Отговори
# 150
Машонка, ЧЕСТИТА ВИ МЕСЕЧИНКА !!!  Heart Eyes  Hug
Честито и на другите бебешорчета празнуващи днес.

И да ми стискате силно палци утре, че аз потеглям сама с бебе на път и не знам какво ме чака.  Confused Само мога да кажа, че напълних огроооомен куфар с нейни дрешки и дреболийки, а за суетната ѝ майка остана едно мъъъъничко ъгълче, колкото да натикам две-три парцалки.  Mr. Green

# 151
  • София
Честита месечинка на Ема!

# 152
Честита месечинка на всички бебоци родени на 16.08 и 16.09  Hug !
September 2010 ,започнахме една седмица,два пъти на ден по две лъжички-ябълка или морков!Другата седмица пак така,но двапъти по 3-4 лъжичка,после 6-7 и така почнах в шише да и права и след яденето на обяд и след обяд и давам да си цока,но пак не по много за да не се запече  Peace,има дни в който не и давам.Ние папкаме и по 5-6 лъжички плодово пюре 2-пъти на ден и сокчетата може да ги махна напълно или един път на ден,но не съм решила още  Peace!

# 153
kittykat темичката ме разсмя до сълзи  smile3532 smile3532 smile3532

# 154
  • София
Мен също  Joy !
Днес направих нещо в този стил.Имам два отворени персила в момента ,защото единия ми се видя твърде малко за едно пране и отворих другия ,от него сипах ,пък стария/отворения от преди/ си го запазих...и аз незнам за какво  Mr. Green .Iзобщо не ми дойде на акъл да сипя от отворения и да долея от другата опаковка.

# 155
  • Варна
Смешно ви е на вас, нали? Щото сега ви започват истинските тегоби. Ами знаете ли в колко различни поста се познавам аз? hahaha hahaha

# 156
Я да ви питам аз някои правил ли е професионални снимки на бебето си? Много ми се ще да имам поне няколко такива. Ако някой снима или е ползвал фотограф, нека да каже.

# 157
  • Bulgaria
Смешно ви е на вас, нали? Щото сега ви започват истинските тегоби. Ами знаете ли в колко различни поста се познавам аз? hahaha hahaha
Аааааа, мани, мани, и аз се разпознах поне в половината постове, а има още мнооооого време за изтрещтяване  Joy  Mr. Green  Joy

# 158
Я да ви питам аз някои правил ли е професионални снимки на бебето си? Много ми се ще да имам поне няколко такива. Ако някой снима или е ползвал фотограф, нека да каже.

На предишната страничка Ева2010 и Дессиник1 са писали за Калина Арсова  Peace

# 159
Мерси момичета за пожеланията! Hug
Eva2010,  :hug:dessynik1, може да ми дадете координати. Peace
Jani4ka , приятно и успешно пътуване. Кога се връщате, ще пишеш ли от там?
deskutu е ти направо ме разби по кг. А аз си мислех, съм най-зле. Аз влезнах да раждам 93кг , а сега съм 74кг. И аз съм с много едър и тежък кокал, та по-малко от 68-70кг не искам и да ставам. Ама като те гледам на снимките изглеждаш повече от прекрасно! Heart Eyes

# 160
Момичета правите ли от тези масажчета на стъпалата, за да не са бебчетата дюстабанлии  newsm78

# 161
  • Пловдив
Аз правя Simple Smile
Машонка, ето линк: http://www.flickr.com/photos/kalina_me_snima/ Wink Аз си го запазих, още Алхимика като го даде, защото прави страхотни снимки... Ако имам възможност, ще снимаме малкия

Ние тая вечер отново сме отново нервни newsm78 Мисля си, че вече започна зора със зъбките, защото след като 20 минути ги чесахме с чесалките се успокои и заспа Shocked

# 162
Мъниче мерси. Peace

# 163
  • В царството на мечтите
късен запис ама скоро нямам никакво време  Embarassed

# 164
Привет от една болна. Отдавна не ми се беше случвало - хрема, температура, кашлица. Снощи ме тресеше така яко, че само се чудех къде да се дена да се стопля. Като взех да кърмя малкия и като заспа до мен - беше чудесно, най-вече топло  Blush Joy Ама кофтито е че не мога да се изкашлям - веднага се буди. Хремата ме почна тази вечер. Незнам как ще спя. Като капак Давито цял ден е кисел и го разнасях напред назад. Добре, че през деня дремнах малко, че незнам как щях да изкарам иначе.
Честита месечинка на всички пораснали дребосъчета   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт