Re: Къде в Бургас 25

• 64 147
  • 724
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте, знаете ли къде има кожар в Бургас? Налагат ми се корекции по едно мъжо яке...

# 616
Благодаря ви момичета. Hug
В Премаман има но е 90лв. при това намален. До Штъркела не съм ходила, но реших да си взема памучно трико дълго 4,20 м. и широко 0,60 м. и да дам да го поръбят, и слинга ми е готов. Надявам се да се получи.

Това за слинг шал Simple Smile Ако искаш семпъл с халки, аз шия за бургаските мами. Излиза около 25лв.

# 617
Мери, благодаря! За сега съм решила да е слинг-шал, но ако се наложи ще ти пиша на лични.

# 618
Здравейте, знаете ли къде има кожар в Бургас? Налагат ми се корекции по едно мъжо яке...
на Оборище,точен номер не знам,но е близо до ъгъла с Кирил и Методий,срещу адреса има парфюмерия "Ванеса"

# 619
Здравейте! Къде в мола мога да намеря тези продукти

# 620
  • Бургас
Къде мога да намеря бански на сносни цени?

# 621
  • Бургас
За корекция на кожено яке съм ползвала услугите на шивачките в Битовия.
Някой има ли представа дали днес работи старата поща?

# 622
  • Бургас
Старата поща работи в събота до  обяд, до 13.00h

# 623
  • Бургас
Момичета, не ми се рови назад, а може и да сте го открили. Някой попита за магазин на Алфапарф или нещо подобно ми се мярна. Ми той под носа ми бил, но вчера го видях. Точно до Ветеринарна клиника "Байрон" на ул. "Екз. Йосиф" 1-3. Човек спокойно може да мине и да не го забележи, но е точно до клиниката. Търсете го!  Peace

# 624
  • Бургас
Здравейте момичета! Искам да попитам някъде да сте виждали пащърнак? Търсих на "Младост", Метро, Карфур и няма! Ако някоя от вас е срещала подобно нещо моля да каже Praynig

# 625
  • Бургас
В Карфур при подправките ми се струва,че видях пащърнак ,но не беше сурово.

# 626
  • Бургас
В Пикадили гледах пащърнак .

# 627
  • Бургас
Пащърнак има в магазинчето за плод и зеленчук срещу нас. (Републиканска, отсечката между ул. Гурко и ул. Хаджи Димитър). Този, който е веднага след Китайския ресторант (на Миро).  Peace

# 628
  • Бургас
А аз преди седмица купих пащърнак от Кауфланд.  Peace

# 629
  • Бургас
Благодаря ви много   bouquet Утре ще проверя и в тези магазини  Hug

Общи условия

Активация на акаунт