Къде в Пловдив???-17

• 56 797
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
Благодаря много за инфото ... а случайно да забеляза дали в Елизабет има модели на палта, различни от правите ... уф, дано се изразявам правилно.

# 391
В Манго също има 50% на почти всички палта. Аз мерих 4-5 вида черни, за да си харесам. Покажи какво моделче те интересува. Аз взех едно спортно-елегантно, но имаше и по-официални.

# 392
  • Пловдив
Благодаря много за инфото ... а случайно да забеляза дали в Елизабет има модели на палта, различни от правите ... уф, дано се изразявам правилно.

Трапец ли, нещо като това сивото ли Rolling Eyes имаше и разкроени модели Peace

http://4.bp.blogspot.com/_K-3cJPG8hu4/THsyZfVV2CI/AAAAAAAANSM/c3 … etite-figures.jpg

Забравих да спомена, че днес  в Waikiki в Галерията  видях намаление 50%, има голям избор на детските дрехи, ако има някой пазарувал от там да сподели за качеството Mr. Green

# 393
Jeni, violenza, не мога точно да обясня модела, но определено не като трапец.
Тъй като не знам как от сайта да копна тук линк ... но ако отворите колекцията на Кензол (messalina.bg) за миналата зима 09/10 година ... там второто палто в циклама е точно това, което търся.

# 394
  • Пловдив
Jeni, violenza, не мога точно да обясня модела, но определено не като трапец.
Тъй като не знам как от сайта да копна тук линк ... но ако отворите колекцията на Кензол (messalina.bg) за миналата зима 09/10 година ... там второто палто в циклама е точно това, което търся.

Неееее, нямаше подобно, защо не провериш в аутлета на Кенсол, в сайта имат и телефон, може направо да попиташ Peace Иначе е малшанс да намериш този модел в други магазини Rolling Eyes

# 395
Питах ... нямало да получават от този модел. Cry

# 396
Момичета, от къде мога да си взема светена вода-ясно, че от църква, но не знам кога освещават, та ако може помогнете:)

# 397
  • Пловдив

Приятели сме със собствениците на Кенсол, сега са извън България, но след Нова година мога да им звънна да ги питам дали имат останали такива палта, ако решиш ми пиши на лични Peace

# 398

Приятели сме със собствениците на Кенсол, сега са извън България, но след Нова година мога да им звънна да ги питам дали имат останали такива палта, ако решиш ми пиши на лични Peace

Ей, страхотно, благодаря ти мнооого ... пиша ти на ЛС.

# 399
Момичета, от къде мога да си взема светена вода-ясно, че от църква, но не знам кога освещават, та ако може помогнете:)

По празниците винаги има.А от тази зад Военна болница съм си взимала по всяко време на годината. Peace

violenza,на Waikiki дрешките ни не са мръднали но на обувки нещо не случваме.

# 400
  • Пловдив
Аз все още търся детски колан - проверих в Outlet1, бяха останали само дамски колани, кожени, а в склада на Барт не бяха еластични и този, който взех (най-малкия) на нас ни е голям Confused

# 401
  • Майничка
И аз от половин година търся такъв... в крайна сметка й прекарвам един широк ластик в гайките и го връзвам на фльонга. Embarassed

# 402

Във всяка църква има някакъв съд купол, самовар, в който винаги има светена вода.

Waikiki в Галерията  - вчера взехме от там леко яке за пролетта за малката и една семпла блузка за младежа. Като качество изглеждат добре, но още не са ги носили. За първи път на яке, което й е точно на телцето да й стане качулката. От детското доста неща набелязах.
Имаше момичешки анцузи с апликации- долнище 12.90, нещо такова ми се върти, както и блузки, поло и други. Също и 3-4 модела якенца и шлифери.
Дамското и мъжко облекло не ми харесаха. Там също имаше намаления. Мъжките пуловери бяха 26-36 лв.

# 403
аз имам уайкики, купувано преди от  6-7 години от софия - и като материя и цвят и модели бяха страхотни, но откато турците са поели нещата по марката, цените са свалени, но качеството според мен е много зле. Цветове, кройки, материи - пари да ми дават, не взимам.

# 404
Аз от уайкики-то съм много доволна, купувала съм количества на безбожно ниски цени от Турция, качеството е добро, имайки предвид цената. Аз съм влюбена в цветовете, определено ще водя детето да избира.

Общи условия

Активация на акаунт