Къде в Пловдив???-17

• 56 725
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
Технохит, на Южен също може да имат.

# 541
миялната машина е много тънка работа и бих си мила чиниите на ръка отколкото да взема втора употреба
голям съм го яла /с извинение за израза/ с миялни машини втора ръка професионални, че не бих си помислила да доближа такава втори път
същото важи и за перални и сушилни

# 542
Вярно, че е спам, и от два дни четем само за пушене и глоби. Защо не си спретнете отделна тема за това? Не всички тук се интересуват къде се пуши, и къде не.

Хмм ами нали все сме мами във форума. Коя мама не се интересува дали й пушат при детето?

# 543
Супер дискусия за пушенето сте заформили ... поздравявам мамите, готови да защитават гражданската си позиция. Време е нещата да се променят и ако това е примерът, който даваме на децата си, то тогава съм сигурност ще живеем по-добре ... без тютюнев дим.
Моля, споделяйте къде има хубави заведения, в които не се пуши.

А сега да попитам - някой ходил ли е наскоро в Лутер ... интересува ме има ли интересни дамски якета, че ми идва далеч и да не се разкарвам напразно.    Peace

# 544
Ходя със сина си в ресторант или кафене, или изобщо заведение за "възрастни" точно три пъти годишно, това е моята гражданска позиция, не водя детето си там, където няма да му е добре. Нищо че с баща му посещаваме "кръчми" и барове редовно, а и аз самата пуша.
По принцип нямам против майките, които ги засяга пряко темата да я коментират надълго и нашироко, просто отбелязах, че не е зле да се създаде отделна тема за това.

# 545
Ем, значи ли това, че мислиш, че майките, които са против пушенето в заведение/сладкарница/кафене водят децата си всеки божи ден по кръчмите - места, неподходящи за деца ?!
А и тук въобще не става въпрос само за децата - мисля си, че на никой не е приятно да седне да се храни и някой да му дими ... сигурна съм, че дори на пушачите им става кофти.
Аз години наред съм делила стая с колежка, която димеше като комин, без да се съобразява с другите хора - всички непушачи в офиса. Така че определено съм за - без цигари на обществени места.

# 546
Много се радвам момичета, че за пушенето и правото на чист въздух вече се говори, това ми е сбъдната мечта:)

Къде в Пловдив мога да занеса червено вино за изследване-имам съмнения, че виното, което купих има някакви странни вещества и много ми се иска да го излседвам. Ще съм ви много благодарна!  bouquet

# 547
  • Пловдив
Пробвай в катедрата по "Вино и високоалкохолни напитки" на УХТ т.е. ВИХВП.  Thinking

# 548
Много се радвам момичета, че за пушенето и правото на чист въздух вече се говори, това ми е сбъдната мечта:)

Къде в Пловдив мога да занеса червено вино за изследване-имам съмнения, че виното, което купих има някакви странни вещества и много ми се иска да го излседвам. Ще съм ви много благодарна!  bouquet

MiaMia, пробвай в лаборатория във ВХВП-то  .... а, razel_dazel ме е изпреварила.

# 549
  • Пловдив
Интересувам се дали някъде в Пловдив се продават миялни машини втора употреба или пък някоя от вас, ако е решила да си я сменя? Че така съм се зарибила на тази тема, мира ни ми дава. Simple Smile В краен случай ще си купя нова.

До детска градина "Малкият принц", като тръгнеш в посока ул. Кап. Райчо, има под блока едно малко магазинче за уреди втора ръка. Там ги рециклират и има малко неща, иначе имат магазин и под бл. 15 в Тракия до бившето Плаза кафе (сега не знам какво е)

# 550

Къде в Пловдив мога да занеса червено вино за изследване-имам съмнения, че виното, което купих има някакви странни вещества и много ми се иска да го излседвам. Ще съм ви много благодарна!  bouquet

Също може да пробваш в КЗП, оттам да изискат експертиза от РИОКОЗ или директно в РИОКОЗ да занесеш.

# 551
Благодаря момичета, чудесни сте!  bouquet

# 552
  • София
Мерси за инфото за миялните, ще погледна и ще преценим тогава какво да правим.

# 553
  • Пловдив
mamasvetla, в Технохит на Южен може да провериш и за уреди с транспортни дефекти.

# 554
  • гр. Пловдив
Къде в Пловдив могат да ми ушият по мой модел и размери кувертюра за холова гарнитура ? На всякъде ми предлагат шалтета, а мен това не ме устройва. Благодаря предварително за отговорите!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт