Къде в Пловдив???-17

• 56 706
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Мамчета, за много години Hug
А сега помагайте, къде мога да намеря РИБОМУНИЛ на таблетки - навсякъде е изчерпан, а ми трябва до неделя? Rolling Eyes

# 556
  • Пловдив
А сега помагайте, къде мога да намеря РИБОМУНИЛ на таблетки - навсякъде е изчерпан, а ми трябва до неделя? Rolling Eyes

По-добре вземи нещо друго!Това е толкова вредно! ShockedТо по принцип всички синтетични витамини дори са химия,а това...измрели бактерии и т.н.Нима ви помага?Варианти винаги има...нищо лично!Мнение на майка... Peace

# 557
Мерси за инфото за миялните, ще погледна и ще преценим тогава какво да правим.

Ако се двоумиш, моята беше нова, но е евтинджос марка и ми е вярна приятелка  Grinning. Всеки ден ме отменя в най-омразното ми   1dishes .

# 558
  • plovdiv
В Пловдив няма да намериш, евентуално в някой друг град, ако има в някоя аптека. При вносителя няма, очакват февруари месец да получат пак и ще  има по аптеките.

# 559
Момичета, помагайте - трябват ми слънчеви очила за 6 годишно момче. Искам да са от оптика с гарантирана защита от слънцето - дали някой е мяркал някъде хубави?

# 560
  • София
Мерси за инфото за миялните, ще погледна и ще преценим тогава какво да правим.

Ако се двоумиш, моята беше нова, но е евтинджос марка и ми е вярна приятелка  Grinning. Всеки ден ме отменя в най-омразното ми   1dishes .

Да, и аз така мисля, че няма да се хвърлям на безбожни цени, нещо по-нормално ми трябва. От любопитство ще погледна и втората употреба, макар че ме съмнява много да има особена разлика в цените.

# 561
Момичета, помагайте - трябват ми слънчеви очила за 6 годишно момче. Искам да са от оптика с гарантирана защита от слънцето - дали някой е мяркал някъде хубави?

Има хубави в магазина на Quiksilver в аутлета срещу МЕТРО. Но цените не са от най-ниските. Виждала съм и в ГРАНД-а на първия етаж има един магазин , където продават очила на Полароид.

# 562
Хайде и аз да се включа по повод на миялните!Моята,а и на майка е Candy,за 3 години,не са мръднали,докато на приятелките ми,които си взеха по-евтини,отдавна не стават за нищо!Та идеята ми е,че е по-добре,да се вземе нещо на прилична цена,макар и на изплащане,отколкото да се купи,просто за да има!А да,моята нова беше 700лв,тогава ми се стори доста добре,на фона на други,които отиваха към 2000лв!Не искам да се натрапвам,просто изразявам мнение  bouquet!

# 563
  • Майничка
Къде в Пловдив могат да ми ушият по мой модел и размери кувертюра за холова гарнитура ? На всякъде ми предлагат шалтета, а мен това не ме устройва. Благодаря предварително за отговорите!  Hug

Мисля, че навсякъде, където предлагат шев на чаршафи могат да ти го изпълнят. Сещам се и за един магазин за шалтета с/у Халите, до Пингвините, шили са кувертюри по поръчка на познати, но преди 3-4 години. А ако си имаш материала, малките шивашки ателиета също едва ли ще ти откажат.

Liliq Zlatna, при техниката вече всичко е до късмет (и сервиз), не до марка. И пералнята, и миялната ми са евтинджоси, гледала съм и по-длъжки гаранции, първата май-май ще я опеем тази година, след 18г. вярна служба (ще ги направи февруари), втората днес прави 3г. и 1 месец и още нямам никакви забележки.

# 564
Относно миялните, 5 години бях с Електролукс, развали се на 10-ия ден след закупуването, после поне по веднъж всяка година, обикновено преди Коледа, заради което сме били без миялна чак до след празниците. На петата година ни изостави съвсем. Купихме уж временно една евтина малка Медеа, която вече 2 години ни служи вярно и беотказно. Скоро ще я сменям, както казах е малка, трябва ми нещо доста по голямо. Така че май марките нямат значение, никога не бях купувала евтина техника, може би и занапред няма да купя, но тази миялна е класика, ще я завещая на свекърва ми Laughing
Но за техника втора ръка, не знам, мисля че е риск определено.

# 565
Абе късмет,стискаш очите и квото се случи! Whistling

# 566
  • Пловдив

Най-добре му вземи от Полароид, магазина им е на Отец Паисий, поне ще си сигурна че са със защита! Иначе почти във всяка оптика продават и детски модели и както е споменала minimo в Аркадията има по 40-50лв са и са страхотни моделчета Peace

Да споделя за приятната ми изненада, че в Авенюто до св Петка не се пуши вече  newsm53 след малко поемам към Ескада да видим там как ще е  Mr. Green

Казвайте къде се продават на Лего играчки, проверих в Хиполенд, но няма това което търся  Tired

# 567
  • Пловдив

Да споделя за приятната ми изненада, че в Авенюто до св Петка не се пуши вече  newsm53

брееееееее,браво на тях

# 568
  • Майничка
...Казвайте къде се продават на Лего играчки, проверих в Хиполенд, но няма това което търся  Tired

В Гранда на втория етаж

# 569
Момичета, моля за идеи къде мога да намеря обикновено мъжко поло, памучно.
И за магазини за кожени якета, ако може да ме открехнете ... сещам се само за Лутър.

Общи условия

Активация на акаунт