боя за коса BESS ,ако някой знае нека ми пише Praynig,

# 567
Момичета,къде изкупуват злато и по колко върви грама.Благодаря ви

# 568
  • Бургас
Някой знае ли,къде слагат ципове на кожени якета?

# 569
  • Бургас
Някой знае ли,къде слагат ципове на кожени якета?

На ул. Оборище срещу номер 60има шивач на кожени якета и палта , пробавй там  Peace
Пада се между ул. Хан Аспарух и ил. "Кирил и Методий"

Общи условия

Активация на акаунт