Мислих за именния си ден да се изруся, че нещо не мога да свикна да се гледам така, пък и друго си е да кажеш - "абе аз съм блондинка"

Честит Имен ден на Даниелка, Flash Dance, Даниел на Данна, Даниел на Eva2010 и Данаил на Антония. И енда виртуална почерпка, че и моя племенник днес е именник:

Честито и на всички малки месечковци

Относно темата за захранването - твърдо ще захранвам след 6тия месец. Най-вероятно ще започна със зеленчукови домашно приготвени пюренца, но все още не съм се "образовала" по темата - мисля, че ни е раничко още!
Някой роднини се опитаха да ме убеждават в това, че вече било време за сокчета и бла бла бла, но набързо ги контрирах, че аз това, което ми е причинено на мен, на детето си няма да го причиня

Днес бехме по спешност до педката - Дидо цяла нощ ми кашляше и то едно такова гърлено... Изкарах си акъла и сътринта, веднага като се прибра мъжа от наряд - в поликлиниката. Оказа се, че от много стараене, сме пресушили въздуха вкъщи и затова кашля малкия. И действително - като сме навън или на гости нямаме проблеми

Имаме и съмнения за проявена алергия, но все още не знаем със сигурност (е това вече категорично ме убеди, че ще сме основно на кърма до годинката). Сега ще внимавам какво хапвам и ще следя малкия, дано няма проблеми

И в тази връзка - да попитам Данна и Фъстъчка, понеже техните деца, са с АБКМ - в какво точно се изразяват симптомите? Говорих с педиатърката, но тя ми каза изобщо да не го мисля това нещо, ако има някаква алергия, то тепърва ще се изяснява каква е и към какво е

Питам за АБКМ, защото последните няколко дни изядох много, ама наистина много КИСЕЛО мляко, готварска сметана и сирене. Прясно не съм пила от 3 месеца, а много го обичам...
boonboon, ние днес изкарахме 4 часа на въздух. Дребния беше супер доволен, особено, когато сменихме количката със слинга

Машонка, златна си