Къде в Пловдив???-17

• 56 935
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
След като от завеяност продължих да си пиша в старата тема, та да попитам сега и тук  Mr. Green

Има ли магазин на Рийбок в града или някъде да предлагат техни маратонки. И изобщо има ли още такава марка, след като са ги купили Адидас?

На главната има магазин-на втория етаж на Nike e Reebok. Намира се като идваш от пощата, малко преди джумаята от лявата страна.
Големия спортен магазин. Но съвета да си поръчаш от спорт директа е перфектен:)

# 181
  • София / Пловдив
Много хубаво ватирано шушляково долнище купих онзи ден от малкото магазинче до подлеза на "Гладстон", онова, дето е до светофара към Гроздовия пазар. 22лв. са, имаше и номерация. Не ми хареса само това, че е черно, но пък е с прилична кройка, като панталон, с копче и цип, а не с ластик на кръста.

Ако някой ще купува Бебе Борн, Анабел или Шушу - да ходи в Бонжур. Много са намалени, специално тези по - скъпите кукли. Има на почти половин цени и Барбита мускетарки, както и разни пъзели.

# 182
А някой знае ли къде има хубави дамски бодита, ще е добре ако правят отстъпки за количества от типа на над 10 бр. да речем...  newsm78

# 183
..дамски бодита има в магазина на Трявна зад Сточна гара...доколкото знам собственичката си продава Thinking

Търся кола задвижвана от водна струя и пара Tired,някой -нейде да е срещал newsm78...обърнах града ,но такова животно не намерих...само с батериии с лазер Thinking

# 184
..дамски бодита има в магазина на Трявна зад Сточна гара...доколкото знам собственичката си продава Thinking

Търся кола задвижвана от водна струя и пара Tired,някой -нейде да е срещал newsm78...обърнах града ,но такова животно не намерих...само с батериии с лазер Thinking
има, има такава кола, гледах или четох реклама някъде наскоро - къмто 60 лв, червена.... май в каталога на хиполенд беше, звънни да провериш

# 185
  • В царството на мечтите
  bouquet

# 186
  • Пловдив
А някой знае ли къде има хубави дамски бодита, ще е добре ако правят отстъпки за количества от типа на над 10 бр. да речем...  newsm78
Peace http://www.kiki-bg.com/ Страхотни бодита и мн евтини - аз съм взимала от почти всички модели от магазина им на бул. 6-ти септември - до горското, но имат и някъде в складовете на Брезовска (виж има дистрибутори и магазини)

# 187
Привет, някой може ли да ме насочи от къде да си купя покривка, не много голяма.
По възможност тъмна си търся, нямам идея къде има разнообразие

# 188
Къде в Пловдив мога да купя пътека, ширина 90 или 100 см  и да не е космически цифри от по 65-85 лв/метър?
И все пак да не е от тия събиращите косми и прах?

Последна редакция: пт, 17 дек 2010, 10:40 от *vera

# 189
  • Пловдив

И аз търсих, че ни беше в списъка на дядо Коледа, пак от някаква реклама беше идеята, но съм питала  в Хиполенд и Джъмбо, нямали такова нещо, ако намериш, пиши да знаем!

Привет, някой може ли да ме насочи от къде да си купя покривка, не много голяма.
По възможност тъмна си търся, нямам идея къде има разнообразие

В Галерията на първия етаж в магазина за домашни потреби има избор Peace

# 190
Къде в Пловдив мога да купя пътека, ширина 90 или 100 см  и да не е космически цифри от по 65-85 лв/метър?
И все пак да не е от тия събиращите косми и прах?
Ниски цени и все пак някакъв избор на десени и ширини има в Бриколажа и Баумакс  Peace

# 191
  • Пловдив
Късно е вече за поръчка Sad Ще трябва да търся из магазините. Ако някой все пак знае някъде да продават маратонки Рийбок, нека пише  Praynig

# 192
  • Пловдив

Късно е вече за поръчка Sad Ще трябва да търся из магазините. Ако някой все пак знае някъде да продават маратонки Рийбок, нека пише  Praynig

Почти съм сигурна, че има в Спорт Депо http://www.sportdepot.bg/
Поне в сайта им има. Може да се обадиш по тел. да питаш. Магазина им е срещу Баумакс, а аутлета е в Аркадията срещу Метро.

# 193

И аз търсих, че ни беше в списъка на дядо Коледа, пак от някаква реклама беше идеята, но съм питала  в Хиполенд и Джъмбо, нямали такова нещо, ако намериш, пиши да знаем!

има, има такова нещо в Метро:) h20 racers се казва и струва 47 лева и нещо май, ама не помня дали това е цена с ДДС. и ние имаме това чудо в списъка за дядо Коледа, ама не знам дали ще го огрее, много фалшива кола ми се видя на живо в магазина и бързо ще се потроши, за толкова пари не си заслужава като че ли....Simple Smile

# 194
  • Пловдив
Който търсеше апрески...детски днес купихме от Хиполенда-24лв!

Общи условия

Активация на акаунт