Както и да е, вече ще обсъждам само неутрални теми като времето например
vany666 голямата ми дъщеря най-харесваше едни най- обикновени, евтини бг чесалки от левче, дали не бяха и 50ст
, с форма на сърце с дръжка, като "пика". 
, с форма на сърце с дръжка, като "пика".
. Ако някои ги иска да пише на ЛС 
Калина е много готина и като човек, и като прфесионалист! Обаждаш й се по телефона и тя ще ти даде час за сесията. Имай предвид, че е много заета и може да те отложи малко във времето, но това да на те обезкуражава Нас ни таксува по старите цени, но вече има нови. Ако имаш въпроси - пиши!

, но при мен проблема е свързан назад във времето.Косата ми е болна тема 

Знаете ли колко бих се радвала, ако навремето на мен някой ми беше казал: "Ако даваш сокчета, може да стане това и това". Но нямаше кой и аз например сбърках. Хиляда пъти предпочитам да съм запозната с евентуалните проблеми и да си взема решение въпреки тях, отколкото да действам ей така, само защото и баба ми е правила същото. Искрено се извинявам на всички, даващи сокчета - няма нищо лично, не се сърдете, давайте си ги, щом сте убедени, че са от полза 
Подстригах си днес 2-3 см. от косата и си смених прическата, сега съм на черта. Надявам се до месец да спре ужасния косопад, че направо ръся коса навсякъде 
Може да използвате готова каша – или да приготвите сама домашна каша от кафяв ориз. Приготовлението не е сложно – нужно е за около час да изсушите на около 80-100 градуса във фурната кафявия ориз, като го разбърквате периодично, за да не изгори. След това смилате в кафемелачка нужното количество ориз, така че да получите 2 с.л. брашно, накисвате го от предната вечер в 150мл вода и на сутринта сварявате. По същия начин се правят домашни каши от различни видове зърна – елда, просо, ечемик…