Къде в Пловдив???-17

• 56 934
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
Много съм разочарована, никъде няма лаптопа на уинкс- изчерпан при доставчика.

В магазин Хиполенд в МОЛА провери ли?До вчера имаше!  Rolling Eyes

# 166
  • Пловдив
Лунен пясък и понита купих от Хиполенда във вторник.

Момичета, пак да попитам, някъде да сте виждали плюшена овца, голяма?  Laughing

# 167
Барби Мерилия е купена от Карфур последния брой и е на сигурно място при мен! Crazy
дива нова, ако искаш някое от моите момичета да скокне да вземе лаптопа на уинкс сега да не хване крака и той, че и твойто дете ми е много на сърце и да не го мисля и него.

# 168
а формички за хапки някой да е виждал?

Робуста имат 2-3 комплекта различни големини
но аз си ги поръчвам и ми ги правят от неръждавейка, защото всичко друго се изхабява много бързо
за домашна употреба може и да става по-бавно изхабяването

В каталога на Робуста не можах да ги намеря, може ли линк? А къде си ги поръчваш от неръждавейка, ако не излизат скъпо бих си поръчала и аз, нищо, че са за домашна употреба?
на място в магазина са изложени
свекър ми ги прави по мой модел - не знам ако трябва да взима пари колко би взел

# 169
Пясък с понита имаше в Гранд на първи етаж.

# 170
Малко късно, но да се запиша Embarassed

# 171
  • Пловдив
След като от завеяност продължих да си пиша в старата тема, та да попитам сега и тук  Mr. Green

Има ли магазин на Рийбок в града или някъде да предлагат техни маратонки. И изобщо има ли още такава марка, след като са ги купили Адидас?

# 172
# 173
Момичета, още продължавам да търся шушляков гащиризон за 3-4 год. дете. Вече съм навита и да е в комплект с яке.
Само гащиризон видях в Хиполенд, но отиваше към 30лв.

Моля за идеи ?!

Аз засега намеримх само в Ла фиеста втора употреба. Имаше избор даже, ако преглътнеш втората употреба:)

# 174
Имам един уникално важен въпрос: къде в Пловдив можем да празнуваме НГ, ще ми се да е нещо тип клуб-да не се седи цяла вече на маса, а да се тамцува. Да не е чалга! Идеи???? Ще съм адски благодарна!:)
 Mr. Green Heart Eyes
Новият "Планет" е добър избор!

Ооо, каква е офертата??Благодаря:)

# 175
Момичета, благодаря за отговорите за дървените зеленчуци.Ще проверя тези дни в магазините,за които сте писали и ако ги намеря ще ви пиша.
Страхотни неща за базара сте приготвили,но аз да питам къде ще бъде,че ми се иска да отидем,а нямам време да чета назад!
И аз се записвам в търсещи шушляков панталон или гащеризон.
Иначе за мамите в Кичука изглеждащи добре апрески има от вчера в магазина до църквата Св.Троица,май са полски.

# 176
Базара е в МОЛа до Братската могила,събота и неделя -18 и 19 цял ден . 100 % от средствата са за деца от домовете.А красотийте са  Heart Eyes

# 177
Мерси за бързия отговор!Със сигурност ще отидем!

# 178
Базара е в МОЛа до Братската могила,събота и неделя -18 и 19 цял ден . 100 % от средствата са за деца от домовете.А красотийте са  Heart Eyes
Там сме! Нямам търпение да накупя подаръци за приятелките ми. Да не разпродадете всичко днес и утре, ей Hug

# 179
Пише начало 10,30 ( във ФБ чета)  Peace

Общи условия

Активация на акаунт