Къде в Пловдив???-17

• 56 889
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
MiaMIa,ударила си го на живот нещо,аааааааааааааа  Mr. Green

# 256
  • Майничка
Моля излизащите по барове /без чалга, моля!/ да споделят къде става хубав купон в Пловдив? Може да е денс, рок, ретро, но да е хубаво:)
Благодаря!:)

В пиано-бара на Новотела.
В този до Вихи-пихи също, но приключват много рано, а в този до бившата проектантска към 0ч. вече можеш лисици да ловиш.
Освен това "Мармалад", "Брилянтин" (през седмицата и с малка компания, че е мъничко)...

# 257
Аз питах в предишната тема, но имаше само един отговор, за това пак да ви питам, понеже вече седмица обикалям и нищо не откривам. Търся си шапка от лисица и кожени ръкавици с лисичка, бях в халите на първия етаж - няма нищо, в гранда - също, както и в мола. Моля ви кажете, че ми омръзна да обикалям безуспешно.

# 258
  • пловдив
Аз питах в предишната тема, но имаше само един отговор, за това пак да ви питам, понеже вече седмица обикалям и нищо не откривам. Търся си шапка от лисица и кожени ръкавици с лисичка, бях в халите на първия етаж - няма нищо, в гранда - също, както и в мола. Моля ви кажете, че ми омръзна да обикалям безуспешно.
На ул. Скайлер / покрай ДСК - въртящите врати, надолу стръмната уличка/ имаше фирма за боядисване на кожени изделия и поставяне на очички на лисици. Там съм си давала за ремонт яката. Защо не попиташ, може би ще знаят къде в Пловдив се продават такива аксесоари  Peace

# 259
В този до Вихи-пихи също, но приключват много рано, а в този до бившата проектантска към 0ч. вече можеш лисици да ловиш.
Освен това "Мармалад", "Брилянтин" (през седмицата и с малка компания, че е мъничко)...
И после обяснявай, че веднъж за 2 години излезнала с майките от градинката.
Да, бе, да. Party

# 260
Aaaaa, пиано бара "Роса Негра" до ВХВП си работи до прилично за купон време - минимум 4 сутринта, и е много приятно там. Бяхме скоро във Фейс ту Фейс срещу Новотела, не е лошо мястото, но заведението е правено за чалга, а после е станало пиано бар. Ами усеща се чалгата, едно лъскаво е, стъклено, не е обстановката, която на мен лично ми харесва. Иначе Ексела до Новотела си е класика, но и там може да случиш на празна вечер. Въпреки че в момента покрай новогодишните тържества, май няма празно никъде.

# 261
  • Майничка
И после обяснявай, че веднъж за 2 години излезнала с майките от градинката.
Да, бе, да. Party

Е-е, ти за СРС-та не си ли чувала... Laughing

# 262
  • Пловдив
Магазин за кожени ръкавици са отворили до фонтана на общината, точно срещу хлебарницата на ъгъла. До пощата има коледен базар и в една от къщичките има доста шапки и ръкавици-може да има каквото търсиш.
От вчера сглобяват къщичката на Дядо Коледа пред Общината/за инфо/.

# 263
Търся си шапка от лисица и кожени ръкавици с лисичка,

Рошави шапки  Simple Smile видях на базара до пощата. Едно от магазинчетата беше само за шапки, шалове и ръкавици. Цена на тия естествена кожа - около 80 лв.

# 264
  • София
Да ви кажа, че в Баумакс от вчера целия коледен базаре на -50%.

# 265
  • Майничка
Кити, питай на Антим І, горе-долу с/у магазина 1001 балона, в шапкарницата на "Киро Шапкаря" или нещо подобно. Доколкото знам, павилиончето на площада е тяхно, занимават се с шапки от 20-на години и дори да нямат, ще те насочат. Преди 2-3 години помня, че вадеха на коледния базар скъпи кожени шапки, имаше и сребърна лисица.

# 266
  • Пловдив
Моля излизащите по барове /без чалга, моля!/ да споделят къде става хубав купон в Пловдив? Може да е денс, рок, ретро, но да е хубаво:)
Благодаря!:)

Пашата, ние там се кълчим  Mr. Green

За контакти

ул. Кап. Райчо 52, Маркет Център - Тяло Б
Тел. за резервации 0884663666

# 267
  • Пловдив
Плюете, плюете лунния пясък  Laughing, ама ако знаете аква пясъка /този, който се сипва във вода/ какъв кошмар е... #Crazy И такова мазало става, че ... В сравнение с него лунния е супер - една прахосмукачка и  newsm74
Сакън недей, не съм го мяркала по рекламите и се надявам да не го и мернем  Mr. Green

# 268
  • Хасково
Момичета моля помагайте,някой знае ли магазин в който продават маркови запалки-Пиер Карден,Черути....

# 269
Здравейте.Някой да е виждал или да знае откъде мога да си купя LED часовник в Пловдив, моля да пише.Не държа на марка.Подобен на този
http://media.snimka.bg/3953/014160810.jpg

Общи условия

Активация на акаунт