) Пожелавам ви със много здраве и гордост да си носите имената!!!

Честити месечинки на всички бебоци!!!

meri2010 И като лежи, и като е изправен главичката му е все наклонена на ляво
Физиотерапевтката ми обясни , че не е добре да ги оставаме да спят в шезлонга ,в коша за кола (където моя си поспива най-сладко), както и в люлклата, защото главичките им автоматично се килват на една страна!Да ти кажа моя педиатър сам забеляза че главичката му е кривичка, и че не може хубаво да си върти вратлето на дясно...Ако се притесняваш иди при педиатъра ти и го питай може и теб да изпратят на физиотерапевт-по добре на гимнастика при него, от колкото да ходи с каска милото (предполагам си виждала дечица тука с такива каски) 
Леле трябва да правят биби във формата на пръстчета
Ние се здобихме с млечица от няколко дена и ни предписаха лекарство както и ми казаха да хвърля всички стари биби, и да купя нови и да ги изваря... Дано се оправи по скоро!

Относно захранването наистина си бяхте спретнали интересна дискусия която прочетох с интесес
Още повече се убедих за по късно захранване. За пюренцата аз мисля да взимам на Гербер както и кашички на същата фирма 
За косопад не ми говорете и моята коса е на всякаде
И продължава да ме сърби главата , да имам пърхут и да се умазнява бързо.Имам къдрава коса и попринцип я мия в седмицата веднъж... е сега се налага по често да го правя.....

!