Отговори
# 135
  • на североизток
Момичета, как поръчвате от чужди сайтове? И по-точно как става плащането, предварително или при доставката? Аз все още съм в задънена улица с този полицейски костюм Cry Този дето ми го препоръчахте , след като разговарях с тях му вдигнаха цената с 20лв!!! А на всичкото отгоре  тук го има за 26 долара!!!Да имат да вземат, отказах им поръчката smile3513
А в ибей има много варианти и то на доста по-приемливи цени, но незнам как се поръчва и какъв е риска, какви са сроковете на доставка и т.н. МОЛЯ ВИ отново за помощ  newsm17 Харесала съм ето това

# 136
Giada,Нашето диваненце е същото,само реве.Но при нея знам защо,защото не може да стои легнала или по точно не иска.Иска да стои седнала или права или на ръце-само тогава мълчи и приказва.Иначе само реве.Даже ходихме куршум да й леят,ама полза няма де.Може би е период,но при нас е 15 ден така(защото преди това спеше доста).

# 137
Еееееее аз пък много се зарадвах на прогнозите, притеснявах се да не пътуваме в някакви страшни преспи и да си не стане като миналата година дето имаше хора стояха по 12 часа по магистралите Wink
Благодаря ви момичета за съветите и аз така процедирам, пътуваме доста с колата, ама из града или най-много на кратки извънградски, но до Варна си е приключение, бая път е...това, което ме притеснява най-много е че няма да може да стои толкова часове в столчето, а друга алтернатива няма да имаме, количката със зимния кош няма да е с нас (във варна си имаме друга количка) и реално тя ще трябва да спи и будува все в това столче и така повече от 6 часа не знам как ще стане. Играчки си има такива дето висят и им се радва, ама всичко е до едно време, бързо и омръзва и ще иска да я взимам....не знам, ще видим как ще е, но поне времето ще е хубаво  Laughing Laughing
Giada и нашата е много емоционална, много чувствителна и лесно се разстройва от най-малкото...до скоро все още плачеше като пръцка, хълца....стряска се от най-малкото...абе лудница. Не знам как да се справиш с това, децата са различни, не можеш да я промениш, но можеш да си до нея и заедно да преминавате през тези трудности. Тя е още малка и не плаче, за да те манипулира, плаче, защото е истински разстроена от нещо, има нужда от теб за това плаче, на бебето света му започва и свършва с теб....което прави ежедневието ни трудно...особено за някои майки на бебенца като нашаите....аз се примирих не се боря вече да си открадна миг спокойствие, да я сравнявам с другите и да си мечатя и аз да имам такова спокойно бебе....тя си е такава и аз си я обичам безкрайно за това без кръст, без ръце...ама до нея, това е моя начин...не виждам друг! И при нас е такова положението, с яденето зор, подскачам из къщата като луда с нея на ръце, докато започне да цока, после пък почва да се върти и да се мята, пуска зърното, айде пак рев, пак сумати време докато пак почне и така до безкрай...борба голяма, сега открих че като я потупва постоянно по гръбчето по добре суче, това може би някак я концентрира върху нея самата, започва да се наблюдава себе си, а не да се оглежда наоколо. За смученето, ми не смуче палеца, ама целите юмручета...нищо не правя по въпроса, няма какво. За реването дето го описваш и тя така, реагира с рев на всяко едно преместване, побутване, въобще промяна някаква (каквато е и обръщането), взимам я от гимнастиката например доволна, играе се, слагам я на шезлонга рев, рев, почвам да правя кви ли маймунджулъци, за да си отвори очите да види къде е, по някое врме успявам и тя после доволно продължава да ис играе....т.е. няма някакъв проблем, нужда, само това че някои я мести, като я слагам в столчето в клата, в количката и въобще насякъде ситуацията е една и съща....
Ние и днес излизахме, кучи студ е навън, някъде май -7 и подухва.
Оф, много дълго стана..

# 138
Здравейте мацки,

бърррр днес е истинска зима, няма да има разходки cold

Емили fingerscrossed дано малката Алекс да е добре и да се размине с операции вече. Толкова е сладичка, изобщо цялото ти семейство е страхотно Hug

Ние другата седмица сме на консултация да видим колко е наддала фурията, тя не се спира за секунда мирна, и докато яде борбата е голяма, всичко я разсейва, цоква 2 мин. и е готова за игра Crazy Иначе ние се въртим отдавна особено от корем на гръб, отдавам го на това, че хич не обича да стои по корем. Абе и в гимнастиката не смея да я оставям вече да не тупне ooooh!

Да ви се оплача, замотах се нещо и сега моята поръчка от Англия с подаръците ще дойде чак на 3 януари doh, та вчера ходих до Джъмбо да спасявам положението, но такава лудница беше, пазаруват като обезумели, криза ли? newsm71

Ние тази година ще сме си вкъщи за празниците, пътуваше ми се някъде, ама още не смея с малката. Даже си говорихме с мъжа ми, че и гостите ще редуцираме, той ми е именник и обикновено на Коледа купона е у нас, но тази година ще е по-скромно все пак ни е първа Коледа с бебе, ще се съобразяваме с нея Mr. Green

Хапнах едно прясно зеле и сега беба се свива, да не са се върнали пак коликите newsm78  ooooh!
целувки и приятно стоене вкъщи Hug

# 139
iv4i_79, влез в На пазар и намери темата за поръчки от Ибей. Малко е сложна регистрацията - първа трябва да се рег в Пейпал, но е доста дълго за обяснение тук. И не ти препоръчвам да ползваш амер Ибей, виж английския.
http://cgi.ebay.co.uk/BNWT-POLICE-OUTFIT-5-6yr-/130466182168?pt= … sh=item1e6063f418  ето ти един, но май не праща извън ЮК, можеш да го питаш.

Последна редакция: чт, 16 дек 2010, 15:47 от E.L.

# 140
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на:
Ема, Божидар, Мариан,  Димитър, Лъчезар и Йоан!   bouquet

Да бъдат живи, здрави, весели и много обичани!!!

Емили, дано вече всичко да бъде наред!  Praynig

Машонка, Гери,  Hug
Добре сме и Яна и аз, почти не излизаме вече - не знам за детето, но на мен ми е ужасно студено   Embarassed cold  Embarassed
НО ако решите да излизате може да се включим и ние  Grinning

Danielkka, ти даваше на Диди сокчета - би ли ми казала по колко й давахте и как увеличавахте дозата?
Беше писала преди време, но не успях да открия къде. Благодаря ти предварително!      bouquet

Хубав и топъл ден на всички!

# 141
  • Варна
Привет и от нас! Качих няколко нови снимки http://september2010.snimka.bg/baby/antonia.539841.21771487.
Уф навън е такъв вятър , че никак не ми се излиза. Но няма как, нашата кака има коледно тържество в градината.
 Hug на всички.

# 142
Машонка - благодаря за хубавите думи, фотосесиите ги прави Калина Арсова, тя е прекрасна и много се занимава с бебчовците, ако искаш ще ти дам кординати.... Alximika повлече крак и ние да не видим нещо  Joy
Ема е голяма сладурана, да я нацелуваш от мен, прекрасно се наддали, все така да си хапва красавицата  Hug

vesy_evi и Giada - и Дани е много чувствителен, няма да ви обяснявам как лягаме вечер след като е заспал в 21:30... като нинджи  hahaha едва на пръсти че всяко проскърцване го буди... ужас  ooooh!
И ние с кърменето сме сложни, яде в началото бързо към 10мин и после почва едно оглеждане, смее ми се, върти се и затова включвам сешуара до главата му и така малко по-спокойно суче, дори заспива  Flutter

Той не се обръща още, само 2пъти инциденстно, но постоянно иска да е седнал и на ръце, вече кръста ми поддава... или е в кенгуруто или съм до него, няма как  baby_neutral Да са ни живи и здрави ще си ги гледаме  Hug

# 143
Забравих  ooooh!

Честити месечинки на Ема и Божидар  newsm67  ura

# 144
Здравейте!
Докато смогна да пиша,вие напълнихте старата тема ...
Дани темата е страхотно коледна!!!  bouquet

Аз от болести нямам време за нищо.Сега сме аз ,Цеци и мъжът ми.Някакъв ужас е просто.Вече незнам къде се намирам.Иначе Хриси засега е добре.Милата я разнасям от стая в стая и седи сама с играчките си.Не смея да се въртя около нея  Sad
Ваксината ни я биха и я приехме добре.Тежим 6.200 и 59 см.Мисля ,че е добре.
Моля ако някоя мама е вадила на детенце сливици в София ,да сподели.Че малкия това го чака и ми се реве направо..............
Ох милички не мога и нямам време да ви изчета...така че честити месечинки,рожденни дни и всички празници.
Липсвате ми  Sad

В Ботевград съм чула, че "топят" сливиците. Доколкото знам това е по-добрият начин за справяне с проблема. Ако искаш прочети в нета за повече инфо  Peace
Машонка нашата сесия я прави Калина Арсова. Страхотна е! Ако искаш пиши на лични, за да ти дам телефона й  Hug

P.S. От два часа се опитвам да го публикувам, ама нета ми е нещо слаб  Confused

# 145
  • София
Честито на всички месечинковци и на техните мами.....  bouquet
 Ами и ние сме от палавите бебета, Симо постоянно иска да гледа, оглежда всичко и всички и по възможност някой да му говори, пее и т.н , без кръст и ртце останах, добре че утре идва едната баба да го гледа, че сме на банкет с татито, и мама е хора иска малко социален живот.....ей от кога не сме излизали  Mr. Green чувствам се като тинейджър в петък вечер преди дискотека  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
  Ние почнахме да се захранваме с плодови пиорета и за сега много ни харесват,  че няма изхранване това дете...пупу да ми е жиев и здрав сигурно вече сме стигнали 9 -те кг.  Embarassed

# 146
Здравейте от снежна Варна Hug

Най накрая успях да ви изчета ooooh!
Честити месечинки на всички бебчовци! Да са ви живи и здрави момичета и много да ви радват Hug

Моята Сияна пу пу пу да не и уроки много мие кротичка все едно нямам бебе у дома цял ден си играе в активната гимнастика на три часа си я храня докато тя играе аз си оправям къщата по някой време я гледам заспала поспива си и после пак ядене и игра newsm44 Вечер само започва да се сърди когато я изкараме от коритото и започнем да я обличаме ама като гледам е всеобщ проблем и после към 22.30ч. като заспи и си спинка до 7-8 различно ама цяланощ си спинка непробудно на мама доброто дете Grinning
Гледам коментирали сте килограмите аз бях 62кг качих 7кг още преди да забременея и по време на бременноста качих 30кг та стигнах до заветните 100 Shocked, но само да уточня че на мен не ми личат така костите ми тежат повече излязах от болницата с 7 кг надолу и през следващите 2 седмици свалих още 13кг от кърменето ама аз бях много подута от задържане на вода и на финала имам още 10кг да свялям ама не ме тормозят само да спра да кърмя и се мятам на фитнес и диетка имам воля и няма да ми е за първи път.
По назад в темата някой беше писал за предните теми аз имам запаметени поне 15 теми назад ако искате мога да ги пусна пак.

Айде лека от нас и спокойни бебоци Hug

# 147
  • Bulgaria
Здравейте мамчета  Hug
Все нямам време да ви изчета докрай, но вчера ми попадна една весела темичка и няма как да не я споделя с вас  Mr. Green http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=519103.0 Дано да ви развесели, мъжа още ме бъзика как си се хиля сама  Joy Честити месечинки на всички бебешоци, да са живи и здрави и много щастливи  Heart Eyes
Пак е време за папкане, после пак ще ви пиша  Hug

# 148
deskutu, направо ти завиждам, естествено по един добър начин  Wink Е, на който каквото му донесъл щъркела, това ще гледа  Laughing

И нашата се успокоява само на ръце, ама аз не я нося много, защото се пазя. Виж, баба й и татко й я приспаха днес така. Ох, айде да мине тази зима, че ще е много трудна....Преди поне излизането ме спасяваше, защото в количката хлапето спи, а сега... #Crazy

# 149
  • Пловдив
Ние днес сме много кротки #Crazy пу пу пу... да му се ненадява човек - цял ден си стои в леглото и слуша детски песнички Laughing
Сега го взех малко при мен, че милото да се социализира малко hahaha Ще спретна едни курабийки, та да е покрай мен, че да не търча да го гледам до отатъка Simple Smile

Едно поздравче за предстоящите празници от нас двамката: http://www.dancingsantacard.com/?santa=290679

Общи условия

Активация на акаунт