Къде в Пловдив???-17

• 56 792
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
Момичета, знаете ли от къде мога да купя електрическо одеало?  newsm78

# 421
  • Майничка

На "Аспарух", посока от паркинга на ІV РПУ към "Капитан Райчо", отляво има магазин за платове, там има.

# 422
В Карфур има - при спортните и туристически стоки. Единичното беше към 35 лева, двойното - 56 лева. Обаче бяха производство на неизвестна за мен българска фирма и не посмях да взема - идеята да се завия със самоделка на някой селски цех малко ме  Crazy

# 423
  • Пловдив

Аз имам от Практикер  на "Скития  1-Гт " гр.Генерал Тошево. Не съм имала проблеми, когато го ползвах . Peace

# 424
Здравейте мами и Честита Коледа  bouquet!Имам една питанка,не е спешно,ама,та някоя от вас,да знае магазин за злато,с по голям избор на детски гривни и по възможност на по-нормални цени?Вчера реших да вляза в златарския магазин на Сани в Тракия,ей така,да видя,че ще купуваме по-голяма гривна на малката,и направо щях да припадна!Гривна 3 грама,струваше 200лв,както и да го смятам,грама наближава 70лв,и то турска ooooh! Та,ако някоя има наблюдения,моля за мнения  bouquet!

# 425
  • Пловдив
Liliq Zlatna,в магазинчетата на отец паисий,цените са по-добри.детските гривнички май бяха около 100 лв.не мога да кажа точен магазин,че те всички са ми еднакви

# 426
Мерси Elfita ,ако и харесам СУПЕР,че още не съм решила,твърда или синджир!

# 427
Момичета, къде в Пловдив вече не се пуши????
Искам да ходя някъде с децата през деня, ама тия цигари #Cussing out

Въпроса важи и за след Нова Година, ако някой се спре след това да кажем...

А, между другото телефона за сигнал за нередности с пушачите е:
РИОКОЗ:
Пловдив: +359 32 640222

Призовавам всички съвестни хора да се обаждат!

# 428
  • Майничка
Заведение ли имаш предвид?

# 429
  • Пловдив
Момичета, къде в Пловдив вече не се пуши????
Искам да ходя някъде с децата през деня, ама тия цигари #Cussing out

Въпроса важи и за след Нова Година, ако някой се спре след това да кажем...

А, между другото телефона за сигнал за нередности с пушачите е:
РИОКОЗ:
Пловдив: +359 32 640222

Призовавам всички съвестни хора да се обаждат!

Благодаря за телефона, смятам да го ползвам  Mr. Green
Ще ви препоръчам зеведението Аморе Мио в Екселсиора на главната, след Нова година  няма да се пуши, заведението е много хубаво и просторно Peace

# 430
  • Пловдив
Ние smile3546 да не ходим по заведения ли??????????

# 431
Здравейте,момичета!
Имам два въпроса:

1.Искам да ви попитам къде в Тракия продават дрян?Имам предвид хубав дрян,от който да си взема пъпки за баницата и да си направя достойна сурвакница  Thinking
Нещо ми се върти пред Сани,но там май бяха от тези кичозните фалшиви сурвачки.Дали някъде там/или на пазара в Тракия? / има истински дрян?

2.Като заговорихте за злато,да ви попитам колко върви грама?Помня,че миналата година на Отец Паисий беше между 35 и 40 лв.5 грама златен синджир излизаше 180-200 лв.А сега има ли промяна в цените?

# 432
elfi4ka ,пред Сани има само дрян,не обърнах внимание на цената,но пък беше кичест!А за златото,в магазина на Сани е 68лв май  Joy !

# 433
elfi4ka ,пред Сани има само дрян,не обърнах внимание на цената,но пък беше кичест!А за златото,в магазина на Сани е 68лв май  Joy !

Значи да пращам мъжа ми пред Сани за дрян  Peace

А това за златарския в Сани и аз се поопулих.Доста ми се вижда.Накрая ще мина през Столипиново да се сдобия с нещо за 25-28 лв  newsm78

# 434
  • Пловдив
Дъщеря ми има 3-4 златни гривни подаръци най-различни модели и онзи ден реших да я накича, макар хич да не ми се нрави, но тя отказа да търпи такова нещо на ръката си. От дърпане да свали гривната без да я забележа за малко да си направи рани. Отидете и пробвайте с детето да видите дали ще търпи гривна на ръката. Сладкарница, в която не се пуши: "Фенси" срещу кино "Гео Милев". На мен като звъня на телефона в РИОКОЗ ми казва, че абонатният номер е закрит  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт