Re: Къде в Бургас 25

• 64 153
  • 724
  •   1
Отговори
# 600
  • Бургас
Момичета,помагайте,каде в Бургас в района на Изгрев леят куршум?Може и околните квартали,ако знаете и телефони.Мерси предварително.

# 601
  • Бургас
Момичета,помагайте,каде в Бургас в района на Изгрев леят куршум?Може и околните квартали,ако знаете и телефони.Мерси предварително.
Знам за една баба в 44 блок(крилото)Нямам и телефона.Там ме заведе фризьорката от салончето,което е в блока.

# 602
  • Бургас
До колко часа работи КАТ ?

# 603
  • Бургас
Sunny Sky , до 16 часа.  Peace

В магазина на Wella дали има продукти на Lакме?

# 604
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Знам за една баба в 44 блок(крилото)Нямам и телефона.Там ме заведе фризьорката от салончето,което е в блока.

И аз за тази баба знам, но й нямам контакти. Ще се опитам да намеря. На мен ми е ляла коршум, но може би защото не вярвам много и общо взето отидох защото майка ми настояваше, та още сънувам кощмари с асансьори  ooooh!

Ако й намеря тел. ще пиша  Hug

# 605
  • Бургас
И аз ходих при нея,след като ме вадиха бременна в 9 месец от заседнал асансьор.Мисля,че беше в последния вход,към Била,но не се сещам на кой етаж.Ще питам фризьорката утре.

# 606
  • Бургас
Благодаря.  Hug

# 607
Здравейте момичета!
Някой знае ли къде  в Бургас продават слингове?

# 608

83-44-02 - Пагона, в Лазур. Понякога отсъства, ходи на село, дано я откриеш. Аз така и не се свързах с нея и си останах "неизлята", но като цяло много я хвалят. Адрес не знам.

# 609
Този склад, за който стана въпрос по-назад... да, продават и на дребно. Peace

# 610
  • Бургас

Аз преди време съм си записала този адрес на една туркиня, но не съм ходила лично: Изгрев бл.55 вх.5 ет 3 или 2 откъм стълбите.

# 611
  • Бургас
Аз живея до 55 бл ще питам.

# 612
  • Бургас
слингове- premaman  Peace

# 613
  • Бургас
и в Штъркела съм виждала слинг
Можеш да си ушиеш Peace, не е трудно. Има сайтове със схеми

# 614
Благодаря ви момичета. Hug
В Премаман има но е 90лв. при това намален. До Штъркела не съм ходила, но реших да си взема памучно трико дълго 4,20 м. и широко 0,60 м. и да дам да го поръбят, и слинга ми е готов. Надявам се да се получи.

Общи условия

Активация на акаунт