Къде в Пловдив???-17

• 57 339
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
До 9,01 има промоция-намаление в Лутър!Върви реклама...

Да, имат 10% намаление ... ама пусто това което харесам е все около 300лв.  Embarassed
Все пак ще ида и на място да разгледам.

# 586
Принципно има и в Petek на главната, но като знам какви са им цените, най-вероятно няма да попадне в бюджета ти, големи са скъпари.  Confused

# 587
за пюретата - блазе ви, че децата ви ядат готови пюрета, моите го приемаха като лична обида
и готвих 2 месеца и от 9ия преминах направо на кухнята на Експресно парти
вкусно, разнообразно и доста по-евтино идва /направо вкъщи/

# 588
Хи-хи-хи,Каспър,аз още си готвя,вече година ядем само пасирани зеленчуци с месо или риба!Опитахме и Първа лъжичка,ама не ще и това е,та сега като писа за Експресно парти,да взема и тях да пробвам!

# 589
за пюретата - блазе ви, че децата ви ядат готови пюрета, моите го приемаха като лична обида
и готвих 2 месеца и от 9ия преминах направо на кухнята на Експресно парти
вкусно, разнообразно и доста по-евтино идва /направо вкъщи/

Каспър ме успокои по отношение на Експресно парти ... че с тоя хепатит.
Наложи ми се да ги ползвам тия дни, че детето не е на градина и след това, което говорят по новините доста се притесних.
При мъжа ми преди години ги ползваха, но нещо се отказаха, та затова нямах и никакви мнения за тях .... дано всичко е наред, все пак за деца готвят. 

# 590
Принципно има и в Petek на главната, но като знам какви са им цените, най-вероятно няма да попадне в бюджета ти, големи са скъпари.  Confused

Там най-вероятно ще се по-скъпи и от Лутер-а. Благодаря все пак за идеята.

# 591
Мда, аз затова не го предложих първия път като ти видях мнението с въпроса, но все пак си струва да минеш, може да намериш нещо, ако има някакви намаления  Flutter, въпреки, че то и с тях не знам колко ще са...  Rolling Eyes

# 592
  • Пловдив
mimira

пюрета купувах от Сани-по-евтини са от Вис виталиса

най-добрите цени обаче са в складчето зад Нева /не съм ходила само теоретично знам къде е /,търговиите-в Кичука има за детски работи магазинчета.на брезовска не знам как е

на първия етап ще те води цената,после ще търсиш разнообразие,независимо от цената Wink

В магазинчето на търговиите в Кичука има евтини памперси (но са турски), пюретата обаче са им с по-високи цени. В Била пускат често намаления, в Кауфланд също са на добри цени.

# 593
  • Пловдив
Вижда ли ли сте някъде по магазините за мебели и матраци тази възглавница, защото искам да я видя на "живо" преди евентуално да я купя. А и цената е респектираща, за да рискувам да я поръчвам по интернет.

http://bulgaria.tempur.com/KOLEKCIA-VAZGLAVNICI-by-Tempur.aspx?% … ;_p=362&_c=72

# 594
Днес видях, че Але хаус в Маткет център са залепили стикер - Без тютюнев дим, а във Верди на Петко Д. Петков са направили разделение.

В Карфур гледах, че имат тяхна марка пюрета и повечето май са био, но за цени не знам.

# 595
  • тук-там
Моля, кажете къде в Пловдив леят куршум - голямата щерка - на 18 г. между другото - непрекъснато сънува призраци и мъртъвци - спи на светло и въпреки това.....В чудо съм се видяла - като бебе е!

# 596
  • Бг-мама
Моля, кажете къде в Пловдив леят куршум - голямата щерка - на 18 г. между другото - непрекъснато сънува призраци и мъртъвци - спи на светло и въпреки това.....В чудо съм се видяла - като бебе е!
ако не намерите в Пловдив , може да отидете до Стряма , не е толкова далечко.Там съм ползвала няколко пъти баба Маринка.
п.с не вярвам много на такива неща , но се е налагало да прибягвам и до такива неща когато съм много притиснена.

# 597

Какво точно с тоя хепатит?
"Хепатитът" умира при 30 градуса!
Как точно ще се предаде?
Нищо лично, наистина, но е хубаво преди да се панираме да се информираме малко от малко. Може и съвсем мъничко.
Хепатитът /А/ е болест, която се предава доста трудно и при пренебрегване на абсолютно всички елементарни хигиенни навици!

# 598

Какво точно с тоя хепатит?
"Хепатитът" умира при 30 градуса!
Как точно ще се предаде?
Нищо лично, наистина, но е хубаво преди да се панираме да се информираме малко от малко. Може и съвсем мъничко.
Хепатитът /А/ е болест, която се предава доста трудно и при пренебрегване на абсолютно всички елементарни хигиенни навици!

Каспър, имам предвид, че не знам там при тях как е хигиената ... А иначе прочела съм това-онова, но явно според теб всички тези болни не са спазвали елементарни хигиенни навици.
Принципно болестта е гадна и затова го казах от чисто човешка загриженост най-вече за хигиената в такива кухни .... защото никой от нищо не е застрахован.

# 599
  • Пловдив
Аз съм ходила с/у централна гара,в едно от блокчетата-може би се води-Хр.Ботев14или16.Не мога точно да кажа в кой точно блок е,но ако питате намясто някой, който е от квартала-ще ви насочат,защото бабето е известна там.Българка е,аз бях доволна. Peace

Общи условия

Активация на акаунт