Пети клас е труден знаем, но за КоледаТА веЧ мечтаем".

• 27 789
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Ей, една хубава новина! Хайде, Джедира, да ви е на късмет новото училище!

И аз си помислих за варицела.

# 601
Джуди, няма лошо да държим изкъсо хлапетата (сиреч да сме в час), но да има кой да ме уведомява, а не отворкото да не си предава класното цял месец и аз като врачка или вечният песимист да се съмнявам във всичко и да провеждам разпити, за да науча нещо и да изтръгна истината.Не е приемливо твой ученик да те прави на балък, а за теб да не е проблем и това да остане без последствия.Или аз разбирам нещата по съвсем друг начин.
Може и аз да съм крива, но също така не се съгласих и с психоложката, че когато го хвана да лъже да не му се карам и укорявам, да не взема нещо да го унижа, ами примерно, ако не си е измил ръцете, а твърди че е, вместо в прав текст да му кажа, че лъже, с усмивка и обич да попитам дали не се е измил със сухата вода...Да, ако беше на 4 години...Сигурно за класното трябваше да го погаля по главата и да предположа, че го е писал на прозрачния лист с безцветния химикал!?
Според мен един хубав бой ще оправи нещата, но бащата не ще   Mr. Green

jedira, в едно изследване ЕЕГ няма нищо, което да ви притеснява, освен цената...Защо таткото се е оплъчил не мога да си обясня.Лъчезар има епилепсия (в много лека форма, дори не даваме медикаменти, чакаме пубертета, за да отшуми) и затова го следим  Peace!
На адашката пожелавам много приятели и приятна атмосфера в новия клас, също добри учители и успех в учението!

В неделя правим прослушване за учители.Даже ми е забавно - днес говоря с кандидатите и по график ги каня у дома - представям си като на филм - коя с очила, друга страшна и дебела, трета тип Мери Попинз...Цените са 10лв за час - къде учебен, къде астрономичен - направо си е нормално!Стискайте палци в неделя  Wink!

Последна редакция: сб, 22 яну 2011, 14:37 от Боби1973

# 602
  • София
Уф, на моменти имам подозрението, че всички училищни психолози, все едно и също намилат, ама ми се иска да надникна в техните домове и семейства дали прилагат това, което казват на хората! То да стои и в очите да ме лъже, а аз да му пазя достойството, сакън да не би да му нараня пуберската същност! Ааа, няма да стане тази! Аз може да го раздавам много либерално, обаче най-егоистично не търпя да ме лъжат. Не че не опитват, но сто пъти съм им казала - ако сгафите нещо сериозно и не ми кажете, после като разбера, ако за самият гаф получите една единица скандал, за лъжата ще получите пет пъти повече, нещо като наказателна лихва. Абсолютно съм наясно, че всеки човек лъже, че има причина да лъже, но както се казва, да си имаме уважението! Не очаквам да не лъжат изобщо, а да избягват да лъжат точно мен и баща си.

# 603
  • София-България, Израел - където си поискам
Момичета, пишете много бързо Laughing не мога да ви изчета Embarassed
ето как ни информираха за ваканцията
http://www.hebrewschool-bg.org/news.php?n=224&PHPSESSID=f6f6 … 2cbefb71726371956
в понеделник на училище само децата, които трябва да се оформят срочните оценки Peace
На всички приятна ваканция без болести  bouquet

# 604
В Бургас няма обявена грипна ваканция, въпреки, че има много болни деца. Синът ми миналата седмица беше болен-5 дни в къщи, вече е добре, но сега пък има други болни деца. Явно не е достигнат още прагът за епидемия.

# 605
Боби, представям си колко изтощена ще си след всички срещи ooooh! Точно неделя срещу  понеделник. Хайде, утре късмет ви пожелавам Peace Hug Peace

# 606
Аааа, няма - утре на практика ще се видя само с две, да живеят модерните комуникации!

# 607
  • гр.София
 На сайта на Алианс са написали с големи букви,че нямат грипна ваканция.
 И на спорт ще си ходим.
 Мързелуването се отменя Simple Smile

# 608
В сайта на нашето училище пише - грипна ваканция до 28.01. включ, 31-ви официална междусрочна ваканция, децата да се явят на 1-ви с разменено разписание на смените; да се следят съобщения в пресата. Срокът се счита приключил на 21.01, Влади мисля, че не е оформен по всички предмети, бележниците не са им събрани Thinking
Сега се чудя дали да си вземам отпуск и да стоя с него у дома newsm78, малката ще си ходи на ДГ, там няма проблеми с грипа, засега Peace
На болните пожелавам бързо оздравяване, а другите да си стоят здравички Hug

# 609
blanc, Nastasja, имате ли някакво инфо какво е положението с грипната ваканция в нашето училище? Предполагам, че е както навсякъде другаде, но на 1-ви май трябва да са на училище на обяд, а нямаме програма. Изобщо новините си ги научавам от "Новините" Laughing Нашето "елитно" училище, нали си няма поддържан сайт.... Confused

# 610
  • гр.София
нали си няма поддържан сайт.... Confused
да,голям резил Peace
 Нищо не знам още.
 Тази седмица щяха да дооформят оценки. Бележниците не са събрани.
 Като узная нещо-ще пиша.

# 611
  • София и там където не се пуши
Между другото, на голямия син училището, тази година, сайта им е под всякакви критика, но има съобщение за грипната ваканция. Много се изненадах.

# 612
  • 1st floor
В сайта на нашето у-ще  също пише , че са от 1-ви февруари...Реших и малкия да спра от детска , че нещо ми се струва променено гласчето от петък вечерта...Случва му се от време на време, не е грип и  надявам се,че и този път ще го излекувам с чайчета и витамин...На вън е натрупал страхотен сняг, но мен ме е страх да ги извеждам... Sad

# 613
А това е нашият сайт - ,,Със свое писмо изх. № 67-00-19/ 21.01.2011 г. и вх.. № 0211-3/ 21.01.2011 г. на РИО, София-град, Столична регионална инспекция за опазване и контрол на общественото здраве /СРИОКОЗ/ обявява грипна епидемия в София от 22.01.2011 г. Във връзка с това със заповед  на Министъра на образованието, младежта и науката се прекратяват учебните занятия във всички столични училища, считано от 24.01.2011 г. /понеделник/ до 28.01.2011 г. /петък/.

Междусрочна ваканция 29,30 и 31.01.2011 г.

Първи учебен ден за втори учебен срок 1.02.2011 г. -вторник- с променени смени!!!,,

# 614
Боби1973 хайде де, казавай как мина.

Общи условия

Активация на акаунт