Къде в Пловдив???-17

• 56 933
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
Кажете къде поправят кафемашини Делонги. Забутала съм някъде гаранционната карта  и даже не знам дали още е в гаранция.

# 196
  • Пловдив
А някой знае ли къде има хубави дамски бодита, ще е добре ако правят отстъпки за количества от типа на над 10 бр. да речем...  newsm78
В подлеза на Тримонциум, изчистени са и мн. евтини. От производител са, попитай за отстъпка!

# 197
Късно е вече за поръчка Sad Ще трябва да търся из магазините. Ако някой все пак знае някъде да продават маратонки Рийбок, нека пише  Praynig

Май си ми пропуснала отговора, та пак: на главната има магазин -на първия етаж е Найк, горе е рийбок:)

# 198
  • Пловдив
Къде в Пловдив мога да купя пътека, ширина 90 или 100 см  и да не е космически цифри от по 65-85 лв/метър?
И все пак да не е от тия събиращите косми и прах?
Много хубави си купихме от магазинчето пред Евмолпия (на кап. Райчо, след Гранд, качваш се по стълбите на Евмолпия и в ляво, преди да влезеш вътре). Режат и по размер, ако нещо не пасва.
Там има и ПОКРИВКИ, могат и да ти ушият от подходящ плат по твой размер. Имат различни десени. Все пак по-евтино излизат готовите, за такива от изкуствена материя, незадържаща петна, можеш да погледнеш малко по-напред в бараките. Покривките висят отвън, ще ги видиш - бяха по 5 до 8 лв.

# 199
Препоръчайте ми,моля ви,изпитана от вас фирма за хамалски услуги в Пловдив(или Асеновград) Simple Smile
Драснете,ако обичате,на ЛС,че после губя време да препрочитам цели страници. Благодаря ви предварително!   bouquet

# 200
  • Пловдив
Късно е вече за поръчка Sad Ще трябва да търся из магазините. Ако някой все пак знае някъде да продават маратонки Рийбок, нека пише  Praynig

Май си ми пропуснала отговора, та пак: на главната има магазин -на първия етаж е Найк, горе е рийбок:)
Наистина съм пропуснала да го видя  Embarassed Благодаря много  Hug

# 201
Който търсеше апрески...детски днес купихме от Хиполенда-24лв!

Пиши като ги пробвате как са, топлят ли, пропускат ли?  Hug Аз пък се разходих до подлеза на Съединение и купих стелки на Саламандър за 6 лева за зимните обувки на малкия, уж специално за зимата,  дано са му топли краката вече при повече игра в снега!

# 202
  • Пловдив
Къде в Пловдив мога да купя пътека, ширина 90 или 100 см  и да не е космически цифри от по 65-85 лв/метър?
И все пак да не е от тия събиращите косми и прах?
Бул."Македония" - вървиш от Билата (до автогара Родопи) в посока І РПУ, магазина е от лявата страна на булеварда. Има страшно разнообразие на пътеки. Мисля, че на магазина пише ДЕКОТЕКС (ама може и да се лъжа). Ето ориентировъчно къде е:
http://www.bgmaps.com/link/C6CE68BD8A394D232DD765537E3AB65B
Ние взехме най-обикновени гумирани мокетени пътеки (това търсехме), тази, която е 1,40м широка струваше 18лв./м.

# 203
  • Пловдив
Имам един уникално важен въпрос: къде в Пловдив можем да празнуваме НГ, ще ми се да е нещо тип клуб-да не се седи цяла вече на маса, а да се тамцува. Да не е чалга! Идеи???? Ще съм адски благодарна!:)
 Mr. Green Heart Eyes
Новият "Планет" е добър избор!

Ооо, каква е офертата??Благодаря:)

Кувертът включва: 250мл. безалкохолно и вода,200 мл.алкохол по избор или бутилка вино,мини капрезе с прошуто,хапки със сьомга,шпикован свински бут с рататуй,плато мезета и сирена микс 40 гр.,домашна баклава- 80 лв.Има и програма  Peace

# 204
звучи добре.... който не кърми нощно време, да заповяда и наздраве!
и цената е кризисна, аз си спомням 2000 год 80 лв кувертите с 50 мл твърдо гориво ги продавах като топъл хляб, че и места нямаше, 10 год по-късно перфектно заведение 80 лв, за какво говорим? Simple Smile

# 205
Някой да знае къде продават насипен зелен чай и бял

# 206
  • Майничка

Зелен - на главната, срещу Булбанк, но бял не съм виждала.

# 207
  • пловдив
Провери в къщата на чая. Пътуваш от Панаира към тунела. Преди Тунела завиваш в дясно по Железарска и после в ляво -една стръмна улица, като я изкачиш и завиеш има паркинг в ляво, а в дясно има стълбище. Слизаш по него и в ляво е къщата. Извинявай за това обяснение, но просто не знам името на уличката  Embarassed вътре има много разновидности, а продавачката е много симпатична и търпеливо обяснява кой чай какъв е  Peace

# 208
И аз да попитам къде има прилични мъжки кожени якета на цена до 300 лв?

# 209
Благодаря за отговорите за бодитата, ще ходя да видя тези дни.  Hug Peace

Кожени якета има при Лутер, доколкото знам, имат магазин на 6-ти септември, точно преди ЖП линията.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт