Движение на българските майки - ПЛОВДИВ работна тема 26

• 29 389
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
тъжни неща пишеш, Ани..никога не съм участвала в базара като продавач (хич ме няма в търговията), и сега осъзнавам колко светло и розово съм си представяла нещата. Как съм си мислела, че всички подхождат към базара като нас....
Аз не говоря за труда, тъй като моите неща са съвсем дребни, неудобно ми е въобще да говоря за труд там, но по-добре да бях дала паричките за материалите на теб или на някой друг, който прави по-скъпите и продаваеми неща. Мисля, че няма нищо обидно да се каже кое е по-продаваемо и кое почти не се поглежда.
А одеалцето продаде ли се?  Heart Eyes

# 496
  • пловдив
blekuta одеалцето се продаде  Hug  Нещата щяха да бъдат тъжни, ако въпреки труда ни ги нямаше и тези 3400 лв.  Не мисли така! Това че тази година някой неща са се продавали на ниски цени, не е гаранция, че догодина пак ще е така.  Всяка година е различна. Преди 2 години картичките ни останаха почти всички  Sad Миналата се изкупиваха на едро направо , а тази година умерено. Миналата година не се търсеше нищо плетено освен шалове, тази година шапки, шалове, детско.... всичко се купуваше. Ако мисля всеки път за това, дали ще се продава или не това което правя, значи не трябва да почвам  Crossing Arms Не забравяй, че базара е мястото на което идват
Обикновенно купувачите са онези мамчета с големите сърца и малките финансови възможностти. Идват с децата. Спират пред нас и започват да обясняват на прекрасните малчовци, как сега като си купят нещо, ще помогнат на някое детенце и тяхното дете иска да изкупи всичко, а мама има....лв. 
Не можеш да си представиш какво щастие е да контактуваш с толкова позитивни и добри хора.
Аз не правя само скъпи неща, ето например снежковците бяха по 2 лв
http://antom.snimka.bg/hobby/koleda-2010.528715.20295847
и след приключване на базара ги подарявах, защото няма как да ги съхраним до следващия
играчките от стиропор между 50ст и 1 лв
http://antom.snimka.bg/hobby/koleda-2010.528715.21514785
...
Как съм си мислела, че всички подхождат към базара като нас....
Подхождат миличка, щом изобщо идват, значи подхождат, просто нямат толкова много, колкото искат да дадат  Heart Eyes

# 497
Бравос на всички работни пчелички със сръчни ръчички  bouquet След малко парите ще отлетят за София и ще ми стане едно леко на джобааааа Mr. Green
Каспър - имам още десетина дрянове пръчки.Ако искаш мога да ти спретна сурвачки за центровете newsm78

# 498
Браво момичета!
И според мен резултатът е учудващо добър (имайки в предвид как е протекъл базара).

bouquet

# 499
  • Бургас
antom  миличка една силна морска прегръдка от Бургас.
Слънчице си ти  Hug

# 500
Чудесен резултат, много се радвам!  Hug
Искам да подкрепя Ани за всяка една дума, аз бях от продавачите и наистина...има хора и хора. За дарениете аксесоари нямаше фиксирани цени и много красиви бижута, чанти и портмонета се отнесоха почти без пари. Някои  злоупотребяваха с това и взимаха красиви аксесоари на безценица. Мисля, че догодина, ако има пак подобна инициатива, трябва да се сложат някакви цени. Отделно, че доста хора се затрудняваха и притесняваха да определят сами цените, българина не е научен така.  Thinking

# 501
Само да се мушна където не ми е мястото, но в Пловдив, който е по - малък град от София, направихте почти същата сума, а сте по - малко хора, че и бременни и раждащи за чудо и приказ имате Hug
Аз пък от 6 години правя базари и ще ви кажа, че се справихте отлично, наистина.
Искам да ви пожеаля весело изкарване на празиците, обърнете внимание и на семействата си, починете си, яжте, пийте, забавлявайте се Hug
Целувки от София

# 502
Момичета, поздравления! Страхотен успех на фона на беднотията и хилядите благотворителни акции.

# 503
  • Пловдив
Със закъснение да ви похваля и аз. Резултатът е отличен, а следващия път повече Simple Smile

Понеже не знам кога пак ще се вредя за компютъра, пожелавам весели празници на всички работни пчелички  Hug

# 504
  • пловдив

ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО! ДА СТЕ ЖИВИ, ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!

Последна редакция: сб, 25 дек 2010, 01:56 от antom

# 505
  • Пловдив
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!
Нека да съумеем да запазим магията на Коледната нощ през цялата година за да бъдем по-добри,да се обичаме повече и да имаме силата да сътворяваме по едно малко чудо всеки ден-една усмивка,едно добро дело,един топъл жест! Бъдете живи,здрави и истински щастливи!
Весели празници!

# 506
  • Пловдив

ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!

Весела Коледа мили момичета! Бъдете здрави , вие и семействата ви , пожелавам ви безброй поводи за усмивки  Hug

# 507
  • пловдив
Момичета при мен има оставени 8 кутии с вафли. Ако някой ще ходи към Асеновград да звънне  Peace

# 508
Присъединявам се към всички, които са ви благодарни за това, което правите!!!
  Ще ви бъда задължена ако ми пишете къде в Пловдив или около Плодив има деца истински нуждаещи се от дрехи и обувки.
   Всяка година нося чували в Дома за сираци "Кн. М. Луиза" и другия, който се намира на гърба на Четвъртък пазара, но съм разочарована от пренебрежението на децата и нехайството на персонала. Там няма деца истински нуждаещи се от дрехи/ според мен/.
  Последният път ме накараха да изсипя това, което съм занесла в  театралната зала и ако, някой нещо си хареса - да вземе. Другото трябва да си го отнеса / става дума за нови неща - имам детски магазини и остават дрехи и обувки от стари колекции.
Болно ми ставаше, като гледах децата от тези домове как подхвърлят дрехите, а знам, че други деца чакат с трепет някой нещо да им даде.
    Разполагате ли със координати и на социално слаби семейства и сем. с един родител, на които мога да помогна?
Сортирането по възраст и размери е моя грижа.

Предварително благодаря и весели празници!!!!!!!  bouquet

# 509
  • Пловдив
Вярче, честит рожден ден!

Бъди жива и здрава, защото
здравето е залог за радост,
радостта е път към щастието,
а щастието е това, което ти желая от сърце.

Последна редакция: ср, 29 дек 2010, 16:29 от mili.m

Общи условия

Активация на акаунт