Къде в Пловдив???-17

• 56 748
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
  • София / Пловдив
Здравейте момичета, хрян съм виждала на чевъртък пазара.

Да попитам-можете ли да препоръчате болница в Пловдив, работаеща съм здарвна каса, за лека гениколкогична интервенция.
Благодаря!

МБАЛ "Пловдив", това е бившата Окръжна б-ца.

# 496
MiaMIa,

на мен ми предлага лекар от Торакс операция по каса. Но още мисля. За препоръка не мога да ти кажа, защото нямам лични впечатления, но го имай предвид като вариант.

А, това е интересно-преди Торакс нямаха договор с каата, не знаех, че се е променило това.
Много ти благодаря за информацията!

# 497
Момичета,къде има магазин за прежди?

# 498
магазин за прежди има на ул. Хр.Г.Данов срещу дома на младоженците

# 499
  • Майничка

На "Заимов", срещу централния дом на младоженците, до подлеза на Понеделник пазар, над галерия "Тракарт".

# 500
MiaMIa,

на мен ми предлага лекар от Торакс операция по каса. Но още мисля. За препоръка не мога да ти кажа, защото нямам лични впечатления, но го имай предвид като вариант.

А, това е интересно-преди Торакс нямаха договор с каата, не знаех, че се е променило това.
Много ти благодаря за информацията!
винаги са имали, както и селена имат
ако раждаш не по каса примерно, и на двете места раждането е по-скъпо
ползват веднъж касата, втори път си сдоплащаш

# 501

На Васил Априлов като вървиш от централна гара в посока Пещерско шосе, отляво има магазин, който изглежда направо претъпкан с прежди. Някъде около бившия Ликьор трябва да се пада като положение. Хич ме няма в обясненията както можете да усетите.

# 502
  • Пловдив
Здравейте, аз продължавам да издирвам Деавит  ooooh!
Моля, ако някой знае къде има останал, да пише  Heart Eyes
Днес ходихме до аптека Авеню, където ми препоръча Емстерс, но беше свършил.
Деавит има в аптеките  36,6 преди седмица купих от тази в Тракия до Детски свят, а преди месец от същата верига аптеки която е на бул.България.

# 503
lsweety, ще те помоля за координати

Пратих ти лично.  Simple Smile

# 504
  • Пловдив
Някой знае ли дали френската забавачка е преместена в нова сграда и къде е тази нова сграда, или още си е на "Цар Асен"?

# 505
  • Майничка
Някой знае ли дали френската забавачка е преместена в нова сграда и къде е тази нова сграда, или още си е на "Цар Асен"?

Засега никъде я няма, доколкото зная.

# 506
  • Бг-мама
Да знаете къде в Пловдив мога да купя мъжки лед часовник?

# 507
  • Пловдив
Магазин за прежди има и на подлез Археологически (от южната страна на тунела) - казва се Mr.Goblen - освен конци за гоблени има и прежди всякакви, както и декорации за дрехи.

# 508
Здравейте, знаете ли дали в Кичук Париж има магазин за продукти за коса Зара и къде се намира

# 509
  • Пловдив
Здравейте, знаете ли дали в Кичук Париж има магазин за продукти за коса Зара и къде се намира
Имаше, предполагам, че и сега има - на ул. "Георги Икономов", до най-стария магазин "Слънчеви лъчи".

Общи условия

Активация на акаунт