Отговори
# 270
  • Щастлива мама на 3 слънца
desunique, честит рожден ден  Heart Eyes

*АДРЕНАЛИНКА* , има си антибиотици, позволени при кърмене, предполагам същите, които стават и за бременни, на пеницилинова основа. Поинтересувай се и пий спокойно  Peace

мерси много, а имаш ли представа кой са

# 271
  • в мечтите си
Здравейте на всички!!  Hug
Ох,ама защо заформяте някакви безмислени спорове  newsm78
Всеки има мнение по въпроса за захранването,пък и всяка майка сама преценява как да гледа детето си.Още повече децата ни са различни ,съответно и тактиките на майките по различни въпроси са различни.
Мойта Хриси от една седмица така мляска докато се храним,че чак жално ми става.Аз имам желание да захраня с пюренца,но не ми стиска  Whistling .Нямам опита с Цеци нали ми е с АБКМ ,и си ме е страх,та от страх ще си мине още и някой друг месец.
Та по темата недейте да спорите,такава хубава групичка сме си септемврийки 2010....

Вчера водих Цеци при един професор в Окръжна,оказа се ,че има алергичен ринит.Направо вече незнам това дете какво да го правя,и през какво още трябва да минем.Като се замисля на 3 месеца вече бяхме посещавали 2 пъти пирогов посреднощ....и деня с нощта ни се сливаше.Ревеше нон стоп. Пу пу малката за сега ми е нормално бебе.И с капризите и с болежките и с всичко.
Алхимиче вярвам,че ще се оправите с мъжът ти  Praynig
Цунки от нас!!!!!
П.п *АДРЕНАЛИНКА*  Пробвай със изварения компрес.Помага много при ангини!Напиши в google и ще ти излезе рецептата.Аз лично съм много доволна!

# 272
Ох, аз не разбирам защо да не си споделяме различни гледни точки. Аз не бих се обидила изобщо, ако някой ми каже, че най-модерното сега е да не се забелва пишлето да речем. В смисъл действам си по стария метод, щом съм решила, но ще имам 1 наум, че може да си докарам еди какви си проблеми на детето, ако има такива при подобна процедура. Или пък относно сядането, прохождането и още хиляди теми, които ни предстоят - ще се радвам да чувам различни от моята гледна точка, това си е опит наготово и не бих се засегнала, че е различен от моя  Peace Нека не се сърдим за такива неща, наистина сме си супер компания. Поне аз се извинявам предварително на всички, че си казвам мнението, да знаете, че не е с цел да засегна някого  Hug

Относно "готовността" за захранване - нямаше по-готов от моя син навремето  Mr. Green И примляскваше, и ядеше с огромен апетит. Ама няма да се подведа втори път де Laughing

# 273
  • София
Деси, Честит Рожден Ден!!! Пожелавам ти винаги да си обградена от много обич и щастие, и безброй слънчеви детски усмивки да сгряват сърцето ти!!! Весел празник!

Като стана въпрос за признаци за готовност за захранването, освен навършените месеци аз ще гледам и Никола да може вече да си седи стабилно на дупето. Нещо не ми се струва естествено да се храним в полулегнало положение. Тъй де, отсега да се учим на маниери на масата и всеки да си знае столчето.

Машонка, леле ама вие цялата рода ли си разменяте подаръци? Добре, че при нас няма такава традиция, че в чудо щях да се видя. Някак ми се струва, че този материализъм измества смисъла и духът на Коледата. Виж за децата винаги има подаръци, че те милите нали на това се радват, и с такова нетърпение чакат празника. Но все се надявам да не свързват Коледата само с очакването на пълния чувал на Дядо Коледа. Иска ми се да ги свързват с коледната украса, мириса на елховите клонки, снежинките по стъклата, аромата на канела, гостуването при бабите на Бъдни вечер и Коледа.

# 274
Здравейте !

desunique, да си жива и здрава и весел празник!   bouquet

Ние днес най-накрая излязохме на разходка  Party времето беше повече от прекрасно!!! Бебко спа през цялото време и ние успхме да си купим елхица и играчки. Така не съм се радвала от много време насам - първата ни Коледа и първата ни елха като семейство!!!  Party Party Party  Сложих светлинките на малкия на шезлонга, че такъв интерес прояви към тях - 1 час не спря да им "говори".

За захранването - факт е, че на някои бебенца им понася много добре още и от 40ти ден, но разбира се има и такива, на които никак добре не им се отразява - нормално! Всяка майка си знае детето и се съмнявам ако вижда, че нещата не отиват на добре да продължава - грешки се правят и винаги ще ги има то и така се разбират повечето неща - чрез "грешките". Но на едно дете щя действа добре, на друго не! Това е и в много много други неща, например памперсите и мокрите кърпи - едни се обриват от едни други пък са много доволни. Човек пробва и така разбира.  Отделно има и информация, която само съветва, а не ти казва, точно за твоето бебе това е най-доброто, така че и информацията си е относителна.  Peace Peace
Аз съм била само на кисело мляко и мед на биберона до 3 годишна, друго не съм и помирисвала - е, мога да се похваля с много по-здрав стомах от много мои познати и приятели (пу-пу). На други е подействало по друг начин.. всичко е индивидуално. Нека си споделяме натрупан опит, а не да си налагаме мненията!!!  Peace Peace Peace
Аз като гледам добре сме така на кърма, дано живот и здраве да имам поне още 2-3 месеца и после вече и ние ще се захраваме  Party Party Party Той от сега като го гледам как си хапва с лъжичка хубаво си представям какъв кеф ще му е вече по-сериозни храни да хапва.  Party

# 275
. Някак ми се струва, че този материализъм измества смисъла и духът на Коледата. Виж за децата винаги има подаръци, че те милите нали на това се радват, и с такова нетърпение чакат празника. Но все се надявам да не свързват Коледата само с очакването на пълния чувал на Дядо Коледа. Иска ми се да ги свързват с коледната украса, мириса на елховите клонки, снежинките по стъклата, аромата на канела, гостуването при бабите на Бъдни вечер и Коледа.
newsm10
Абсолютна съгласна! То няма как да се убеди детето, че Коледа не е само подаръци, но пък всичко си зависи от нас как ще ги провокираме Simple Smile

# 276
Честито на рожденичката и на всички месечинки!!!
Да ви питам: Какво точно представлява обрива при АБКМ. Малкия от 3-4 дни е с едни ситни червени пъпчици по лицето и крачката, по-точно от коленцата нагоре т.е. бедрата. Повръща почти всеки път след хранене, а не беше повръщал доста време, близо месец. Коликите минаха и те тогава на 2,5 месеца. Не че се вкарвам във филми, но ме озадачиха тези пъпчици, а иначе лицето му си е гладичко от 40-я ден някъде.

# 277
Мирка, под подаръци за родата разбирай нещо дребно и символично. Тъй като ние се събираме на Бъдни вечер с моята рода (това е традиция от 30 години вече) и до скоро ние с брат ми и братовчедите ми бяхме "децата" в семейството ми, естествено е че няма как изведнъж да спрем да си правим подаръци за този празник. А и не мисля, че е нещо ненормално. Дори един малък коледен сувенир носи голяма радост. Поне при нас е така. Peace
Абсолютна съгласна! То няма как да се убеди детето, че Коледа не е само подаръци, но пък всичко си зависи от нас как ще ги провокираме Simple Smile
Вярвай ми, че децата дълго време ще свързват Дядо Коледа само и предимно с подаръци.  Peace

# 278
Ох, аз не разбирам защо да не си споделяме различни гледни точки. Аз не бих се обидила изобщо, ако някой ми каже, че най-модерното сега е да не се забелва пишлето да речем. В смисъл действам си по стария метод, щом съм решила, но ще имам 1 наум, че може да си докарам еди какви си проблеми на детето, ако има такива при подобна процедура. Или пък относно сядането, прохождането и още хиляди теми, които ни предстоят - ще се радвам да чувам различни от моята гледна точка, това си е опит наготово и не бих се засегнала, че е различен от моя  Peace Нека не се сърдим за такива неща, наистина сме си супер компания. Поне аз се извинявам предварително на всички, че си казвам мнението, да знаете, че не е с цел да засегна някого  Hug

Относно "готовността" за захранване - нямаше по-готов от моя син навремето  Mr. Green И примляскваше, и ядеше с огромен апетит. Ама няма да се подведа втори път де Laughing
newsm10 newsm10
Слагате ли бебчовците да сядат? На мен докторката с която правим упражнения ми каза, че е добре да почва да се упражнява да сяда.... и като е седнал  му хващам ръчичките и накланям напред, така,че да си пипне крачетата... Каза,че е добро упражнение за гръбнака и вратлето..... Peace
desunique Честит рожден ден!!! Бъди много здрава, влюбена и много много щастлива и обичана мама!!!  newsm67

# 279
Машонка, то е ясно, аз и до ден днешен с това я свързвах. Имах предвид за свързването на коледната украса, мириса на елховите клонки, снежинките по стъклата, аромата на канела, гостуването при бабите на Бъдни вечер и Коледа. Че това си е семеен празник и е много специален, а не само подаръците- те са ясни. newsm47

Ivelina_Sh, то ние със Симон от много време ги правим тези упражнения, той ми подсказа, че иска, когато започна да се набира на ръцете ми да се изправя. А вече даже и на половина се надига сам в полуизправено положение .  newsm68

# 280
Деси,честит рожден ден! Нека радост топли твоите очи,
нека щастие огрява пътя ти с лъчи,
здравето да ти е спътник всеки Божи ден,
да посрещаш 100 години свой рожден ден!

# 281
Машонка, то е ясно, аз и до ден днешен с това я свързвах. Имах предвид за свързването на коледната украса, мириса на елховите клонки, снежинките по стъклата, аромата на канела, гостуването при бабите на Бъдни вечер и Коледа. Че това си е семеен празник и е много специален, а не само подаръците- те са ясни. newsm47
newsm10, а това е така.

# 282
  • София
Машонка, ехе, страхотна традиция си имате. Разбира се, че щом ви харесва ще си разменяте подаръци. А в случая наистина е по-важен жеста, отколкото стойността на подаръка. Ама аз съм Габровска снаха, така че е разбираемо учудването ми.  Mr. Green

# 283
  • у нас
Деси честито и от мен:) да си жива и здрава, да се радваш на голямо и сплотено семейство, на много щастливи и незабравими мигове и много любов:)

Мъниче още ли пиеш сминдуха на таблети newsm78 че се чудя дали да си заръчам- в ихерб излизат около 7 кинта Crazy днес си взех и чая на хип, че покрай държавния ми намаля кърмата , а до сряда сигурно ще спре ooooh!

Ама аз съм Габровска снаха, така че е разбираемо учудването ми.  Mr. Green

Joy hahaha

# 284
Ама аз съм Габровска снаха, така че е разбираемо учудването ми.  Mr. Green
hahaha Joy

Общи условия

Активация на акаунт