Къде в Пловдив???-17

• 56 901
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
Момичета, помагайте да намеря "Художничката Дейзи". Видяхме я по рекламите по детските канали, а съм от затънтено място и търся начин да я купя! То поне да знам от къде, ще е добре и ще намеря начин. Няма време до Коледа, помогнете ако знаете, моля.

има я в хиполенда

има ли кой да ти я купи
Момичета, благодаря за информацията! Намерих играчката в робот.бг на много добра цена и ми я донесоха до вратата с безплатна доставка!

# 241
  • Пловдив
да_ама_не,утре няма базар

Вещи,ти пък му помогни да изчезва де-малко по-малко,незабелязано го изхвърляй в кофата

# 242
Момичета, помагайте да намеря "Художничката Дейзи". Видяхме я по рекламите по детските канали, а съм от затънтено място и търся начин да я купя! То поне да знам от къде, ще е добре и ще намеря начин. Няма време до Коледа, помогнете ако знаете, моля.

има я в хиполенда

има ли кой да ти я купи
Момичета, благодаря за информацията! Намерих играчката в робот.бг на много добра цена и ми я донесоха до вратата с безплатна доставка!

Иаз забелязах разлика в цената по различните сайтове от 34лв. до 54лв.

# 243
  • Пловдив
Момичета, моля помагайте. Откъде да купя:
1. черен тоблерон
2. гедран от дървени елементи

Благодаря!

# 244
  • пловдив
Първо искам да благодаря на всички които се включиха и помогнаха за осъществяването на поредния благотворителен базар. Това са всички майсторки които изработиха тези прекрасни сувенири, всички продавачки, всички купувачи, на Мола за осигуреното място, въобще на всички които бяха съпричастни с начинанието. Благодарение на вас сумата която събрахме тази година е 3478.30лв .,/ като 2890.20лв. са от продадени сувенири, 162.20лв. са от дарения в касичката и 425.90лв. са от разпродажбата на аксесоари/.
Благодарим ви      bouquet  bouquet  bouquet

Нямам думи... изчерпах се... Момичета невероятни сте!  omm Благодаря ви, че за поредна година ни подкрепихте!

# 245
  • Пловдив
Понеже имаше голямо търсене и записване за сурвачките, да ви кажа, че видях и в Клуб Мароко в Стария град - дрянови, традиционни  Peace

# 246
  • Пловдив
И на пазара на Младежка има, както и дрян само  Peace
Това го видях вече като 2 поредни дни обикалям безуспешно пазарите в опит да си намеря сушени чушки за пълнене (от онези на закачени връв, не в найлоновите пликчета). Та ако някой забележи някъде, моля своевременно да ме предупреди.

# 247
  • Пловдив
Момичета, моля помагайте. Откъде да купя:
2. гедран от дървени елементи

Благодаря!

Аз съм купувала от подлеза на Тримона - има един магазин за фиби, шноли и т.н.

Виждала съм и по индииските магазини на центъра, а също и в Бижуленда - в Капана..........

# 248
Който търсеше апрески...детски днес купихме от Хиполенда-24лв!

И ние взехме от там.
За сега не пропускат. Стъпваха на няколко пъти директно в преспите. С мокър, топящ се сняг не знам как ще е.

# 249
Мацки, да сте виждали някъде такъв органайзер за дамска чанта? http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2507423 … IT#ht_5819wt_1566

Че този иначе ми се струва към 10-тина лева скъпичък за такава китайска джавка....
Има ли някъде такова тук? Някъде из магазините тип евроланд, левче-кефче ?!?

# 250
Благодарности   bouquet на gargamela i antom.Чаената къща я знам къде е но си мислех че там е като заведение а не знаех че продават и за вкъщи от чайовете си.

# 251
  • Пловдив
Мацки, да сте виждали някъде такъв органайзер за дамска чанта? http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2507423 … IT#ht_5819wt_1566

Че този иначе ми се струва към 10-тина лева скъпичък за такава китайска джавка....
Има ли някъде такова тук? Някъде из магазините тип евроланд, левче-кефче ?!?
Срещала съм в онлайн магазините това, но то е още по-скъпо и едва ли ще ти свърши работа.

# 252
  • Пловдив
Момичета,къде да търся филмчето "Влака Томас и неговите приятели".Ако някой го има свален,ще съм благодарна да го драсне на диск,че никъде не намерих торенти .И по магазините не го видях .
  bouquet

Има го в Аксела:

http://axelbg.net/browse.php?search=%C2%EB%E0%EA%F7%E5%F2%EE+%D2 … le&incldead=1

Не е преведен, но казват, че няма нужда от превод.

Мисля, че някой питаше и за играчката - в Джъбмо има разновидности от 5.99 - 3-сантиметрови влакчета до 79.99 с релси и гари. Овца нямаше Cry  Утре продължавам търсенето  Laughing

Вещи,ти пък му помогни да изчезва де-малко по-малко,незабелязано го изхвърляй в кофата
И да го хвърля изцяло ми мина през акъла, ама пусто дадох 35 лева и ми се свиди  Laughing Laughing Laughing

# 253
Плюете, плюете лунния пясък  Laughing, ама ако знаете аква пясъка /този, който се сипва във вода/ какъв кошмар е... #Crazy И такова мазало става, че ... В сравнение с него лунния е супер - една прахосмукачка и  newsm74

# 254
Моля излизащите по барове /без чалга, моля!/ да споделят къде става хубав купон в Пловдив? Може да е денс, рок, ретро, но да е хубаво:)
Благодаря!:)

Общи условия

Активация на акаунт