Добре, че се подсригах, че навсякъде ръся косми, представям си какво щеше да е, ако си бях оставила косата

Мислих за именния си ден да се изруся, че нещо не мога да свикна да се гледам така, пък и друго си е да кажеш - "абе аз съм блондинка"
(не искам да обиждам никого!), но няма да стане. С този косопад, само и боядисване ми трбва...Честит Имен ден на Даниелка, Flash Dance, Даниел на Данна, Даниел на Eva2010 и Данаил на Антония. И енда виртуална почерпка, че и моя племенник днес е именник:

Честито и на всички малки месечковци
Относно темата за захранването - твърдо ще захранвам след 6тия месец. Най-вероятно ще започна със зеленчукови домашно приготвени пюренца, но все още не съм се "образовала" по темата - мисля, че ни е раничко още!
Някой роднини се опитаха да ме убеждават в това, че вече било време за сокчета и бла бла бла, но набързо ги контрирах, че аз това, което ми е причинено на мен, на детето си няма да го причиня

Днес бехме по спешност до педката - Дидо цяла нощ ми кашляше и то едно такова гърлено... Изкарах си акъла и сътринта, веднага като се прибра мъжа от наряд - в поликлиниката. Оказа се, че от много стараене, сме пресушили въздуха вкъщи и затова кашля малкия. И действително - като сме навън или на гости нямаме проблеми

Имаме и съмнения за проявена алергия, но все още не знаем със сигурност (е това вече категорично ме убеди, че ще сме основно на кърма до годинката). Сега ще внимавам какво хапвам и ще следя малкия, дано няма проблеми

И в тази връзка - да попитам Данна и Фъстъчка, понеже техните деца, са с АБКМ - в какво точно се изразяват симптомите? Говорих с педиатърката, но тя ми каза изобщо да не го мисля това нещо, ако има някаква алергия, то тепърва ще се изяснява каква е и към какво е

Питам за АБКМ, защото последните няколко дни изядох много, ама наистина много КИСЕЛО мляко, готварска сметана и сирене. Прясно не съм пила от 3 месеца, а много го обичам...
boonboon, ние днес изкарахме 4 часа на въздух. Дребния беше супер доволен, особено, когато сменихме количката със слинга
Машонка, златна си
)
да ми е жив и здрав прекрасния сладурко 

Но определено помогна!