Къде в Пловдив???-17

• 56 911
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
  • пловдив
На благотворителния базар в  Пловдив старта е даден, има сурвачки, има играчки, има.... много красота ! Заповядайте!
  bouquet

# 211
На благотворителния базар в  Пловдив старта е даден, има сурвачки, има играчки, има.... много красота ! Заповядайте!
  bouquet

За който не е разбрал още -МОЛа до братската могила,трети етаж.  Hug

# 212

Кожени якета има при Лутер, доколкото знам, имат магазин на 6-ти септември, точно преди ЖП линията.  Peace
Якето е за баща ми, той е ходил до Лутер, но там цените са били около 400, а на него му идва скъпо.

# 213
Момичета,  търся костюм на зайче или поне ушички за главата на момче. Потърсих в Джъмбо, но сега всичко, което имат е коледно и никакви заешки уши не мога да намеря. Ако някой е виждал, моля да ми каже, че са ми нужни за понеделник...

# 214
  • Пловдив
Момичета,  търся костюм на зайче или поне ушички за главата на момче. Потърсих в Джъмбо, но сега всичко, което имат е коледно и никакви заешки уши не мога да намеря. Ако някой е виждал, моля да ми каже, че са ми нужни за понеделник...

Диадема с заешки уши съм купувала от Евроленда на центъра.............  Сега не знам дали има.........

# 215
  • Пловдив
днес бяхме на Коледния благотворителене базар в Мола-нещата са супер
а сурвачките-автентични български

# 216
Някой да е виждал грейка - термофор май се казваше - гумено шише и се пълни с топла вода - трябва ми голямо (бебешки има, но не ми вършат работа)   bouquet

# 217
  • Майничка

Диадемка със заешки уши - бяла с розово, има в 8-ма палата на панаира, на един от щандовете за коледни джунджурии. Обаче ми се видя мъничка, за 3-4г. макс.

# 218
И ние посетихме благотворителния базар в МОЛ-а.Браво на всички момичета от ДБМ! HugСурвачките наистина са супер!Който не го е посетил да побърза! Simple Smile

# 219
..дамски бодита има в магазина на Трявна зад Сточна гара...доколкото знам собственичката си продава Thinking

Търся кола задвижвана от водна струя и пара Tired,някой -нейде да е срещал newsm78...обърнах града ,но такова животно не намерих...само с батериии с лазер Thinking
има, има такава кола, гледах или четох реклама някъде наскоро - къмто 60 лв, червена.... май в каталога на хиполенд беше, звънни да провериш
...мерси...но не е същата ...трябва ми с вода Tired

# 220
Някой да е виждал грейка - термофор май се казваше - гумено шише и се пълни с топла вода - трябва ми голямо (бебешки има, но не ми вършат работа)   bouquet
В Лидл имаше/в петък/-отгоре са и с поларено калъфче,което може да се сваля и пере.

# 221
Току що идвам от Коледния базар в МОЛ-а. Момичетата са сътворили чудесни неща!

# 222
  • Пловдив
И аз бях на Коледния базар: накупих на цялата фамилия подаръци /и на себе си  Wink/
Браво, момичета!   bouquet

# 223
В Лидл имаше/в петък/-отгоре са и с поларено калъфче,което може да се сваля и пере.
Мерси   bouquet За Лидл още ли се чака на опашка?  Flutter

# 224
  • Пловдив
Момичета, благодарим ви за подкрепата на Базара   bouquet  bouquet  bouquet
Запознах се лично с някои от вас, страхотни сте  Hug
И утре сме там и ви очакваме !!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт