Движение на българските майки - ПЛОВДИВ работна тема 26

• 28 780
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
Пристигна кашончето със сувенири от София. Момичета, благодарим ви  bouquet

# 481
  • пловдив
София   bouquet

tini7 благодаря ти! Дано утре снегът да не ви създва вече проблеми и мнооого хора да дойдат и при вас  Kissing Heart

# 482
УСПЕХ Момичета!
Много купувачи с големи сърца и много усмихнати детски личица!
 Heart Eyes
Стискам палци да продадете всичко  Praynig

# 483
  • пловдив
Благодаря ви момичета! Стискаме палци и на вас!

В Пловдив старта е даден, има сурвачки, има играчки, има.... много красота ! Заповядайте!

# 484
  • Plovdiv
Момичета, Успех !!!
Днес следобед ще мина, за да разгледам красотите, които се създали и да купя коледните подаръци от вас   bouquet   bouquet   bouquet

# 485
  • Пловдив
Момичета, за капак на всичко съм и болна, така че явно няма да мога да ви посетя, но да знаете, че ви стискам палци и духом съм с вас. Гледам добре сте започнали първите дни.
Скрийте една брошка и за мен, моля  Flutter

# 486
аз днеска малко на вересия минах с 2 коледни играчки, но ще ги оправим!
суровачките дано не сте ги разтоварили нанякъде ако има останали - ще си ги продам в детския център и ще отчета парите после
давайте отчет, че търпение нямам! Simple Smile

# 487
  • Пловдив
Първо искам да благодаря на всички които се включиха и помогнаха за осъществяването на поредния благотворителен базар. Това са всички майсторки които изработиха тези прекрасни сувенири, всички продавачки, всички купувачи, на Мола за осигуреното място, въобще на всички които бяха съпричастни с начинанието. Благодарение на вас сумата която събрахме тази година е 3478.30лв .,/ като 2890.20лв. са от продадени сувенири, 162.20лв. са от дарения в касичката и 425.90лв. са от разпродажбата на аксесоари/.
Благодарим ви      bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: нд, 19 дек 2010, 22:17 от mili.m

# 488
  • Бургас
Браво момичета  Hug. Страхотен резултат.  Peace

# 489
  • пловдив
Благодаря tini7  Hug Като знам колко много неща по 1лв и по 50 ст се продадоха  Shocked още не мога да повярвам в резултата, но като участник във финалното броене.... добре, че има толкова добри хора с големи сърца да ни подкрепят!

# 490
Браво на пловдивската група! smile3501Догодина два пъти по толкова да съберете! PeaceВесели празници! Laughing

# 491
  • Пловдив

суровачките дано не сте ги разтоварили нанякъде ако има останали - ще си ги продам в детския център и ще отчета парите после

Поля, оставих сурвачките в Тон бонбон, останаха само 7,  не очаквах, че ще продадем такова голямо количество Mr. Green

# 492
  • Пловдив
Браво, момичета! На мен ми звучи като чудесен резултат!))
Като знам колко много неща по 1лв и по 50 ст се продадоха  Shocked
На какъв принцип правите цените? Според мен това са много ниски цени. Моя приятелка си е купила за 50ст от тези дървенийки за елха, дето ги правих. Не виждам смисъла при положение, че аз съм ги купила за левче? Според нея това са благотворителни цени за клиентите.

# 493
Момичета, супер сте!  bouquet

# 494
  • пловдив
blekuta принципа е следния - вие ни пишите /или казвате/ себестойност  ние склагаме цена над нея. Започват да идват хора, взимат дадено нещо, поглеждат цената и го оставят и така докато намерят нещо евтино. Ако няма просто пускат 50 ст в урната и си тръгват. Така един ден, втори... на третия знаем кой неща ще се продават на обявените цени и кои не и намаляме цените. За трета година съм на базар и повярвай парадоксите са много. Уви! Имаше една, две жени, които се учудиха на цените и казаха за догодина да си ги ремонтиране и да ги пуснем на по високи, но когато им казах, че всеки има право сам да определи цена над тази и да даде по свое усмотрение, не добавиха естественно. Само едничка, пусна разликата според нея в урната. А да не продаваме , за да държим цена не можем да си позволим, защото това е единствения начин по който събираме парички за следващата година  Sad И аз съм от творящите. Натровена съм от миризмите на боите, ръцете ми са напукани от С200, да не говорим, че от 3-4 месеца семейството ми не е наясно дали съм член или не в тяхната компания  Mr. Green и напълно те разбирам. И мен ме боли, когато трудът ми се обезценя, но поглеждам и от другата страна. Малко са хората с големи парични възможности, които се спират при нас /не рядко съм чувала и израза - о колко кич и боклуци/. Обикновенно купувачите са онези мамчета с големите сърца и малките финансови възможностти. Идват с децата. Спират пред нас и започват да обясняват на прекрасните малчовци, как сега като си купят нещо, ще помогнат на някое детенце и тяхното дете иска да изкупи всичко, а мама има....лв.  
Това е принципа. Ако имаш парички да дадеш повече- пускаш в кутийката. Затова се и стремим да правим нещата от евтини материали, за да са продаваеми, а и да компенсират когато се налага да се продадат неща под себестойност. Ето например изгорелите крушки за елха. Много ниска себестойност като материал /за време и труд не говоря, защото това е трудно оценимо/, но бързо продаваеми.
На един от предишните базари, когато една добре облечена госпожа се опита да ми се скара, че на такива "боклуци" съм наслагала такива цени и че в първия китайски ще си купи за стотинки много по хубави неща, се опитах да и обясня, че ние не сме магазин и не продаваме, а подаряваме. Всеки човек решил да ни подкрепи и дал ни парички, всъщност получава за тях подарък, ръчно изработен, с много любов от благодарните майки.  Не ме разбра.... но това си е за нея.
Изобщо на тема базар, мога да говоря.... до догодина. И като казах догодина - при нас много бебета се очертават да се раждат и нуждата от помагачи, рязко ще се увеличи  Joy Затова никога не отказваме подкрепа и от творци и от продавачи  Peace  Догодина идвай и ако искаш рамо до рамо ще се опитаме да ги убедим, че цените трябва да са по наше, а не по тяхно усмотрение  Wink
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт