Къде в Пловдив???-17

• 56 882
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
рокля на принцеси съм виждала във Вис виталиса

В стария ВВ ли? Вчера бях, но пусто не предполагах, че имат.. Това някъде в приземния етаж ли?

# 121
Нотариус има на Сточна Гара -страдата на Автотранспорта на 7етаж има и табела на сградата

Много благодаря !!!!

# 122
  • Пловдив
да,на приземния етаж са-в дъното.в стария ВВ

или да поръчате от тук-но в друг цвят-в златист цвят с камъни

http://dev.teodoros.com/index.php?main_page=product_info&cPa … products_id=14455

# 123
Хайде да помогнете още малко на Дядо Коледа.
Трябва да ни донесе златна рокля със скъпоценни камъни като на Спящата красавица...  Laughing И нищо друго.
 И аз сега къде да търся таквоз чудо?
В някой магазин за карнавални костюми ли?

Роклята на спящата красавица /Аврора/ е розова с бял нагръдник
В Хиполенд я има в подходящ размер, струва 60 лв
Преди я имаше и в Метро на промоция 50 лв, но в момента ги няма
Обувки на Спящата красавица - чехли 10 лв в Джъмбо

Златната рокля е на Красавицата и Звяра - Бел - също я има в Хиполенд, оргинална на Дисни
Подобна има и в Артланд в началото на Железарска  вляво, имитация, на около 40 лв цена, но не съм сигурна дали има подходящ размер
артланд имат сайт - обади се и питай преди да се разкараш, но уточни първо дали цикламбето или златната ти трябва

# 124
# 125
  • Пловдив
.....
Къде се намира този Чойс?

В Капана, ако застанеш с гръб към Бътерфлай и погледнеш диагонално в ляво, ще го видиш на около 10 м. - ъглов магазин с надпис choice. Имат много хубави и качествени неща, основно износ работят. Обикновено има и номерация.
http://www.choice.bg/shops.php адресът в Пловдив е Златарска 18.

# 126
  • Пловдив
Тези на Lacoste дали ги има в Мола?

Има ги, в бяло и черно, 209лв са Peace

# 127
  • гр.Пловдив
Мацки помагайте, искам да ида на някъде на масаж, но досега такива услуги не съм ползвала и съм малко в шах и ме е малко срам, че въобще не знам какво се прави. Моля дайте съвет, идеи и препоръчайте нещо или някой, може и на лични за да се излагам. Simple Smile
Благодаря предварително.

пак да попитам

# 128
  • Пловдив
Не разбрах какво ти е всъщност питането и от какво те е срам.

# 129
да ама не , относно бельото в лидъл - аз взех на щерката от бялото комплектче с еленчето - много ми хареса като визия, трикото също е хубаво; гащичките са дълбоки, НО като че ли са за по-слаби дечица ( не кльощави, но все пак по-слабички), в смисъл че отворите за крачетата не са много изрязани и ако е по-пухкаво детенцето може да му стиска.  Peace

Каква е цената на лаптопа на уинкс?

Последна редакция: ср, 15 дек 2010, 15:15 от Алекс 2007

# 130
  • гр.Пловдив
Не разбрах какво ти е всъщност питането и от какво те е срам.

Питането ми е, - къде да отида на масаж Simple Smile

# 131
 jul проблема е, че моята госпожица е много послушна Simple Smile

Ииии ... специални благодарности на Каспър и още една добра фея   bouquet
Благодарение на тях моята дъщеря ще получи поръчания подарък за Коледа!!!
Благодаря ви момичета  Hug

# 132
  • Пловдив
Аз се чудя защо не получавам никакви известия за темата, а то съм писала в старата  ooooh!

Момичета, още продължавам да търся шушляков гащиризон за 3-4 год. дете. Вече съм навита и да е в комплект с яке.
Само гащиризон видях в Хиполенд, но отиваше към 30лв.
Моля за идеи ?!
И аз продължавам Simple Smile Вчера гледах в Бейби ленд в Тракия - 18 лв гащеризон с яке - в синьо и червено, размери до 36 месеца. На мен ми се видяха тънички, а и ще са ни малки. Но цената си я бива. Другия вариант са магазините за скиорска екипировка, ако имат нещо детско, но цената ще е височка. От няколко места ми казаха, че най-добре било по вторите употреби да се търси. Вчера видях 1 черен в Шик-шик (пак в Тракия), но беше за 5-6 годишно дете, а и позахабено ми се видя. С това мога да помогна  Peace

# 133
  • Пловдив
Кажете къде да намеря апрески за снега на малкия ми син,на 3г и 8 мес.,носи 26,27 номер?
Заради бебка нямам изобщо време да обикалям,преди година му бях взела от метро,но сега няма номер като за него там.
а само панталони ,такива шушлякови продават ли?защото преди все с яке съм взимала,но сега си има яке ,а няма гащи за снега newsm78

# 134
  • Пловдив
Кажете къде да намеря апрески за снега на малкия ми син,на 3г и 8 мес.,носи 26,27 номер?
Заради бебка нямам изобщо време да обикалям,преди година му бях взела от метро,но сега няма номер като за него там.
а само панталони ,такива шушлякови продават ли?защото преди все с яке съм взимала,но сега си има яке ,а няма гащи за снега newsm78

От утре в Метро пак ще има апрески(и аз търся) поне така е обявено в каталога!

Общи условия

Активация на акаунт