*АДРЕНАЛИНКА* , има си антибиотици, позволени при кърмене, предполагам същите, които стават и за бременни, на пеницилинова основа. Поинтересувай се и пий спокойно

мерси много, а имаш ли представа кой са

.Нямам опита с Цеци нали ми е с АБКМ ,и си ме е страх,та от страх ще си мине още и някой друг месец.
Нека не се сърдим за такива неща, наистина сме си супер компания. Поне аз се извинявам предварително на всички, че си казвам мнението, да знаете, че не е с цел да засегна някого 

времето беше повече от прекрасно!!! Бебко спа през цялото време и ние успхме да си купим елхица и играчки. Така не съм се радвала от много време насам - първата ни Коледа и първата ни елха като семейство!!!
Сложих светлинките на малкия на шезлонга, че такъв интерес прояви към тях - 1 час не спря да им "говори".

Той от сега като го гледам как си хапва с лъжичка хубаво си представям какъв кеф ще му е вече по-сериозни храни да хапва.

Нека не се сърдим за такива неща, наистина сме си супер компания. Поне аз се извинявам предварително на всички, че си казвам мнението, да знаете, че не е с цел да засегна някого 

, а това е така.
че се чудя дали да си заръчам- в ихерб излизат около 7 кинта
днес си взех и чая на хип, че покрай държавния ми намаля кърмата , а до сряда сигурно ще спре