Ad Liquid For kids - МОЛЯ за мнения !

• 17 646
  • 25
  •   1
Отговори
# 15
Аз го давам по схема: 30 дни давам по 7,5 мл еднократно сутрин, 10 дни почивка, 30 дни давам,10 дни почивка, 20 дни давам, 10 дни почивка, 5 дни давам.

# 16
Ето че схемите за прием на всички са различни.
Sourcherry , а като свърши приема , след определен период на прекъсване дали трябва пак да се повтори? Аз тогава не попитах педиатърката, която ни го изписа, но тъй като съм сравнително доволна от резултата ми се иска пак да повторим / нали все тръбят, че идва грипна вълна/, но се чудех колко ли трябва да е разстоянието между приемите!?  newsm78

# 17
  • София
аз давам всеки ден ( докато свърши ) по 5 мл .почивам 20 дни и после ( ако има ефект ) ще дам още едно шишенце

п.п. нямам все още наблюдения има ли ефект , но за сега съм доволна ( имахме пикочна инфекция и мина - не съм сигурна този или друг медикамент е повлиял , но факта си е факт , а и на АПЕТИТА  ни действа положително )

# 18
4akura, педиатърката на детето ми (прекрасна е, да ни е жива и здрава!) го предписа за 20 дни - само.
Каза ми, че е хубаво да се прави един курс по 20 дни всяка година, като е хубаво да се започне от октомври - ноември.
Мисля, че това е правилният вариант.

# 19
  • София
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=181908

Ето другата тема в архив !

Hug

# 20
4akura, педиатърката на детето ми (прекрасна е, да ни е жива и здрава!) го предписа за 20 дни - само.
Каза ми, че е хубаво да се прави един курс по 20 дни всяка година, като е хубаво да се започне от октомври - ноември.
Мисля, че това е правилният вариант.

Sourcherry, нещо не разбирам - в предния си пост пишеш, че ви е изписан за 2 месеца, а сега за  20 дни. Но доколкото схващам, според вашата докторка - еднократен курс всяка година.

# 21
Моля да ме извиниш, писала съм, докато говорех по телефона Crazy.
Курсът е 2 месеца х 5 милилитра всеки ден. Препоръчва да се започне края на октомври или началото на ноември.

Препоръката й е за еднократен курс.

# 22
  • София
една седмица вече приемаме по 5 мл . и определено съм доволна ... в смисъл ... съчетано с ДГ... ,студ и грипна вълна ние сме Ок за сега !

# 23
И аз го давам на детето, много съм доволна, имам чувството че от него по леко изкарва вирусите. Давам по 5мл. през студените месеци, по 20 дена и 10 почивка.

# 24
  • Sofia
Здравейте Simple Smile Аз като цяло съм с добро впечатление от сиропа Фор Кидс . Въпреки това миналата година, когато го давах  на дъщеря ми тя все пак доста боледуваше, ходейки на ясла, но според педиатърката ни в лека форма заради приема на сиропа, като само веднъж се се наложи антибиотик. Мога да се похваля, чукайки на дърво ,че тази година започнах да давам от септември и не е боледувала за 4 месеца нон стоп ходене на детска градина.Като нашата схема е 5 дни по 2,5, после 4 дни почивка и така докато свърши,ако усетя , че се разболява увеличавам на 3 пъти на ден по 2,5.
Миналата година също давах по тази схема, но тази година определено има ефект....Simple Smile

# 25
Здравейте аз лично не съм давала това сиропче  на моят син но от няколко години му давам Брайн Боостер той пак е от тази серия сиропи но за развиване на мозъчната дейност.Аз също съм много доволна от сиропа въпреки че тук в провинцията доста се спекулира с цената купувала съм го и на 55лв. на скоро от София го купих на 37лв.

Общи условия

Активация на акаунт