Къде в Пловдив???-17

• 57 735
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
Някой да е виждал грейка - термофор май се казваше - гумено шише и се пълни с топла вода - трябва ми голямо (бебешки има, но не ми вършат работа)   bouquet
В Лидл имаше/в петък/-отгоре са и с поларено калъфче,което може да се сваля и пере.
Мерси   bouquet За Лидл още ли се чака на опашка?  Flutter

Днес бяхме там,отвън имаше около 30 човека и се отказахме да чакаме  Wink

# 226
  • пловдив
Момичета благодаря ви и за подкрепата и за милите думи и за похвалите  newsm51
Всеки път когато вмириша къщата на лепила и бои, когато покрай мен се разхвърчат салфетки, паетки, кончета и какви ли не джиджавки си мисля точно за вашите усмихнати лица, които по никакъв начин не мога да свържа с "партизанските" ви имена  от форума  Embarassed , но така лъчезарно ни поздравяват и от сърце ни пожелават успех, че ми иде да си монтирам оше по няколко комплекта ръце, за да да мога с едните да лепя, а с другите да ви прегръщам...
Страхотни сте!
 newsm20

# 227
Ани,ти си една много сърдечна мама-джудже ( поради естеството на красотите,които правиш,не по ръст  Mr. Green)
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Бъди здрава ти и останалите,които целогодишно раздавате душата си за тези дечица Hug Hug

Бъдете благословени с всички добрини!
 Hug Heart Eyes

# 228
Момичета,  търся костюм на зайче или поне ушички за главата на момче. Потърсих в Джъмбо, но сега всичко, което имат е коледно и никакви заешки уши не мога да намеря. Ако някой е виждал, моля да ми каже, че са ми нужни за понеделник...

Диадемка със заешки уши - бяла с розово, има в 8-ма палата на панаира, на един от щандовете за коледни джунджурии. Обаче ми се видя мъничка, за 3-4г. макс.
В "Магията на подаръците" на Антим 1 има,но само уши-два вида.Светещи на2,50 и 3.00 лева и уши с опашка(комплект) на 4.00 лева.Обаче май са повече за момичета...

# 229
  • Пловдив
Заешки комплекти има в Кауфланд - аз ходя до този на "Брезовска" и винаги задължително гледаме играчките  Mr. Green

Момичета, да знаете, че лунният пясък е подарък от Дядо Коледа за непослушните майки Sad  Децата на майките, които не са слушкали през годината го получават, за да могат майките им след това да минават по 3-4 пъти на ден с прахосмукачката  ooooh!

# 230
  • Майничка
Знаем, знаем! Mr. Green
Затова нито каката го е получила, нито малкото ще го огрее!
Хау! Naughty

# 231
  • Пловдив
Момичета, да знаете, че лунният пясък е подарък от Дядо Коледа за непослушните майки Sad

точно заради това етървата и девера ще го подарят на малката

отделен е въпросът дали изобщо ще го дам на детето да си играе  Whistling

# 232
  • Пловдив
 Joy Какво чудесно обяснение за проклетия пясък  Joy Ама душичките много обичат да си играят с това чудо. Нашия комплект е довършен с една метличка с лопатка - от онези миниатюрните от левчетата. И въпреки всичко престоява регулярно, по неопределено време наказан в гардероба  Mr. Green

# 233
Някой знае ли къде мога да намеря естествена коприна? Имам предвид, наистина произведена от буби и да мога да съм сигурна за произхода?  Flutter

# 234
ЗлаВещица,видях овца в ДЖЪМБО,но дали е същата каквато търсиш незнам,дори я снимах!Ако имаш път натам погледни на плюшените играчки,а ако не ми дай имейл на лични да ти пратя снимката,защото тук не мога да кача
За коледния базар сте сътворили невероятни неща момичета-дано всяко от тях намери своя притежател. Peace
И един въпрос-само днес и вчера ли е базара newsm78,защото си купих някои,но набелязах и още неща,а ще идвам там чак утреееее(дано нищо не остане всъщност)

# 235
  • Пловдив
ЗлаВещица,видях овца в ДЖЪМБО,но дали е същата каквато търсиш незнам,дори я снимах!Ако имаш път натам погледни на плюшените играчки,а ако не ми дай имейл на лични да ти пратя

Благодаря много   bouquet Ще отида да я видя лично Simple Smile

# 236
Заешки комплекти има в Кауфланд - аз ходя до този на "Брезовска" и винаги задължително гледаме играчките  Mr. Green

Момичета, да знаете, че лунният пясък е подарък от Дядо Коледа за непослушните майки Sad  Децата на майките, които не са слушкали през годината го получават, за да могат майките им след това да минават по 3-4 пъти на ден с прахосмукачката  ooooh!

Ха ха ха хаааа и сигурно го носи Дядо Прас hahaha Joy

# 237
Дядо Мръс по-точно  Laughing

# 238
  • Пловдив
Вече изнемогвам  ooooh! И днес три пъти обирах, уж на масата, уж внимава ...  Добрата новина е, че малко по малко намалява и след месец два ще изчезне съвсем  Laughing Laughing Laughing

Извинявам се за спама   bouquet

# 239
Момичета,къде да търся филмчето "Влака Томас и неговите приятели".Ако някой го има свален,ще съм благодарна да го драсне на диск,че никъде не намерих торенти .И по магазините не го видях .
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт