Къде в Пловдив???-17

• 56 793
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
Търся добър фотограф.
Предложения ?

# 406
Търся добър фотограф.
Предложения ?

[/quote

Studio Dit

# 407
Аз от Турция редовно пазарувам от Уайкики детско и съм много доволна и от качеството и от моделите на момчешкото. Не знам как ще е качеството за България - да не внасят второто качество... Материите на анцузите са невероятни - нито цветове са мръднали, нито шевове, картинки, не се завалват. Чорапи купувах в големи количества - да има занапред, пак материята ме впечатли. Харесва ми, че за модела дрехи има и съответните чорапи. От дамското - имам само един ленен панталон - без забележки. Пак казвам - купувани са от Турция.

# 408
Предполагам, че и тук ще са същото качество като в Турция. Ние минахме през магазина седмица преди коледа и също имаше намаления, но в детското малко неща бяха намалени. Мъжът ми си направи много хубав спортно- елегантен тоалет за около 100лв - кафяв изчистен панталон, тъмно жълт пуловер и каки връхно сако. Той обича кафявата гама и имаше доста неща подходящи. Носи ги и е доволен. За дамските неща лошото е, че ризите и блузите почват от 36, което е малко по-широко май от стандартното. Иначе пак може да се направи цял тоалет.

# 409
  • Пловдив
Търся добър фотограф.
Предложения ?

Още един глас за Студио ДИТ - имат много добри фотографи и за художествена , и за репортажна фотография  Peace

# 410
Уайкики не съм купувала от България, но верно че сме взимали някои неща от Турция преди време и бях много доволна от качеството, а и моделите за момчета бяха много приятни. От момичешка мода не разбирам Embarassed

# 411
  • Пловдив
Искам да питам някой знае ли аптека, в която е останал Деавит ?
Най-добре в Кичука....но може и в друг квартал.

# 412
В аптека "Авеню" до църквата Света Петка има Деавит все още.

# 413
  • България
Моля за помощ!
Искам да си купя анцуг  адидас, но да не е от типа на тези, които продават в столипиново. Търся нещо по-качествено. Ако някой има  познати, които продават такива анцузи внесени от англия или от тези, които са шити тук, моля за съдействие. Благодаря предварително на отзовалите се.

# 414
Момичета, от къде мога да си взема светена вода-ясно, че от църква, но не знам кога освещават, та ако може помогнете:)

По празниците винаги има.А от тази зад Военна болница съм си взимала по всяко време на годината. Peace

Благодаря!

# 415
Моля за помощ!
Искам да си купя анцуг  адидас, но да не е от типа на тези, които продават в столипиново. Търся нещо по-качествено. Ако някой има  познати, които продават такива анцузи внесени от англия или от тези, които са шити тук, моля за съдействие. Благодаря предварително на отзовалите се.

Аз бих ти препоръчала да си вземеш от английския amazon или ebay.
Можеш да си ги получиш с Еконт.
А за такива вече внесени от Англия, пълно е в Aukro.bg: http://aukro.bg/listing.php/search?sg=0&string=adidas&category=52470
Само питай първо за произход, да не се метнеш на някоя гаражка:)

Успех:)

# 416
Търся добър фотограф.
Предложения ?

Гавраил Дафов - не знам как се казва студиото. Намира се на пещерско шосе, точно на спирката за хирургиите.

# 417
За анцузи защо не проверите първо в Спорт Депо, преди време гледах дамски комплекти за 60 лв. Тук се говореше неотдавна и за някакъв склад със спортни стоки на гърба на Бирената фабрика, не знам дали още работи.

# 418
  • София / Пловдив
....за някакъв склад със спортни стоки на гърба на Бирената фабрика, не знам дали още работи.

Работи, но не съм виждала анцузи Адидас там.

# 419
  • Пловдив
Моля ви, кажете продават ли се фалшиви играчки от Трон, че малкият ще ме разори,  взехме от Хипото, но  е решил, че трябва да има целият комплект  ooooh!
 ето за това питам:
http://hippoland.net/tmp/17311210.pdf
http://www.igra4kite.com/index.php?cPath=889_1558

Общи условия

Активация на акаунт